Nieuw

Syrische asielzoeker gooit zijn drie kinderen uit het raam omdat zijn vrouw ‘verwesterd’

Duitsland – De rechtszaak van een 36-jarige Syrische man die ervan beschuldigd wordt in een vluchtelingencentrum zijn drie jonge kinderen uit een raam te hebben gegooid, is in Bonn, Duitsland, begonnen. Zijn gewelduitbarsting kwam nadat zijn vrouw zei dat ze weigerde “de rollen te accepteren die ze thuis hadden.”

De familie werd gehuisvest in een vluchtelingencentrum in de stad Lohmar, in de buurt van Bonn. Op 1 februari greep de man, na een argument met zijn vrouw, zijn drie kinderen, van zeven, vijf en één jaar, en gooide ze van de eerste verdieping.

De twee oudste kinderen, een broer en een zus, hebben gebroken botten en schedelfracturen opgelopen, maar gelukkig belandde de jongste, een éénjarige, die in conflicterende politierapporten beschreven wordt als een jongen of een meisje, boven op de oudere broer en heeft slechts een paar blauwe plekken.

De man werd vervolgens gearresteerd en belast met drie pogingen tot moord en ernstig lichamelijk letsel.

Het probleem begon in januari toen de man, die nog niet in de Duitse media met naam genoemd is, een argument had met zijn vrouw die “in Duitsland niet meer de rollen wilde accepteren die ze thuis hadden”, en “niet meer alles wilde doen wij hij wil”, aldus de officiële rechterlijke verklaring.

Tijdens een argument op 4 januari heeft de man zijn vrouw met een pan geslagen, waardoor zij scheurwonden opliep. Hij werd gearresteerd en verboden om 10 dagen het huisgezin te bezoeken, totdat zijn vrouw zwichtte en hem weer binnenliet.

“Hij beschouwde dit als een aanval op zijn eer,” schrijft de Rhein-Sieg Rundschau-krant.

De man, die in 2014 van Syrië via Turkije, Frankrijk en Bulgarije naar Duitsland kwam, voordat zijn familie bij hem aansloot, heeft de misdaad aan de politie bekend.

Het incident komt te midden van de politieke controverse die de vluchtelingen uit de moslimlanden veroorzaken in de westerse en de Duitse samenleving, vooral sinds de Nieuwjaarsnacht-seksaanvallen in Keulen. De groeiende publieke bezorgdheid over terrorisme en integratie heeft geleid tot een toename van de steun voor de anti-immigratie Alternative für Deutschland (AfD) partij. De partij heeft in de recente staatsverkiezingen sterke winsten behaald, waardoor Angela Merkel’s CDU-partij in Berlijn naar de derde plaats is geduwd, en heeft 21,9 procent van de stemmen gewonnen in haar thuisgebied Mecklenburg-Vorpommern.

Bron:

https://www.rt.com/news/359933-germany-syrian-refugee-children-window/

Doe mee met 911 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5568 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on Syrische asielzoeker gooit zijn drie kinderen uit het raam omdat zijn vrouw ‘verwesterd’

 1. MENSEN NIET LULLEN , dit is de nieuwe norm en valt onder het kopje ,cultuurverrijking .
  Zo ziet tenminste onze eigen Frans Timmermans het en deze gek vind ook dat er jaarlijks minimaal 1 miljoen hoog opgeleide moslim cultuur verrijkers bij moeten in de EU . Lang leve Brussel en de EU met hun imbeciele politici aan het roer van het snel zinkende EU schip

  Like

 2. JackvanderVeen // september 24, 2017 om 17:30 //

  Ik leef midden tussen dat syrische tuig in Turkije.
  Wanneer ik al die vrouwen zie, zo schichtig en schuw, weet ik voldoende.
  Anderen valt helemaal niets meer aan te ontdekken dan de loophouding.
  Mishandelen is daar eerder standaard dan uitzondering.
  Kut volk is het gewoon. Laat hen dit temidden van hun eigen volk doen in hun eigen land.
  Ben benieuwd wat de reacties van de nationale vrouwenrechtdnorganisaties waren in Duitsland.
  Ook de turken hebben een pesthekel aan dat volk. Regelmatig moeten die Syriërs het danook ontgelden, en terecht.
  En zij hebben dan die zwarten van Afrika nog niet eens in huis. Moet je nagaan.

  Liked by 1 persoon

 3. Het zoveelste bewijs dat die mannen het verdommen om zich aan te passen. Nee onze vrouwen moeten zich aan passen aan hen. De tijd van het afzetten van regeringen nadert snel.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: