Nieuw

Swedish Police “Cannot Cope” With Huge Numbers of Rapes Since Migrants Arrived

A journalist investigating the rape of a 12-year-old girl in Sweden was told that police have not even interviewed the prime suspect two months later because authorities “cannot cope” with the sheer volume of cases since Sweden opened its borders to mass immigration two years ago.

refugees-rapesThis report was originally published by Paul Joseph Watson at Infowars.com

Back in July, the 12-year-old girl was dragged into a restroom by an older man in the center of Stenungsund before being beaten, raped and threatened with death.

Knowing the identity of the culprit, the girl’s mother immediately reported him to police, but authorities have yet to even interrogate the suspect two months later despite knowing his name and address.

According to journalist Joakim Lamotte, the girl is still being confronted and taunted by the rapist on the streets of Stenungsund.

When Lamotte contacted authorities, he was told that the case hasn’t been acted on because police “cannot cope with the workload” of having so many rape cases to investigate.

“Do you know how many rapes we have?” Lamotte was told by the police officer in a conversation he recorded and uploaded to YouTube…

readmore>>
shtfplan
Also published on Zeepertje.com

  • Swedish Journalist taste the bitterness of reality

  • The Truth About Sweden

Doe mee met 908 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1530 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

2 Comments on Swedish Police “Cannot Cope” With Huge Numbers of Rapes Since Migrants Arrived

  1. nou dan schiet je de rapefugees aan flarden, het liefst daar waar het delict plaats vond.geen rechters of politie nodig. Eigenlijk is nu het punt bereikt voor zelf bewapening en oorlog wanneer de politie toegeeft dat ze niks kunnen doen.

    Liked by 1 persoon

  2. Niet eigenlijk…het punt is gewoon bereikt dat de burger zich zelf moet gaan verdedigen want
    het geweldsmonopolie van de overheid is verleden tijd.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: