Nieuw

Moslims in de veiligheidsdienst; Goed idee?

Door gastauteur: Bart Brands

Donderdag 21 september las ik het bericht[1] dat een Brusselse agent is aangehouden voor het doorspelen van informatie en het hebben van contact met de daders van de aanslagen van 22 maart 2016 op vliegveld Zaventem en de Brusselse metro. Een serie aanslagen waarbij 35 mensen om het leven kwamen en meer dan 300 gewonden vielen.

Volgens het bericht op VRT.be is uit goede bron vernomen dat de man via Whatsapp in contact gestaan zou hebben met Yassine Atar, de broer van Oussama Atar die gezien wordt als het vermoedelijke brein achter de aanslagen van 22 maart in Brussel en Zaventem. De Brusselse politieagent werd maandag opgepakt op verdenking van schending van het beroepsgeheim en corruptie.

Lees verder:

http://joostniemoller.nl/2017/09/moslims-veiligheidsdienst-goed-idee/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7721 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Moslims in de veiligheidsdienst; Goed idee?

 1. polderboy // september 23, 2017 om 18:59 //

  Een politicus zal het zo brengen: “Door niet afladende ijver van mijzelf, kan ik u meedelen, dat er inmiddels intensief samengewerkt wordt door het gezag en enkele moslim organisaties in het kader van de binnenlandse veiligheid.
  Van belang is wel, dat de wijze van samenwerking op enkel punten verbetering behoeft.”

  Like

 2. Dat speelt niet alleen in Brussel, dat vind je ook hier. Pasgeleden nog een agent van Marokkaanse afkomst opgepakt in den Haag. Seinde landgenoten in wanneer er een controle wiet plantages aankwam, omdat 90% van die plantages gerund worden door , juist ja Marokkanen.
  Toch logisch dat mensen het niet meer aangeven, want je bent achteraf je leven niet meer zeker.
  En dat geldt ook voor Meld misdaad anoniem. Niks anoniem, ze weten alles van je, en jij weet niet wie er achter de knoppen zit. Ene grote corrupte klerezooi.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s