Nieuw

Pakistan: Muslims beat and rape Christian boy, police side with perpetrators

Victim’s father approached local police and informed them about the incident; however police seems reluctant to take action against the alleged assaulters.”

This is because the police are Muslims themselves, and have scant sympathy for Christians who are victimized and brutalized; they may also want to avoid having an angry Muslim mob show up at the police station.

“Christian boy sexually assaulted, police taking sides with guilty party,” by Madeeha Bakhsh, Christians In Pakistan, September 20, 2017:

A Christian boy allegedly sexually assaulted by a gang of seven men. Sher Dil resident of Attock claims that the alleged assaulters drove him to an isolated place and beat him violently afterwards subjected him to gang rape. Victim’s father approached local police and informed them about the incident; however police seems reluctant to take action against the alleged assaulters.

Izhaq Masih, father of Sher Dil has urged Ministry of Human Rights and Punjab Government to carry out fair investigations…

readmore>>
jihadwatch
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1529 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

4 Comments on Pakistan: Muslims beat and rape Christian boy, police side with perpetrators

 1. Zie daar…een eventuele “echte” vluchteling.

  Liked by 1 persoon

 2. polderboy // september 23, 2017 om 14:56 //

  Is normaal daar in moslimlanden.

  Hier een bericht uit Pakistan van 1 september jongstleden, waar de enige christelijke jongen op die school,17 jaar oud, is doodgeslagen door een horde moslim leerlingen in het klaslokaal.
  De moslim leraar deed er niks aan (was dus “een gematigde moslim”).
  De jongen was van arme ouders, want christenen worden ook in moslimland Pakistan institutioneel gediscrimineerd, waardoor het moeilijk is voor ze om scholing te krijgen, maar deze ouders hadden enorm ervoor gespaard.
  https://www.britishpakistanichristians.org/blog/17-y-o-christian-boy-beaten-to-death-by-muslim-students-in-school

  Overigens zie je dit soort moslimterreur niet terug op de terreurlijsten. Het zijn incidentjes.

  Liked by 1 persoon

 3. templars2017 // september 23, 2017 om 17:05 //

  Het is echt wel de spuigaten aan het uitlopen , wat ik mij afvraag is het feit dat als ze een aanval uitvoeren waarom het slachtoffer altijd moet verkracht worden?
  Hun eigen regels verbieden homosexualiteit in al zijn vormen e, toch worden ook de mannelijke slachtoffers verkracht wat een directe aanwijzing is naar het stellen van penetratie door homofielen !
  Een en ander is niet met elkaar te rijmen , het geloof en zijn verplichtingen worden dus opzij geschoven en/of genegeerd om de dierlijke lusten van wat hun geloof verbied bot te vieren op één of meerdere slachtoffers .
  hetgeen ze dus lopen te verkondigen is dus larie en apekool aangezien ze hun eigen regels niet volgen.
  Hun godvrezendheid is dus een rookscherm om hun onmenselijke daden gewoon los te laten op slachtoffers die zij nodig hebben om er aan te voldoen.
  Het is dus allemaal bullshit dat hier verkocht wordt zogezegd religieus vroom leven volgens de wet van de koran en ter zelfde tijd alles doen wat de koran verbied , dualisme is de troefkaart van hun ideologie en dit bewijst het.
  Wij mogen onze bek niet opendoen tegen die voddekoppen want dan zijn we niet tolerant genoeg tegen een “minderheid van een ander geloof” ,net die stelling gaan die klootzakken gebruiken om ongestoord hun gang te gaan .
  Het is niet alleen hun ingesteldheid die verkeerd is ,de onze is nog veel erger wij worden geforceerd om tolerant te zijn tegen een “minderheid “,die dat niet is en nooit zal zijn , doordat ze weten dat wij gemuilkorfd zijn buiten ze dat uit als er een incident met hun betrokkenheid aan het licht komt.
  Voor we ze kunnen stoppen zullen we onze eigen regels moeten aanpassen anders gaan we dit conflict zwaar verliezen.
  Kijk naar hun dualiteit en stel deze tegenover onze waarden ,dan zie je dat ze nooit kunnen samenlopen ,dus integreren is een ijdel begrip ,toen ,nu en voor wat komt.

  Liked by 1 persoon

 4. En onze regering weigert categorisch asiel aan vervolgde blanke gezinnen uit Zuid-Afrika, christenen uit Armenië, vluchtelingen uit Oekraïne, en christenen uit ut Midden-Oosten…….de vier grote partijen importeren veel liever moslims……..geeft toch te denken……

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: