Nieuw

Duitse verkiezingen “Vechtspel” toont Merkel karakter gebruik makend van “Migrantengolf” als speciale beweging

Het satirische videospelletje Bundesfighter II Turbo is gebaseerd op de Duitse nationale verkiezingen van deze zondag en kenmerkt de belangrijkste partijkandidaten die elkaar bevechten met unieke speciale bewegingen als een “migrantengolf” voor de Duitse kanselier Angela Merkel. Het spel, dat eerder deze week werd uitgebracht, is ontworpen door de Duitse internet komediegroep Bohemian Browser Ballet.

Losjes gebaseerd op het klassieke Capcom vechtspel Street Fighter II, bevat het spel de leiders van de belangrijkste politieke partijen in Duitsland als speelbare karakters.

Angela Merkel, die gedeeltelijk een reptiel in het spel is, maakt gebruik van een aantal bewegingen, waaronder haar speciale beweging die bestaat uit een vloedgolf van migranten die de tegenstander omver spoelt.

De sociaal-democratische leider Martin Schulz wordt getoond met een halo en op rolschaatsen. Zijn speciale beweging laat hem zien in een ‘Make Europe Great Again (MEGA)’ trein die zijn rivaal ramt.

De uitdrukking komt voort uit de eerdere campagne inspanningen van de SPD om de frasering van president Donald Trump’s “Make America Great Again” eigen te maken, met de bedoeling de voormalige president van het Europees Parlement met een populistische slogan te voorzien.

De mede-leider van de anti-massamigratiepartij, alternatief voor Duitsland (AfD), Alexander Gauland, wordt getoond in zijn tweed jasje met een paar soldatenlaarzen. Bij het springen maakt het Gauland karakter de vorm van een swastika; hoewel in een interview met het Duitse tijdschrift Der Spiegel Christian Brandes, een lid van de komediegroep, ontkent dat het een swastika is en beweerde dat het gewoon een “springtruc” was.

Misschien is het moeilijkste karakter om een ​​gevecht in het spel te winnen de mede-leiders van de Groene partij Cem Özdemir en Katrin Göring-Eckardt. Ze worden beide in een biobak weergegeven en wanneer ze een aanval uitvoeren, raken ze alleen maar elkaar. “Voor de Groenen, is het in werkelijkheid net zo moeilijk ,” zei Brandes.

Boheemse Browser Ballett ontvangt subsidie van de Duitse regering en beweert dat het spel “educatief” is, en zegt dat ze zich tot de jonge kiezers willen richten, waarvan bijna niemand van hen de verkiezingspamfletten leest.

De Duitse nationale verkiezingen van deze zondag zullen naar verwachting een duidelijke overwinning laten zien voor kanselier Merkel en haar christelijke democratische unie (CDU). De SPD, onder Schulz, lijkt een van hun slechtste verkiezingsuitslagen te krijgen, nadat de voormalige president van het Europees Parlement afgelopen maand in Groot-Brittannië weinig indruk kon maken tijdens een televisiedebat.

Op basis van een nieuw YouGov-onderzoek komt de AfD waarschijnlijk uit op de derde plaats, waarmee de populistische partij met meer dan 80 zetels in het Duitse parlement komt. De AfD is een taaie criticus op het migratiebeleid van Merkel, en heeft het afgelopen jaar enorme winsten in regionale verkiezingen behaald.

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2017/09/23/german-election-fighting-game-merkel-migrant-wave-special-move/

Doe mee met 2.527 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5149 Articles)
Altijd in oppositie.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: