Nieuw

Zweedse gemeente heeft een simpele oplossing voor immigranten: Stopt asielzoekers in ouwe caravans op een weiland

Volgens Skånska Dagbladet is de gemeente Staffanstorp het “slechtst” in Zweden met asielzoekers opnemen. De oplossing van de gemeente is het plaatsen van asielzoekers in tweedehands caravans op een weiland – zonder water. Maar gemeentepolitici verdedigen de beslissing, en weigeren dure appartementen te kopen voor de asielzoekers, zoals andere gemeentes doen.

De immigratiedienst wordt moe van Staffanstorp’s onwilligheid om immigranten te accepteren.

Daarom is de dienst begonnen met het sturen van nieuwe asielzoekers naar de gemeente, voordat er zelfs een bericht komt of er huisvesting is voor de immigranten.

De gemeente reageert hierop door asielzoekers in gebruikte caravans in het midden van weilanden te plaatsen, schrijft SkD.

Nu leven tientallen immigranten twee aan twee in zes caravans zonder water en 20 minuten loopafstand van de bushalte.

– We hebben geen internet, geen wat dan ook, en als je niks te doen heb, voel je je niet goed, zegt Wassim Allshatib tegen de krant.

Zijn vriend zegt dat het niet “menswaardig” is om zo te leven.

Zelfs SVT Nyheter Skåne heeft geschreven over de ongewone behandeling van nieuwkomers, en beschrijft het “natte en modderige veld” met zijn “barakken met een paar toiletten en een keuken”.

– Ze moeten staand ​​eten,” zegt Josief Debretsion tegen SVT.

Maar de gemeente rechtvaardigt zijn besluit om caravans te gebruiken.

Het raadslid Christian Sonesson (Moderaten) zegt dat het een acute oplossing is en wijst erop dat de gemeente van zijn kant altijd al gezegd heeft dat er geen woningen zijn, maar dat heeft de immigratiedienst altijd genegeerd. Het kopen van dure appartementen voor de asielzoekers, zoals andere gemeentes hebben gedaan, weigert Staffanstorp te doen. Het zou de huisprijzen opdrijven en een economisch risico betekenen.

“Het aantal caravans zal toenemen als de immigratiedienst op deze manier doorgaat”, schrijft de gemeente.

Bron:

http://www.friatider.se/staffanstorps-l-sning-p-invandringen-s-tter-nyanl-nda-i-gamla-husvagnar-vid-en-ker

Doe mee met 2.525 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5158 Articles)
Altijd in oppositie.

5 Comments on Zweedse gemeente heeft een simpele oplossing voor immigranten: Stopt asielzoekers in ouwe caravans op een weiland

 1. als je niets te doen hebt voel je je niet goed, daar hebben honderd duizenden geen moeite mee hoor om niets te doen, die voelen zich al niet goed als ze alleen al aan werken denken
  ach en ze hebben geen internet, wat zielig voor die stumperts, ga lekker naar huis in je mooie hutje zitten

  Liked by 2 people

 2. Ze zijn dus niet allemaal compleet van de pot gerukt daar in Zweden.
  Dit hadden ze van af dag 1 zo moeten doen, dan was het er nooit zo vol gelopen.

  Liked by 1 persoon

 3. De meeste gemeentes in Zweden worden bestuurd door een coalitie van linkse partijen. Het mag wel duidelijk zijn dat dit in Staffanstorp niet het geval is.

  Like

 4. Hahaha, GEWELDIG!
  Kijk, ECHTE vluchtelingen zoals homo’s, Yezidi’s, Christenen, enz. die ECHT moeten vrezen voor hun leven zal je niet horen, die zijn allang blij dat zij veilig zijn. Geen internet? Allang blij dat je rustig eindelijk kan slapen als je veilig bent!
  Het zijn die parasieten, de moslims, het lager dan het laagste, het vuilnis van de aarde, de kanker der mensheid, die vinden dat zij in een paleis met een Miele moeten wonen op kosten van de ongelovigen die zij willen verkrachten en afslachten.
  Wat zou de wereld toch mooi zijn zonder moslims. Komt wel, onze kolencentrales die nu niks staan te doen kunnen best groen gaan stoken. Dubbel milieuvriendelijk!

  Liked by 1 persoon

 5. De wereld is NOG mooier zonder linkse landverraders!!

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: