Nieuw

Welkom in Vlaardingen! “Gratis, oké middels uitkeringen betaalde, koopwoningen voor ‘vluchtelingen’ zonder verblijfsvergunning” 

Ik moest gelijk kokhalzend richting toiletpot rennen op het moment dat ik dit las. Ongelooflijk de Nederlander wordt zijn koophuis uitgezet of moet het zelf opvreten op het moment dat hij of zij door ziekte of het verliezen van zijn of haar baan in de financiële problemen geraakt en het mohammedaanse koppensnellers volk mag hier op kosten van de belastingbetaler  een eigen huis bezitten. Uiteraard mogelijk gemaakt door de bijna ter ziele zijnde Partij van de Arabieren abteilung Vlaardingen.

In Vlaardingen loopt PvdA wethouder Hans Versluijs nog steeds vrij rond ondanks het feit dat hij toch echt volgens PvdA traditie eerst aan zijn eigen denkt, dan komt er een hele tijd niet en vervolgens denkt hij ook eens aan een ander. Zo voorkwam hij met succes de vestiging van een Polenpension in zorgcentrum De Wetering omdat het ouderencomplex grenst aan zijn eigen achtertuin. Hiervoor moest wel de aanleg van een nieuw golfcomplex met restaurant wijken aangezien op deze locatie, inderdaad, het polenhotel moest komen. Verder wordt deze wethouder van de PvdA ook nog beschuldigt van financiële ronselpraktijken in kringen van een aantal uitzendbureaus, dus met afstand de meest aangewezen persoon voor de bouw van subsidie slurpende woningen voor asielparasieten.

Dit om even te laten zien wie de man is die asieleisers, die overigens nog steeds geen verblijfsvergunning bezitten, alvast een eigen koophuis cadeau wil gaan doen.

VLAARDINGEN- Vluchtelingen in Vlaardingen kunnen een kluswoning kopen dankzij een speciale constructie die bestaat uit een geldlening via een stichting. De lening is vergelijkbaar in hoogte met een hypotheek, die in maandelijkse termijnen terugbetaald moet worden. Het terugbetalen via de constructie voor vluchtelingen gebeurt in de vorm van ‘huur’. Met deze regeling wil het stadsbestuur drie kluswoningen reserveren exclusief voor vluchtelingen, een groep die eigenlijk niet in aanmerking komt voor een hypotheek.

Wethouder Hans Versluijs (PvdA) wil de constructie inzetten voor de huisvesting van vluchtelingen in het schoolgebouw in de Limburg van Stirumstraat: “De stichting koopt, samen met een bank, de kluswoningen. De panden worden vervolgens opgeknapt door de statushouders (vluchtelingen, red.). Zij huren voor 5 jaar van de stichting. Na 5 jaar krijgen de statushouders een definitieve verblijfsvergunning en wordt de huur omgezet in een definitieve koop”, aldus Versluijs.

bron: Waterweg Actueel

Het staat er toch echt lijkt mij. Je krijgt vijf jaar tijd een uitkering en in de tussentijd krijg je links en rechts nog wat subsidie om de kosten te drukken want anders zou ik niet weten hoe je het moet betalen om een kluswoning om te turnen tot een eigen woning.

Of bedoelen ze met kluswoningen dat deze woningen gewoon kaal worden opgeleverd evenals je als Nederlander een nieuw huis betrekt? Dan is de enige klus dus even langs de gemeente wandelen en je hand op houden voor geld om nieuwe meubels te kopen en deze vervolgens te laten bezorgen en te laten plaatsen door Nederlanders die wel moeten werken voor hun geld.

Het lijkt mij niet dat deze ‘vluchtelingen’ zelf allemaal zo handig zijn aangezien het voor het overgrote deel hoog opgeleide asieleisers zijn en die zijn nou eenmaal niet zo handig met hun handjes en kunnen deze over het algemeen enkel en alleen gebruiken om in dienst van de jihad iemand anders de strot door te snijden of jonge meisjes vast te houden zodat medestanders deze kunnen verkrachten. Voor het in elkaar slaan van homo’s of lesbiennes kunnen ze de handen over het algemeen ook wel gebruiken en het in elkaar trappen van de eigen vrouw is over het algemeen ook niet echt een probleem maar een spijker in de muur slaan dat is natuurlijk heel iets anders. En trouwens ze zijn hier te gast dus dan ga je toch niet werken, doe niet zo gek.

Maar even terug naar het artikel hierboven ze krijgen dus een huis dat ze al dan niet zelf moeten opknappen terwijl ze nog niet eens een vaste verblijfsvergunning hebben! Ze huren dit huis voor een periode van vijf jaar van een stichting en vervolgens zijn ze zelf eigenaar van dit huis. Ze werken niet dus de eerste vijf jaar wordt de huur betaald door de belastingbetaler en ze krijgen ook nog geld om van te leven en om het huis in te richten. Waar kan ik tekenen? Dat wil ik ook wel, doe mij ook maar zo’n huisje met bijbehorende subsidies en uitkeringen. Ik wil er best vijf jaar gratis wonen en vervolgens zorg ik ervoor dat het een dusdanige puinhoop wordt of dat het onleefbaar is geworden en zet ik met alle liefde en plezier me handtekening onder het volgende vijf jarenplan inclusief uitkeringen en subsidies. Nederland luilekkerland althans voor parasieten die onze sociale voorzieningen komen opvreten ten kosten van onze oudere en hulpbehoevende maar zeer zeker niet voor de Nederlander zelf deze kan dood vallen.

Nu heb ik het nog niets eens gehad over de mogelijkheid dat deze asieleisers geen verblijfsvergunning krijgen. Hoeft ook niet aangezien het fabeltje dat mensen daadwerkelijk worden uitgezet al heel lang niet meer serieus genomen wordt door de nog steeds schaars aanwezige wel nadenkende en kritische Nederlanders.

Ik ga eens kijken of ik hier ook zo een projectje op kan zetten, lijkt me heerlijk en in tegenstelling tot het overgrote deel van deze asieleisers ben ik wel bereid om zelf de handen uit de mouwen te steken en in staat om zelf te klussen in huis. Heb geen bedrijf nodig om op kosten van de staat me badkamer te verbouwen en koop me nieuwe badkuip wel van me eigen geld bij de Praxis. Inderdaad mijn gratis huis is dan een stuk minder gratis als dat van die asieleisers maar een hypotheek aflossen in vijf jaar daar teken ik voor.

met groet en veel klusplezier Bolo 

 

Doe mee met 2.525 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2130 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

5 Comments on Welkom in Vlaardingen! “Gratis, oké middels uitkeringen betaalde, koopwoningen voor ‘vluchtelingen’ zonder verblijfsvergunning” 

 1. Republikein // september 23, 2017 om 10:15 //

  De voorraad bier aanvullen.

  Like

 2. …voor de eerste keer heb ik geen woorden om iets te beschrijven. Het zou iets zijn geweest kunenn zijn met ophangen, totaal over de eigen burgers heen lopen, pvda’ers doodslaan waar je ze vind, zo ontstaat eindelijk de revolutie , wat een schoften, ik voel me zwaar in de bek gepist, in welke wereld leef ik, maar het lukt niet dit soort onrecht en opzettelijke vernedering acuraat te beschrijven. Als je tweespalt, haat tegen allochtonen en discriminatie in de hand wilt werken dan is dit de manier.

  Ik heb nooit een dusdanige kans gekregen, ik ben een huis verloren door politici die even de regels gingen veranderen, ik heb een auto moeten verkopen waar ik veel geld in hadgestoken omdat de wet werd veranderd en de wagen ineens onbetaalbaar werd, en de waarde kelderde…
  Ik ben door een semi overheids instantie die zichzelf niet in mijn beschuldigingen herkennen zover de grond ingetrapt dat in nu zelfs een kapotte tablet na 6 maanden nog niet kan vervangen omdat de schuldsanering alles opvreet en dan lees ik dit soort berichten over het sinterklaas spelen door klote pvda honden….voor lui die zelfs het enige symbool van een goede gekleurde medemens willen vernietigen….

  …ik heb geen woorden meer, maar touw met vet, dat moet lukken.

  Liked by 1 persoon

 3. polderboy // september 23, 2017 om 11:39 //

  Vergeet niet dat de PvdA inmiddels niks op heeft met de eigen bevolking, want ze zijn internationaal gegaan. Dat heeft ze overigens veel mooie carrières voor zichzelf opgeleverd.
  International gegaan, betekent, zich hard maken voor EU regels en VN regels.

  Hier lees ik .a.v. behuizing de regel die in Nederland met gelden n.a.v. de eigen bewoners, onder de tweede alinea op bladzijde 70, n.a.v. uitspraken van het Europese mensenrechten hof, dat een eis te formuleren valt voor de behuizing van eigen bewoners:
  “Overheden in de EU mogen geen behuizingscondities aan de eigen bevolking opleggen, die niet meer te te tolereren zijn.
  “Public authorities are required to ensure that they do not impose intolerable living
  conditions on a person.”
  http://www.unhcr.org/44bb90882.pdf

  Tja, welke erbarmelijke omstandigheden, die niet meer te tolereren zijn voor een mens, kunnen nog door de beugel?
  Op een camping leven in de winter, als de gemeente je een kachel verstrekt?
  Of in een vochtige kelder leven, als je 59 jaar bent, en ziek en wacht op een operatie (geval uit de werkelijkheid overigens).
  De PvdA zit er niet mee.

  Maar hoe zit het men lui die hier binnen stormen, zonder papieren, het recht hebben zich asielzoeker te noemen, met een verhaal komen dat toch niet te controleren valt, waarna ze een “vluchtelingenstatus” behalen? De UNHCR wijst de EU erop, dat ze met vluchtelingen niet mogen doen wat ze met de eigen bewoners flikken (bladzijde 68, tweede alinea van onderen):
  “De geldende erbarmelijke omstandigheden waarin de EU haar eigen burgers onderwerpt, mogen net gelden voor vluchtelingen, die de EU een menselijke behuizing moet toekennen.”
  “… the right to housing, should not be applied in the case of refugees (even in developing States) who should instead be granted treatment as favourable as possible.”

  De enige partij die zegt wel op te komen voor haar eigen bewoners is de PVV. De rest zijn honden die hun eigen volk belazeren.
  Bij het hele zootje, van Rutte tot een huichelaar als Timmermans, was in het colosseum in Rome, als het zootje vroeger om genade smeekte, mijn vinger naar beneden gegaan.

  Like

 4. Gratis uitkering en gratis huis….. schunnig!

  Like

 5. F.D. Avereest van Wouschoten // september 24, 2017 om 12:45 //

  Ik begrijp uw gang richting toilet teneinde te vomeren. Kan die neiging zelf ook met moeite onderdrukken. Je moet volstrekt krankzinnig zijn om politicus te worden, zeker een die dit soort zaken regelt. Ik kan maar niet begrijpen wat het door ons gekozenen bezielt om hun eigen volk, hun kiezers zo te verneuken als men al jaren in ons land doet. Dan moet je toch ziek zijn? Of ben ik nou gek?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: