Nieuw

Europa in 2029 is dichterbij dan je denkt

Toen onderstaande video in 2010 op YouTube geplaatst werd, werd er voorspeld dat door moslim immigratie in het jaar 2029 totale chaos zou heersen in Europa. Maar in het tempo waar Europa het toelaat zichzelf te overspoelen met voornamelijk jonge mannelijke moslim kolonisten, die zich voordoen als vluchtelingen, ziet het eruit dat 2020 een realistischer schatting is.

Doe mee met 2.524 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5189 Articles)
Altijd in oppositie.

1 Comment on Europa in 2029 is dichterbij dan je denkt

  1. Tijl Uylenspiegel // september 23, 2017 om 22:58 //

    Mooi om te zien dat terrorisme dus als doel heeft samenlevingen te ontwrichten en te laten ontsporen in totale anarchie om vervolgens de macht te grijpen, het zijn dus weliswaar los van elkaar staande aanslagen maar het totale plaatje daar zit wel degelijk een idee achter. Wat het zo erg maakt is dat het niet ondenkbaar is dat ze slagen in hun opzet.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: