Nieuw

41-jarige Armeniër tegen politie: “Ja, ik sloeg haar. Wat zou je zelf doen als je 4 jaar geen seks krijgt?”

Een 41-jarige Armeniër moest zich vandaag voor de Brugse correctionele rechtbank verantwoorden voor slagen en verwondingen op zijn partner en hun twee jonge kinderen. Davit S. verklaarde dat hij de vrouw sloeg omdat ze geen seks wilde. Het OM vorderde een effectieve gevangenisstraf.

De politie moest dit voorjaar meermaals tussenbeide komen tijdens hevige ruzies in de woning van het gezin in Oudenburg. De Armeniër ontkende de slagen niet. “Wat zou je zelf doen als je vier jaar geen seks krijgt en ze ook niet voor een inkomen zorgt?”, verklaarde hij aan de politie. Na een nieuwe escalatie werd Davit S. op 24 mei aangehouden door de onderzoeksrechter.

Lees verder:

https://www.hln.be/nieuws/binnenland/man-tegen-politie-ja-ik-sloeg-haar-wat-zou-je-zelf-doen-als-je-4-jaar-geen-seks-krijgt~a75a8234/

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4965 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on 41-jarige Armeniër tegen politie: “Ja, ik sloeg haar. Wat zou je zelf doen als je 4 jaar geen seks krijgt?”

 1. “Wat zou je zelf doen als je vier jaar geen seks krijgt en ze ook niet voor een inkomen zorgt?”

  Mijn huis uitschoppen! En een nieuwe kopen.

  Like

 2. Er zal wel een goede reden voor zijn dat ze geen seks wil met die vent….
  Zou het helpen als hij zich wat beter gaat gedragen en hij niet alleen aan zijn eigen behoeften zou denken?

  Like

 3. Wat krijgen we nou weer?!
  Moeten we rekening houden met die ene keer in het jaar dat een vrouw trek heeft om te neuken? Dat zal helemaal lekker worden, dan kan je op je ballen skippyballen. Ze moeten gewoon doen wat we zeggen. En verder niet zeuren. Anders is daar het gat van de deur.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: