Nieuw

Britse scholen worden beoordeeld op hoe transgender-vriendelijk ze zijn

Pride Stockholm.

“De Goede Scholengids geeft de gelegenheid om te onderzoeken hoe transgender-vriendelijk scholen in de toekomst zullen zijn,” zegt de betreffende directrice, en prijst de “fabelachtige inspanningen” van sommige instellingen.
Volgens de gids klaagt een groeiend aantal ouders dat een gebrek aan pro-LGBT-beleid hen “geen andere mogelijkheid overblijft dan hun transgender kinderen van school te halen”.

Bernadette John, hoofd van het adviesbureau van de gids, zegt dat steeds meer gezinnen op zoek zijn naar advies over scholen die het beste voor kinderen kunnen zorgen die verward zijn over hun geslacht.

Met de bekendmaking dat deze kwestie in de afgelopen 18 maanden is “uitgebreid”, verklaart ze tegen de BBC dat ouders klagen dat hun kinderen, “onnodige stress” lijden op scholen die nalaten om “de bijnaam of de voornaam te gebruiken die zij verkiezen, of om de kleding te dragen en de faciliteiten te gebruiken van het geslacht waar ze zich mee identificeren”.

In de toekomst zullen leidinggevende inspecteurs de hoofdleraren vragen welke LGBT-beleid ze hebben, informeert Bernadette John de The Telegraph, en verklaart: “Het is iets dat we gaan vragen tijdens de rondevraag over pastorale kwesties.”

En voegt eraan toe: “Als een school echt uitmuntend is, zouden we het in de gids kunnen aangeven. Sommige scholen maken een fantastische vooruitgang.”

“Maar we zien nog steeds kwesties waar scholen indirect de kinderen vragen te vertrekken door te zeggen dat ze geen transgenderbeleid voeren voor toiletgebruik of kledinggebruik, met andere woorden, we kunnen je daarmee niet mee voorzien.”

In het hele land hebben zich minstens 150 scholen aangemeld om een ​​LGBT programma te volgen waarin de regel voor aparte jongens en meisjes uniformen wordt verwijderd, en benodigdheden wat de levensstijl van homo’s en transgenders bevordert, en in alle aspecten van zijn onderwijsprogramma opneemt.

Het aantal scholen wat zich heeft aangemeld voor de Educate & Celebrate’s Best Practice Programme is sinds 30 mei gestegen, ten tijde dat Breitbart Londen meldde hoe de liefdadigheidsinstelling dicteert dat scholen “De zichtbaarheid moet vergroten” van seksuele minderheden, met “displays op belangrijke zone’s, en een welkomsgroet bij de receptie”, zodat alle consistenties van de LGBT-jeugd “zich gerepresenteerd voelen”.

Een ander belangrijk aspect van het programma is de scholen “helpen een LGBT+Inclusieve leerplan te construeren door middel van onze boekcollecties, bijeenkomsten en onderricht op alle leergebieden en belangrijke fasen”. Het doel is om de kinderen “bewust te maken over het dagelijks bestaan van LGBT mensen”.

Bij een aardrijkskundeles voor stage 1 leerlingen (tussen de vijf en zeven jaar) moeten de kinderen And Tango Makes Three lezen – een boek over twee mannelijke pinguïns in een dierentuin die een babypinguïn ‘adopteren’.

Educate & Celebrate zegt dat de aardrijkskundeles met de titel”Pinguïn Habitats”, de kinderen zullen aanmoedigen om “de ‘typische’ gedragingen en het gender stereotyperen uit te dagen”, en “actief vooroordelen gaan confronteren”.

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2017/09/22/schools-rated-transgender-friendly/

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4965 Articles)
Altijd in oppositie.

1 Comment on Britse scholen worden beoordeeld op hoe transgender-vriendelijk ze zijn

  1. Soms vraag ik me af wat er nu gestoorder is, LGBT mafketels of Mislim debielen, duidelijk beide in een race naar de afgrond.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: