Nieuw

De islamitische toekomst van Europa

 

Door: Guy Millière – Vertaling: ‘rommel’

Europese leiders hebben de transformatie van delen van hun landen in vijandelijke gebieden geaccepteerd. Ze zien dat er een demografische ramp plaatsvindt. Ze weten dat Europa in twee tot drie decennia wordt geregeerd door de islam.

Tien jaar geleden, zei historicus Walter Laqueur, wat hij noemde “Europa’s laatste dagen”, dat de Europese beschaving zal uitsterven en alleen oude monumenten en musea overleven. Zijn diagnose was te optimistisch. Oude monumenten en musea zullen waarschijnlijk worden opgeblazen. Kijk alleen maar naar wat de in zwart gehulde supporters van Antifa – een “anti-fascistische” beweging wiens acties juist fascistisch zijn – doen met beelden in de Verenigde Staten.

De terroristische aanslag in Barcelona creëerde dezelfde reacties als alle andere grootschalige terroristische aanslagen in Europa: tranen, gebeden, bloemen, kaarslichtjes, teddyberen en protesten met de boodschap dat “islam vrede betekent”. Toen mensen zich verzamelden om strengere maatregelen te eisen tegen de toenemende islamitische invloeden op het continent werden ze geconfronteerd met een “anti-fascistische” demonstratie. Moslims organiseerden een demonstratie om de islam te verdedigen; zij beweerden dat moslims die in Spanje wonen, de “grootste slachtoffers” van terrorisme zijn. De voorzitter van de Spaanse Federatie van Islamitische Religieuze Gemeenschappen, Mounir Benjelloun El Andaloussu, sprak over een “samenzwering tegen de islam” en zei dat de terroristen “instrumenten” waren voor islamofobische haat. De burgemeester van Barcelona, ​​Ada Colau, huilde voor de camera’s en zei dat haar stad “open” zou blijven voor alle immigranten. De gouverneur van Catalonië, Carles Puigdemont, gebruikte een soortgelijke taal. Spanje’s premier Mariano Rajoy, een conservatief, was de enige die het aandurfde om het jihadistische terrorisme bij zijn juiste naam te noemen. Bijna alle Europese journalisten klaagden dat de woorden van Rajoy te hard waren.

De Europese tijdschriften, die steeds weer opnieuw de verschrikking beschrijven, zoeken verklaringen voor iets dat ze steeds weer opnieuw als “onverklaarbaar” noemen. De voornaamste Spaanse krant El Pais schreef in een artikel dat “radicalisering” in sommige “sociale klassen” het bittere gevolg is van “uitsluiting”, en beweerde dat de oplossing “sociale rechtvaardigheid” was. In Frankrijk scheef Le Monde dat terroristen “de haat willen aanvuren”, en benadrukte dat Europeanen hun “vooroordelen” moeten vermijden. In Groot-Brittannië verklaarde The Telegraph dat “de moordenaar zich aan de westerse wereld vergrijpt, omdat het westen het westen is, en niet op grond van zijn handelingen” – en zij praten over “moordenaars”, niet over “terroristen” of “islamisten”.

Anti terrorisme-experts hebben in televisie-interviews gezegd dat de aanvallen, die steeds meer op het continent plaatsvinden, steeds vaker dodelijk zullen zijn. Zij vertelden dat het oorspronkelijke plan van de Barcelona-jihadisten was om de Sagrada Família-kathedraal te vernietigen, en duizenden mensen doden. Specialisten herhaalden dat Europeanen gewoon moeten leren leven met de dreiging van een wijdverbreid bloedbad. Ze hebben geen oplossingen aangeboden. Nogmaals, velen hebben gezegd dat terroristen niet echt moslims zijn – en dat de aanvallen “niets te maken heeft met de islam”.

Veel leiders van West-Europa behandelen het islamistische terrorisme als een levensfeit waar Europeanen aan moeten wennen –  als een soort aberratie die geen verband houdt met de islam. Ze ontwijken om over “terrorisme” te praten. Na de aanslag in Barcelona heeft de Duitse bondskanselier Angela Merkel een korte reactie gegeven waar ze over een “gruwelijke” gebeurtenis sprak. Zij verklaarde haar “solidariteit met het Spaanse volk, en ging verder. De Franse president Emmanuel Macron twitterde over zijn medeleven en sprak van een” tragische aanval “.

Het kleinste beetje kritiek op de islam wekt een bijna unanieme boosheid op. In West-Europa zijn boeken geschreven door mensen die dicht bij de buurt van het Moslim Broederschap staan, zoals Tariq Ramadan, overal beschikbaar. Boeken die “politiek onjuist zijn” bestaan ​​ook, maar worden onder de toonbank verkocht alsof het smokkelwaar is. Islamitische boekhandels verkopen brochures die oproepen tot geweld, zonder te verbergen waar ze mee bezig zijn. Tientallen imams, zoals Abdelbaki Es Satty, het vermoedelijke brein achter de aanval in Barcelona, ​​blijft onuitputtelijk haat prediken; als die al gearresteerd wordt, laten ze hem weer snel vrij.

De onderwerping regeert. Het gesprek gaat over het gegeven dat Europeanen, ondanks de bedreigingen die ze tegenkomen, hun leven zo normaal mogelijk moeten leiden. Maar Europeanen zien welke bedreigingen er bestaan. Ze zien dat het leven niet meer normaal is. Ze zien politie en soldaten op straat, veiligheidscontroles verschijnen, strikte controles bij de ingang van locaties en winkels. Ze zien de onveiligheid overal. Hen wordt verteld om de bron van de bedreiging te negeren, maar ze weten de bron. Ze beweren dat ze niet bang zijn. Duizenden mensen in Barcelona schreeuwden: “No tinc por” (“we zijn niet bang”). In feite zijn ze doodsbang.

Opiniepeilingen laten zien dat Europeanen pessimistisch zijn en geloven dat de toekomst somber zal zijn. Studies tonen ook aan dat Europeanen niet langer meer vertrouwen in degenen die aan de macht zijn, maar ze voelen dat ze geen keuze hebben.

Deze verandering in hun leven is in zeer korte tijd ontstaan, in minder dan een halve eeuw . Daarvoor waren er slechts een paar duizend moslims in Europa – voornamelijk arbeidsmigranten uit vroegere Europese kolonies. Ze zouden tijdelijk in Europa blijven, zodat hen nooit werd gevraagd om te integreren.

Het werden er al snel honderdduizend, toen miljoenen. Hun aanwezigheid werd permanent. Velen werden medeburgers. Het was ondenkbaar om hen te vragen om te integreren: de meesten leken zichzelf op de eerste plaats als moslims te zien.

Leerplannen veranderden. Kinderen werden geleerd dat Europa en het Westen de islamitische wereld hadden geplunderd – niet dat de moslims eigenlijk waren binnengevallen, en het christelijke Byzantijnse Rijk hebben veroverd, Noord-Afrika en het Midden-Oosten, het grootste deel van Europa, Griekenland, Noord-Cyprus en Spanje. De kinderen hebben geleerd dat de islamitische beschaving geweldig en voorspoedig was, voordat de kolonisatie het zou vernietigen.

Welvaart staten, in de naoorlogse periode opgericht, begonnen grote onderklasse van mensen te creëren die permanent vastzitten in een verslaving, precies toen aantal moslims in Europa opnieuw verdubbelde.

Sociale woningbouwprojecten werden plotseling moslimgebieden. De opkomst van massa-werkloosheid – die voornamelijk de minder geschoolde werknemers beïnvloedde – transformeerde moslimgebieden in gebieden met massale werkloosheid.

Gemeenschap organisaties begonnen aan werkloze moslims te vertellen dat nadat hen oorsprongslanden door Europeanen zijn geplunderd, de Europeanen de islamitische arbeiders benutte voor de wederopbouw van Europa, en ze nu behandelen als nutteloos gereedschap.

De misdaad steeg. Moslimgebieden werden gebieden met hoge criminaliteit.

Extremistische moslimpredikanten kwamen aan; Zij hebben de haat tegen Europa versterkt. Zij zeiden dat moslims moeten onthouden wie ze waren; dat de islam wraak moet nemen. Ze verklaarde aan jonge moslim criminelen in gevangenissen dat geweld kan worden gebruikt voor een nobel doel: jihad.

De politie kreeg het bevel om zich afwezig te houden, om geen olie in het vuur te gooien. De gebieden met hoge criminaliteit werden no-go zones, en broedplaatsen voor het werven van islamistische terroristen.

De Europese leiders aanvaardden de verandering, in delen van hun landen, in vijandelijke gebieden.

Opstanden vonden plaats; en de leiders trokken zich nog meer terug. Wetten werden goedgekeurd die de vrijheid van meningsuiting beperkten.

Toen het islamistische terrorisme voor het eerst in Europa toesloeg, wisten de machthebbers niet wat ze moesten doen. Ze weten het nog steeds niet. Ze zijn gevangen in een situatie die ze zelf hebben gecreëerd, en kunnen het niet meer hanteren. Ze lijken zich hulpeloos te voelen.

Zij kunnen de islam niet beschuldigen: de wetten die zij hebben goedgekeurd hebben dit onwettig gemaakt. In de meeste Europese landen wordt zelfs het in vraag zetten van de islam “islamofobie” genoemd. Dit leidt tot hoge boetes, zo niet rechtszaken en gevangenisstraffen (zoals Lars Hedegaard, Elisabeth Sabaditsch-Wolff, Geert Wilders en George Bensoussan). Ze kunnen de wet en de orde niet handhaven in de no-go zones: dit zou een militaire interventie eisen en een verplaatsing naar krijgsrecht nodig hebben. Ze kunnen geen oplossingen aannemen die door partijen zijn voorgesteld die ze in Europa’s politieke marginalen van de oppositie hebben geduwd.

Ze kunnen zelfs niet hun grenzen sluiten die in 1995 met de Schengen-overeenkomst zijn afgeschaft. Het herstellen van grenscontroles zou te duur zijn en teveel tijd nemen.

De leiders van Europa lijken niet de wil, of de middelen te hebben, om zich te verzetten tegen de golf van miljoenen moslimmigranten die uit Afrika en het Midden-Oosten afkomstig zijn. Ze weten dat terroristen zich onder de migranten verbergen, maar toch controleren ze hen niet. In plaats daarvan gebruiken ze uitvluchten en leugens. Ze creëren programma’s voor “deradicalisatie” die niet werken: de “radicalen” willen blijkbaar niet ‘gederadicaliseerd’ zijn.

De leiders van Europa proberen ‘radicalisering’ te definiëren als een symptoom van “mentale ziekte”‘; Zij overwegen psychiaters te vragen om de puinhoop op te ruimen. Even later praten ze over het creëren van een “Europese islam“, die geheel verschilt van alle andere islam op aarde. Ze strekken zich hooghartig uit en zeggen hardop dat ze nobele principes hebben; dat Barcelona “open” blijft voor immigranten. Angela Merkel weigert de gevolgen van haar beleid onder ogen te zien, waardoor talloze migranten het land zijn binnen gekomen. Zij sabelt de landen neer die haar beleid weigeren te aanvaarden.

Europese leiders kunnen zien dat er een demografische ramp plaatsvindt. Zij weten dat Europa in twee tot drie decennia wordt geregeerd door de islam. Ze proberen de niet-moslimbevolkingen te verleiden met dromen van een idyllische toekomst die nooit zal bestaan. Ze zeggen dat Europa gedwongen is om met terrorisme te leven, er is niets aan te doen.

Maar er is veel dat kan worden gedaan; Ze willen het gewoon niet omdat het hen de moslimkiezers kan kosten.

Winston Churchill zei tegen Neville Chamberlain: “Je kreeg de kans om tussen oorlog en schande te kiezen. Je hebt de schande gekozen, zodat je oorlog krijgt.” Dit geldt vandaag nog steeds.

Tien jaar geleden, zei historicus Walter Laqueur, wat hij noemde “Europa’s laatste dagen”, dat de Europese beschaving zal uitsterven, en alleen oude monumenten en musea overleven. Zijn diagnose was te optimistisch. Oude monumenten en musea zullen waarschijnlijk worden opgeblazen. Kijk alleen maar naar wat de in zwart gehulde supporters van Antifa – een “anti-fascistische” beweging wiens acties juist fascistisch zijn – doen met beelden in de Verenigde Staten.

Europa’s dood komt met grote zekerheid, en zal gewelddadig en pijnlijk zijn: niemand lijkt bereid te zijn om het te stoppen. De kiezers kunnen het nog steeds doen, maar ze moeten nu snel handelen, voordat het te laat is.

Bron:

https://sv.gatestoneinstitute.org/10984/europa-islamistiska-framtid

Doe mee met 908 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5556 Articles)
Altijd in oppositie.

7 Comments on De islamitische toekomst van Europa

 1. Erik Vandenberghe // september 24, 2017 om 09:48 //

  Het gaat snel. Sinds ik in februari op kijk vorig werk vertrok omdat ik mij verzette tegen die extremistische moslims de openlijk sympatiseerden met IS ben ik mijn leven niet meer zeker. Waar ik in mijn stad ook kom en er zijn moslims die door die anderen opgestookt zijn is hun vijandelijkheid gewoon openlijk en steken ze niet onder stoelen of banken dat ze mij iets willen aandoen. Enkele weken geleden kreeg mijn mooie blonde dochter van 20 klappen van een Irakees. Daarvoor had hij haar altijd maar uitgescholden voor slet en hoer, omdat ze een kort rokje droeg toen hij handtastelijk werd gaf ze hem een klap, waarop hij haar midden op straat in elkaar sloeg. Niemand hielp haar. De mensen zijn bang van die kerel. Het gevolg voor haar was een hersenschudding en een gebroken neus. Ondanks de getuigen wilde de politie niks doen. Want anders escaleerde de zaak en zal hij ons komen opzoeken thuis. Ik was razend en wilde dat ze ernaar toe gingen om hem te arresteren, anders zou ik hem wel eens een lesje leren. Het gevolg was dat ze mij gearresteerd hebben en me urenlang vast hebben gehouden op het bureau wegens bedreiging. Nou dan slaan ze je kind in het ziekenhuis en mag je nog niks zeggen. Ons huis staat nu te koop. We hebben in een klein dorpje, een km of tien verder een andere woning gekocht. De elite in den haag en het om zitten er niet voor ons maar voor de criminelen te helpen

  Like

 2. JackvanderVeen // september 24, 2017 om 10:12 //

  Sommige zaken moet men ook niet verwittigen aan de GESTAPO, maar zonder voorbericht ten uitvoer brengen.
  Kapot schieten die hufter, kan hij zich tegoed doen aan zijn 72 ouwe overjarige geiten waar geen melk meer uitkomt.

  Like

 3. Zolang er geen dochters, vrouwen of nichtjes van de zittende politieke elite die het slachtoffer worden van die zwaar gestoorde moslims die onze incompetente politiek geïmporteerd heeft zal er niets veranderen .
  Die stinkmoslims die zich vergrijpen aan onze vrouwen lachen zich toch de lul uit de broek met het huidige watjes beleid van onze incapable politici die aan de macht zijn en gesteund door de huidige zwaar gesubsidieerde MSM die door diezelfde foute politici in stand wordt gehouden.

  Dit landje is een doodlopende weg ingeslagen met Mark Rutte aan het roer die denkt dat hij de wijsheid in pacht heeft en denkt het monopolie te hebben op het grote gelijk maar uit is op eigen eer en gewin zal blijken als hij de baas is van de EU als opvolger van Druncker

  Liked by 1 persoon

 4. polderboy // september 24, 2017 om 10:26 //

  Westerse leiders, als je bedoelt die in West Europa, zijn wereldburger geworden.
  Hun visie bevat niet meer die van een aan een volk gebonden leider, maar die van een leider, die ook graag carrière wil maken, met als hoogste doel op de ladder, het supranationale leiderschap.

  Al snel leer je dan de andere visie, een strategische, lange termijn gerichte blik, die gelijk de leider bij de multinationale onderneming niet landenfiliaal gebonden is.

  Islam is geen probleem. In Saudi Arabië kan men goed zaken doen, handel drijven, en investeren, naast dat ze graag in bedrijven investeren, dus een belangrijke funding partner zijn.
  Dat af en toe wat lui het hoofd verliezen, zal niemand in de board room van wakker liggen.
  Ook niet bij de supranationale leiders in Brussel, en ook niet als er hier en daar wat terreurincidentjes in de EU plaatsvinden.

  Om de islam daarvan te betichten is zeer slecht voor de business, want veel belangrijke partners bevinden zich in moslimlanden.
  Dat wat arbeiders in een lokale productie afdeling in een land ergens beginnen te morren, omdat ze daar soms worden opgeblazen door moslims, is vervelend, maar ze moeten HUN BEK houden, want uiteindelijk staan ze op de payroll, en geven wij ze als bestuur te vreten,
  Zo zei Timmermans dus ook: “Wij zorgen ervoor dat er hier in de EU vrede en welvaart heerst.” Dus met bepaalde zaken, gezien vanuit mijn positie als supranationaal leider in Brussel, die jullie toch niet begrijpen, moet je er maar mee leren leven, is zijn gedachte.

  Liked by 2 people

 5. Scarlatti Bombatti // september 25, 2017 om 00:56 //

  Ik begrijp vast iets niet helemaal goed…

  ik denk namelijk te lezen dat er steeds geschreven wordt dat ‘de leiders het niet meer weten’, dat ‘zij het niet meer onder controle hebben’ ‘dat zij er niets aan kunnen doen wettig gezien want dat zij wetten hebben gekeurd die ervoor zorgen dat er GEEN =lamkritiek gegeven meer kàn worden enz enz…

  maar beste mensen ben IK nu gek of??

  Al deze poco overheidsidioten voeren toch ‘gewoon’ het Kalergi plan uit?
  Iets dat is al in gang gezet sinds 1925, 1926??!!

  Dus hoezo zou ‘de overheid’ misschien wel ànders willen nog maar niet meer kunnen??
  Larie koek!

  Zij voeren als nuttige dhimmies het Kalergi plan uit en hopen dat ZIJ beloond worden door NIET afgeslacht te worden want dat zij BANG ook zijn inmiddels geloof ik graag!

  In 1925 waren de =lammers nog wel gehoorzaam/volgzaam maar daar lijkt het nu niet meer op is het wel?

  Dus neeee dit is best wel eng zullen zij inmiddels denken, maar, als we ‘goed useful dhimmie gedrag’ vertonen en hun eisen enz. allemaal INWILLIGEN dan zullen WIJ toch niet vermoord worden?!

  Stommelingen, een kufar is een kufar, is GEEN mslm, niet dat zij daar moeite mee hebben om elkaar te vermoorden als ze niet v dezelfde stroming zijn,

  dus zij, die useful dhimmies, die ONS en ONS land uitgeleverd hebben aan de barbaren,
  gaan er aan, hoe dan ook en misschien wel als eersten, al was het maar om van hun gejammer af te zijn, ‘ja maar, wij hebben jullie al die decennia toch gehólpen en dan kunnen jullie ons toch wel belonen nu?’

  NEE kufar, je moet voor me werken als minderwaardige slaaf en als je te lastig wordt gaat gewoon je kop er af of iedere x een stukje… dan hebben wij er nog ons plezier aan…

  ik ga op zoek naar de pil van Drion want ik ga liever dood door ‘eigen hand’ dan door een dergelijke barbaar of naw zal het eerder een GROEP barbaren zijn….

  http://wakkeremensen.blogspot.pt/2017/07/het-kalergi-plan-juli-2017.html

  Liked by 3 people

 6. templars2017 // september 25, 2017 om 02:17 //

  Timmermans is onsterfelijk geworden door zijn uitspraak ” ieder land zal diversiteit hebben of het is oorlog”
  Meer moet je niet gehoord hebben dit ene zinnetje zegt alles , je kan zoeken om een duidelijke reden te vinden die deze waanzin verklaart, vinden zul je het niet ,de elite kent de agenda wij weten er iet of wat van dus blijven we tot aan het ogenblik dat het zich zal openbaren gissen en natte vinger werk doen.
  Maar de openbaring zal niet plots komen maar zoals altijd met die gladde politici beetje per beetje tot dat het hele zootje vergiftigd is .
  De ideologie van de haat schrijft zelf een dergelijke manier van werken voor als ze vrezen teveel tegenstand te hebben in een bepaald gebied ,”groei tot we sterk genoeg zijn en neem dan te zwaard over” aanvullend hierop het volgende ” spreek de kafars(ongelovigen) naar de mond maar haat hen in je hart”
  Het is dus pure valsheid overgoten met lafheid die deze islam hypocrieten hanteren en blijkbaar is dit perfect voor de leest van onze toekomst volgens de heersende klasse.
  We hebben dus machtsbeluste voddekoppen die onze politici en al hun macht voor hun karretje gespannen hebben , welk duister gedachtengoed moet daar niet achter schuil gaan , om je eigen volk op een dergelijke manier dag per dag te verraden!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: