Nieuw

Migranten verwelkomd met soms tienduizenden euro’s – per maand

Europa maakt islamisering via gezinshereniging al over enkele jaren onomkeerbaar – Duitsland wacht in 2018 nieuwe golf van 4 miljoen ‘gezinshereniging’ moslims – Aantal verkrachtingen door asielzoekers in Bayern in één jaar tijd met 91% gestegen – Raad van Europa tegen leeftijdscontrole migranten.

In Europa is het goed toeven, althans, als je de juist afkomst en juiste religie hebt. Daar waar de buikriem voor de zwakkere autochtone Europeanen overal steeds strakker wordt aangetrokken, kan het voor migranten uit het Midden Oosten en Noord Afrika schijnbaar niet op. Zo krijgt een 49 jarige Syriër in de Duitse staat Rheinland-Pfalz maandelijks € 30.000,- aan uitkeringen en toeslagen. Dat is geen typefout of hoax, het staat letterlijk vermeld in diverse krantenartikelen. De Syriër krijgt het geld voor zijn 4 vrouwen en 23 kinderen. Dat polygamie in Duitsland en Europa is verboden, doet voor de autoriteiten niet ter zake; immers, hij is volgeling van de religieuze ideologie die door de EU-elite is aangewezen om in de toekomst onze wetten te vervangen en onze samenleving te overheersen.

Lees verder:

Doe mee met 908 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5561 Articles)
Altijd in oppositie.

2 Comments on Migranten verwelkomd met soms tienduizenden euro’s – per maand

  1. Mijn moeder zei meer dan 20 jaar geleden al tegen mijn broertje smoel zwart verven en asiel aan vragen. Dus ook voor nu flink zonnebaden, een beetje Arabisch leren en asiel aan vragen.
    En het verdeel en heers gaat gewoon door. De Europese en landelijke elite geilen er op. Over 5 jaar is het van je kan tegen een lager loon gaan werken. Zo niet staan er tientallen opvreters klaar. Staken, ontslag en een economisch vluchteling er voor in de plaats.

    Like

  2. Vandevelde // september 26, 2017 om 05:16 //

    Is nu al pure armoede in belgie en italie 700 euro pensioen …. of uitkering van 870 euro Dit is oorlog……….en de huurprijzen zijn min . 450 euro en worden ingepalmd door vluchtelingen die met 10 in 1 kamer hokken en allemaal in t zwart werken………

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: