Nieuw

Vrouwen mogen voor het eerst stadion binnen in Saoedi-Arabië

In Saoedi-Arabië zijn vrouwen gisteren voor het eerst toegelaten in een stadion. De reden was de 87ste verjaardag van het olierijke koninkrijk die dit weekend wordt opgeluisterd met concerten en andere voorstellingen. De regering hoopt met dit soort van feestelijkheden het patriottisme en de levensstandaard te verbeteren.

Een best ongewoon zicht, gisteren in het King Fahd International Stadium in de hoofdstad Riyad: voor het eerst waren ook vrouwen toegelaten bij een evenement in een voetbalstadion. Het stadion zat dan ook vol met families die getuige waren van verschillende optredens en voorstellingen. Om de vrouwen toch gescheiden te houden van de vrijgezellen, moesten de vrijgezellen mannen via een andere ingang naar binnen.

Lees verder:

http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/3266913/2017/09/24/Vrouwen-mogen-voor-het-eerst-stadion-binnen-in-Saoedi-Arabie.dhtml

Doe mee met 908 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5561 Articles)
Altijd in oppositie.

1 Comment on Vrouwen mogen voor het eerst stadion binnen in Saoedi-Arabië

  1. Aan de titel te zien dacht ik direct aan onthoofdingen van vrouwen in een stadion, maar dit is dus enkel de kennismaking…

    Liked by 3 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: