Nieuw

Mijn stadsdeel @020West geeft zichzelf weg aan barbaren en expats

Klik voor groter

 

Geen commentaar eigenlijk. Het spreekt voor zich. Klik voor groot hierboven, stond in mijn stadsdeelse huis- aan huisblaadje; ‘De Echo’. Expats donderen na een tijdje weer op, is het idee, maar beginnen wel een vrij overweldigende hoeveelheid aan te nemen in mijn wijk. En ik woon in het allerblankste stukje van Amsterdam-West, anders was ik al lang weggeweest. Expats gaan niet in een Marokkanenbuurt wonen.

Tussen de GroenLinksers en D66-ers, die dus geen idee hebben ‘what is coming for them’. Ik zie geen enkele reden om tijdelijke bezoekers die de huur- en koopprijzen in mijn wijk verdubbelen zich verkiesbaar te laten stellen (voorbeeld, de expats naast mij, elk jaar andere, betalen vijf maal meer huur dan ik, het koophuis aan de andere kant, 3 en 4 hoog, ging voor 6,5 ton). Ze hebben nul binding met de buurt en in politiek, zeker lokale, zijn ze al helemaal niet geïnteresseerd. Ik denk niet dat je er één kan vinden die weet wat een ‘stadsdeel’ (die nog steeds illegaal voortbestaan) is.

Over het algemeen zijn ze jong, hoogopgeleid, en dús compleet onwetend.

Gevolg is dat je in de talrijke ‘hippe’ coffee-tentjes en eetgelegenheidjes niet in het Nederlands kan bestellen. Ik kan er nog mee leven. Soms heb ik fijne expats en soms idioten. Vorig jaar had ik oudere Amerikaanse IT-hippies. Vriendelijke lui. De Fransozen van dit jaar zijn niet onvriendelijk, maar nooit tot een praatje bereid, en ik spreek Frans. Bijna al mijn Nederlandse buren ken ik, maak ik een praatje mee, zit er mee op een bankje, geef de kat eten, drink er een biertje mee. Die veelgeprezen ‘verbinding’ komt alleen tot stand als mensen de tijd hebben elkaar te leren kennen en in dezelfde taal kunnen communiceren, ik woon hier al 25 jaar.

Vluchtelingen

Zijn over het algemeen frauderende slagers van allah. Hun doel is Hijra, immigratie-jihad, en het kafirland financieel leegvreten, als ze hier al niet komen om aanslagen te plegen.

Mij is niks gevraagd.

Nou woon ik gelukkig niet in dit stukje van Amsterdam-West, maar dit is waar die veelgeprezen multiculturaliteit toe leidt; monoculturele islamitische criminele jihad-enclaves. Ik ga eerder verhuizen dan die GroenLinksers en D66-ers, want ik weet wel wat beetje bij beetje, straat voor straat, oprukt, mijn richting uit. Ik wens ze de hel die ze zelf gekozen hebben.

De nieuw gearriveerde jihadisten zijn vanaf nu ook verkiesbaar. Links importeert stemvee. Het valt niet te ontkennen.

 

Doe mee met 2.527 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7493 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Mijn stadsdeel @020West geeft zichzelf weg aan barbaren en expats

 1. “Ik wens ze de hel die ze zelf gekozen hebben” Inderdaad, de linkse troep mag ten onder gaan maar trekt helaas ook normale burgers mee…

  Like

 2. polderboy // september 23, 2017 om 09:49 //

  Ik geloof niet in “links” of “rechts”, zoals dat vroeger was gedefinieerd. Er is een bestuurdersgilde ontstaan.
  Ik woonde er vroeger, in West, met heel veel plezier, en had er ook werk. Ik zou er niet meer willen wonen, vanwege mijn jongste kind, die daar dan nog moet opgroeien.
  Als er iets gebeurt met haar? De bak indraaien voor een hufter die mijn dochter wat aandoet, heb ik geen moeite mee, maar het slaat terug op je gezin. Overigens hoefde dat in het buitenland niet, waar ze mijn stiefdochter ooit gijzelden en verkracht hebben. De politie kneep daar een oogje toe.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // september 23, 2017 om 11:30 //

  Het is om te beginnen al van de ratten besnuffeld dat die zogenaamde stadsdelen nog steeds (illegaal) bestaan, wat heeft een landelijke overheid nog voor geloofwaardigheid als ze toestaan dat hun beleid volkomen genegeerd wordt ? Steeds vaker heb ik het idee dat gemeenten opereren als een land binnen een land, alle wet en regelgeving worden aan de kant geschoven als het even niet uitkomt. En in het geval van de stadsdelen kosten ze de gemeenschap klauwen vol geld.

  Like

 4. Esperanza // september 23, 2017 om 13:40 //

  Nederland is verloren.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: