Nieuw

Vlaamse politie Borgerhout vreest geweld Marokkanen

De personen op deze foto hebben niets met de islam of dit artikel te maken

Door: Kurt Wertelaefers en Patrick Lefelon

Het broeit in Borgerhout: “Zelfs hun eigen ouders zijn bang van die boelzoekers”

In Borgerhout is het een kwestie van tijd vooraleer de eieren die de politie naar het hoofd geslingerd krijgt, vervangen worden door stenen. Dat vrezen de oudere Marokkanen. Schoorvoetend geven ze toe dat ze een deel van de jeugd niet meer onder controle hebben. “De politie kan tegen hen niet hard genoeg optreden. Maar dat ze de rést van ons tenminste met respect behandelen!”

Het is woensdagmiddag en de groendienst in Borgerhout onderhoudt de paden en de perkjes. Gespreksonderwerp van de dag zijn de zwaargewonden die daags voordien vielen bij een ontploffing in een garage. Eén van hen is dood intussen, ondanks de snelle tussenkomst van de hulpdiensten.

Lees verder:

http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/3266208/2017/09/23/Het-broeit-in-Borgerhout-Zelfs-hun-eigen-ouders-zijn-bang-van-die-boelzoekers.dhtml

Doe mee met 908 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5561 Articles)
Altijd in oppositie.

4 Comments on Vlaamse politie Borgerhout vreest geweld Marokkanen

 1. Het is toch wel schrikken als je je kroost met diepe minachting voor mensen opvoed en dat addergebroed zich tegen je keert.
  Hopenlijk moorden ze eerst hun eigen familie/gezin uit zodat hun Belgische nationaliteit kan worden ingetrokken (als dat eindelijk kan in België) en ze verder kunnen moorden/verkrachten/incesten in Marokko >;-D

  Like

 2. templars2017 // september 23, 2017 om 17:31 //

  Het is eigenlijk niets nieuws ,het is al jaren onrustig in die regio , maar de laatste tijd is het aan het escaleren.
  Eigenaardig genoeg valt dit samen met de ontwikkelingen in Denenmarken en Zweden.
  Dat de “jongeren” in die regio almaar geweldadiger worden is normaal ,er is hen jaren niets in de weg gelegd , nu word de invloed van hun kutgeloof versterkt door de gebeurtenissen in Syrië en Irak ,die voddekoppen weten beter wat er gaande is dan wij en dan worden ze door de ongelovigen verplicht hun regels aan de kant te schuiven voor de “wetten van het land” al dit is een recept voor ongeregeldheden.
  Het zal niet beteren ook hier zijn ze druk in de weer met no go zones in te stellen net zoals het gegaan is in Frankrijk.
  Hetgeen we al jaren zeggen ,dat er eilanden ontstaan van voddekoppen, en hun ingesteldheid er op gericht is om zoveel mogelijk invloed te verwerven (over te nemen) begint vorm te krijgen ,als het eenmaal het kookpunt voorbij gat gaan dan wordt tegenhouden heel moeilijk.
  De bewoners errond zullen het geweten hebben ,dat zijn de eerste slachtoffers ,en op de hulpdiensten zullen ze niet moeten rekenen die zullen er niet meer doorkomen.
  Een tijdje geleden heb ik een artikel gelezen vaneen Engelse journalist die onderzoek heeft gedaan naar de volgens de franse overheid “onbestaande ” no go zones in Frankrijk , zijn conclusie was glashelder , “the atmosphere in these parts within the city’s are the prime indicator for the prelude of civil war”
  Iedereen weet blijkbaar dat er iets broeit en toch wordt iedereen gerustgesteld dat er niets aan de hand is , door dit met alle middelen te minimaliseren wordt een atmosfeer van wantrouwen geschapen die vroeg of laat niet meer te controleren is ,de mensen daar zijn bang en gelijk hebben ze.

  Liked by 1 persoon

 3. Een vriendin van me kwam jaren geleden in een demonstratie terecht met haar auto van Marrokanen in de Provinciestraat, haar auto werd vernield terwijl zij erin zat. Ruiten eruit, dak aan gort, was per total ! Die heeft sindsdien een trauma van Marrokanen en goed de pest eraan. en dat was een incident ….
  Goede Marrokanen wonen in Marokko, hier absoluut niet, geen een. Als hier de duvel uit de doos springt heb ik medelijden met de Marrokaan die niet weg is, dan kunen ze de rekening betalen die hun ooms, vaders, broers en zelfs opa’s hebben gemaakt.

  En de rekening ligt op het schoteltje.

  Liked by 1 persoon

 4. polderboy // september 23, 2017 om 20:42 //

  Borgerhout is een “salafisten” bolwerk. De imam, en een zootje jihadisten van Sharia4Belgium zijn ervandaan naar het heilige kalifaat vertrokken:
  https://nl.wikipedia.org/wiki/De-Koepel_moskee

  Dus die verhalen die je in dat artikel leest, dat de politie ze pest, dat de drugsbaronnen de “jongeren” in de greep hebben en dat ze hun kinderen van de Belgische wet niet fatsoenlijk mogen opvoeden, moet je met een korreltje zout nemen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: