Nieuw

Zeikwijven willen overal zeiken

Doe mee met 2.525 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5158 Articles)
Altijd in oppositie.

4 Comments on Zeikwijven willen overal zeiken

 1. Het linkse geesteszieke volk serieus ik denk dat alle linkse gutmenschen een geestelijke afwijking hebben incluis de feministes .
  Ik ga ffe lekker op straat pissen en daar staan dan een paar man omheen te trommelen een zijkfeesjuh zeg maar .
  Als je vind dat er te weinig plees zijn en je dat een ubergroot probleem vind dan heb ik nog een tip je wilt toch gelijk zijn hier de opvouwlul kun je ook staand plassen .
  https://www.vouchervandaag.nl/plastuit-festival-kamperen-vrouwen-hygiene-gratis-silicone-plas-tuit-aanbieding#15233
  En nou optieven met je geesteskrankheit voor een knaak los je het op maarja zover reikt het denkvermogen niet bij de dames in kwestie .
  Of zijn jullie gewoon aandachtshoeren kies zelf maar .

  Liked by 1 persoon

 2. Je zou toch gvd je wijf zich zo zien gedragen ik zou er gelijk klaar mee zijn serieus ga jij maar even lekker op zonneschild wonen

  Like

 3. Er zijn idd veel te weinig openbare toiletten voor vrouwen én kinderen niet te vergeten!
  Ze zijn altijd verplicht om naar een lunchroom of café te gaan en daar moet je uit fatsoen ook meteen een consumptie nuttigen, dat loopt qua tijd en geld snel uit de klauwen.
  Bij een broodjeszaak (de enige die open was op dat moment in de stad) moest een vriendin, die op knappen stond, eerst een broodje kopen en toen pas ging men de sleutel van het toilet halen zodat ze eindelijk kon plassen.
  Een beetje inlevingsvermogen zou op zijn plaats zijn, dit probleem lijkt alleen voor mannen opgelost te worden. Mannen krijgen vooral last van hun prostaat en moeten dan vaak plassen, maar vrouwen met een kleinere of zwakke blaas of een eventuele incontinentie worden genegeerd.

  Like

 4. Vreemd.
  Ik heb tot tien jaar geleden heel mijn leven in Amsterdam gewoond en werd nooit verplicht gesteld een consumptie te kopen als ik bij een horeca gelegenheid vroeg of ik even van de toilet gebruik mocht maken. Nu ik regelmatig Amsterdam bezoek en door het blikkies bier pimpellen onderweg aandrang krijg en ergens vraag of ik de toilet mag bezoeken geldt hetzelfde. Nooit geweigerd en nooit hoeven te betalen. Dat geldt trouwens ook voor buitenlandse steden die ik bezocht heb. Overal in Amsterdam is binnen 500 meter een gelegenheid waar je gebruik kan maken van een toilet, en als een zeurpiet je weigert loop je een stukje door of betaalt desnoods dat colaatje. Het zal lekker worden als iedereen maar gaat zeiken waar die wil. Uit fatsoen ook meteen een consumptie nuttigen is helemaal niet nodig, fatsoenlijk vragen is genoeg. Die zeikwijven zullen wel valse schaamte hebben om in openbaar kenbaar te maken dat ze moeten pissen, en dan eerst achter een colaatje bijna in hun broek zeiken voordat ze stiekem naar de toilet sluipen.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: