Nieuw

Duitse verkiezingen: Zal Duitsland zijn lot verzegelen als de eerste islamitische staat in West-Europa?

Video – Als de Duitsers, zoals verwacht, opnieuw voor Angela Merkel kiezen, kunnen ze hun Oktoberfest vaarwel kussen en alles wat de Duitse cultuur Duits maakt… Dankzij Merkel’s doorlopende opendeurbeleid voor islamitische klaplopers, verkrachters en jihadisten. We moeten immers blijven aanhoren dat de islam tot Europa behoort. Geniet van uw onderwerping.

 

Doe mee met 2.527 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5149 Articles)
Altijd in oppositie.

4 Comments on Duitse verkiezingen: Zal Duitsland zijn lot verzegelen als de eerste islamitische staat in West-Europa?

 1. Lord of Hosts // september 24, 2017 om 15:38 //

  Zijn er werkelijk nog mensen die geloven dat het volk hun “vertegenwoordiger” kiest?
  Merkel wordt door het volk meer gehaat dan haar voorgangers en toch krijgt zij weer steun van het grootste deel van de burgers?
  Het is de VS die bepaald wie er op de troon zit. Niet dat ze Merkel als een gelijkwaardige partner beschouwen, maar ze heeft het aanzien van een gehoorzame marionet die zonder weerstand eigen volk en vaderland inzet, zelfs als het eigen vaderland ten onder dreigt te gaan, om de wereldmacht van Washington te verstevigen en/of te vergroten. En als ze onbetrouwbaar blijkt te worden dan heeft de VS genoeg middelen ter beschikking om de ‘eens zo gewaardeerde marionet’ van de troon te stoten.

  Like

 2. Lord of Hosts // september 24, 2017 om 16:20 //

  De gedwongen islamitische invasie heeft helemaal niets met humanitaire gevoelens te maken maar is bedacht door Washington en Londen om de macht ook in de toekomst te behouden of te vergroten. Het is dan ook niet voor niets dat de schoolboeken van de autochtone bevolking constant onder overheidscontrole staan en ieder jaar aangepast moet worden, zeker niet ten gunste van waarheden, en het anti-westerse soennitisch Wahabisme, volledig onder controle van Amerika’s trouwste bondgenoot Saoedi-Arabië, in de Islamitische scholen en moskee’ s onder bescherming van de VN staat. Het integreren van moslims in de westerse samenleving is dan ook helemaal niet in het belang van de VS, daarom wordt er ook geïnvesteerd in het niet-integreren onder het mom van ‘geloofsvrijheid’.
  De laatste 150 jaar heeft de VS, VK, en FR dankbaar gebruikgemaakt van de soennitische islam die zij in al hun oorlogen hebben gebruikt tegen hun tegenstanders. Via de islam/moskee zijn moslims gemakkelijk te organiseren…
  Wanneer zullen de aanhangers van het islamitische Wahabisme (de leer van de ware moslim) losgelaten worden op de zo gehate kruisvaarders… in Europa heeft Joegoslavië het al ondervonden. Wanneer zijn wij aan de beurt?

  Macht is geen middel maar een doel. Men vestigt geen dictatuur om een revolutie te beschermen, men begint een revolutie om de dictatuur te beschermen…

  Like

 3. Like

 4. templars2017 // september 24, 2017 om 23:18 //

  Dat merkel er aan zou blijven was in de sterren geschreven ,zij voert immers heel precies uit wat haar voorgeschreven wordt door de elite.
  Als je naar die groene collaborateurs luistert ,zij zijn ervan overtuigd dat Europa zal veranderen in een super multiculti samenleving.
  Anders gezegd een open riool dat de stank van de voddekoppen wijd en zijd zal verspreiden.
  Dat is hetgeen zij ons opdringen zonder een degelijke verklaring te geven waarom?
  Wij weten waarom en langzamerhand beginnen ze te beseffen dat we het weten en gaan ze hun inspanningen om het uit te voeren plan opdrijven en de beknotting van het volk harder maken.
  Afd haalt een goeie 13% ze konden niets anders doen dan ze toelaten een redelijk percentage te geven anders zou het gepleegde bedrog te veel opvallen.
  In Nederland was het resultaat wat de exitpolls aan gegeven hadden , in Frankrijk was het resultaat wat de exitpolls hadden aangegeven , In Duitsland is de uitslag ongeveer wat de exitpolls hebben aangegeven….vind je dat niet vreemd dat bij nationale verkiezingen het resultaat is wat in de voorlopende weken werd vooropgesteld ,het is alsof de stemmingen zo gekend zijn dat het een perfecte wiskundige oefening wordt , is het stemgedrag van de stemmers dan zo goed gekend?
  Als je naar de ontevredenheid kijkt dan is die veel luider dan de goedkeurende stemmen in de straat , wie maakt die polls? op welke basis ? sedert wanneer is het menselijk gedrag wiskundig te berekenen en dan nog met een zo grote nauwkeurigheid?
  Het enige redelijke antwoord is dat ze het antwoord weten voor de vraag beantwoord wordt.
  De elite kan alles naar haar hand zetten en als de volksstem een bedreiging zou kunnen vormen dan wordt die gewoon weg gemanipuleerd.
  De agenda ligt vast en het gaan stemmen is enkel om mensen een waanidee te geven dat zij er iets kunnen aan gaan veranderen ,terzelfder tijd gebruiken ze de prelude voor de stembusgang om de verdeeldheid onder de bevolking om twijfel te zaaien ,dit past perfect in het strategisch spel van de elite “verdeel en heers”.
  Met merkel in de positie om een regering te gaan vormen waarin zijn en haar partij de sleutel in handen hebben om de nodige coalitie te vormen is een gevaarlijke cocktail ,want zij heeft niet meer een meerderheid waarmee ze de rest kan afdwingen te doen wat zij wil, er kunnen dus heel wat externe invloeden een rol gaan spelen zowel in de vorming van haar toekomstige regering als in de werking ervan na de vorming ,de kans op grote fouten is drastisch gestegen.
  Ondertussen moeten ze wel verder met hetgeen de vorige regering heeft bereikt ,om veranderingen te maken hebben ze een nieuwe regering nodig!!
  Aangezien ze dat daar niet gewoon zijn om dergelijke regeringen te maken ,laat staan ermee te besturen ,verhoogd ook de risico’s voor de bevolking.
  Als haar nieuwe beleid faalt zal dat koren op de molen zijn van al die tegen merkel zijn,als het land er gaat onder lijden alsook de bevolking zal de opositie daar garen bij gaan spinnen.
  Dat merkel als overwinnaar uit de verkiezingen is gekomen zou kunnen in haar nadeel werken
  mede door het verliezen van haar overwicht ,zij zijn de grootste maar niet groot genoeg….
  Het worden ongetwijfeld nog spannende dagen en weken ,of we er veel over zullen horen is een andere zaak …………

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: