Nieuw

Raad van Europa versterkt islam en islamisering in Europa doelbewust

Van achterkamertjesresolutie 1743, waarmee in Europa de council-of-europe de islam versterkt én de islamisering versneld wordt, heeft bijna geen Europeaan ooit gehoord. De islam krijgt daarin een speciale status aangemeten waarmee moslims alle ruimte en middelen krijgen om met hun religie, cultuur en tradities Europa diepgaand om te vormen. Deze resolutie is officieel bekrachtigd en nationale regeringen maken daar beleid op.
Wat simpelweg neerkomt op het ontkennen én verliezen van onze eigen cultuur en identiteit in ruil voor meer islam.

Hier in het kort zwart op wit:

 • 1743-1: Radicalisering en terrorisme zijn het gevolg van uitsluiting, stigmatisering en discriminatie van moslims.
 • 1743-2: Islamofobie is het gevolg van een verkeerd begrip van de islam. Nationale regeringen pakken islamofobie onvoldoende aan, wat rechts in de kaart speelt.
 • 1743-3: De islam hoort bij Europa, deelt haar culturele wortels, heeft veel bijgedragen aan de beschaving en erkent de universele rechten van de mens en de vrijheid van meningsuiting.
 • 1743-9: Moslims moeten een speciale status krijgen en beschermd worden. Zij moeten daarvoor juridisch worden ondersteund om islamofobie te bestrijden.
 • 1743-11: De islam is een religie van vrede.
 • 1743-12: Haat zaaiende politieke partijen versterken de angst voor moslims door de islam te verbinden met geweld, waarmee een simplistische en negatieve voorstelling van zaken wordt gegeven. Deze politieke partijen moeten bestreden worden.
 • 1743-13: Anti-islam partijen willen de vrijheid van godsdienst voor moslims inperken, wat onaanvaardbaar is. Zo heeft Zwitserland een minarettenverbod ingevoerd wat ongedaan gemaakt moet worden.
 • 1743-14: Islamofobie moet uitgeroeid worden.
 • 1743-16: Boerka’s mogen niet verboden worden.
 • 1743-20: Stereotypen, misverstanden en angst m.b.t. de islam zijn typische symptomen van een wijdverbreid gebrek aan kennis van de islam onder niet-moslims, wat mensen vatbaar maakt voor islamofobie.
 • 1743-21: Het onderwijs moet daarom meer én structurele aandacht geven aan de islam en de gemeenschappelijke waarden die hij deelt met het judaïsme en het christendom. Universiteiten en hogescholen moeten islamitische studies aanbieden die onderschrijven dat de islam onze democratische waarden, mensenrechten en wetten respecteert.
 • 1743-24: De EU moet meer samenwerken met islamitische organisaties uit moslimlanden om islamofobie te bestrijden en de islam te promoten.

Lees verder:

https://www.alertgroepen.nl/2016/08/21/raad-van-europa-versterkt-islam-en-islamisering-in-europa-doelbewust/

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5830 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on Raad van Europa versterkt islam en islamisering in Europa doelbewust

 1. Dit is belachelijk .Wie zitten in die ” raad van Europa ” ?

  Like

 2. polderboy // september 22, 2017 om 15:26 //

  Ach, die club moet een beetje zien als de Raad van commissarissen in een bedrijf.
  Veel bedrijven moesten die Raad instellen, vanwege hun omvang. Dus die EU wilde ook een wijze Raad, en die zat er toch al in Straatsburg, en hoe meer ambtenaren hoe meer vreugd.

  In zo een Raad worden dan wat prominente figuren uitgenodigd. Die komen enkele keren per jaar bijeen tegen een puist geld aan vergoeding. Dan liggen er rapporten klaar om te bestuderen. Daar gaan ze dan over keuvelen en een advies over uitbrengen. Daar doet het bedrijf dan mee wat het wil: weg flikkeren of soms ook wel weg flikkeren. Geen hond die er praktisch naar luistert.

  Zo lees ik onder punt 11 uit het stuk van die EU Raad, dat er geen parallellie samenlevingen door moslims mogen worden georganiseerd, dat extremisme niet mag, dat moslims ertegen moeten ageren, en dat islam vrede is.
  Nul van de 4 punten zijn reeds verwezenlijkt, dus die Raad is nog lang niet uit gekeuveld.

  Like

 3. Het origineel is gepost op 22 september 2017 , we zijn bijna een jaar later en niemand die nog weet wat er op die dag is geschreven, laat staan dat ze weten wat er in die resolutie staat !!
  Hoeveel doden en slachtoffers zijn er gevallen in de tijd tussen het publiceren en vandaag?
  Wie durft te verklaren dat islam vrede is? een partij of een stand punt voor islam is een partij of een standpunt tegen ons!
  Vergeet niet dat de woorden die op papier zijn gezet die deze resolutie een geheel geven betaald zijn met ons geld ,dit is het duidelijkste bewijs dat iedereen ,wetend of onwetend mee helpt betalen aan zijn eigen ondergang op bevel van hen die zichzelf verrijken op het zelfde belastinggeld en in een positie die ze zichzelf hebben toegewezen.
  Het is een regelrechte schande dat dit niet meer leeft onder de autochtone bevolkingen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: