Nieuw

Palestijnenbitch Rasmea Odeh, veroordeeld terroriste in Israël, eindelijk de VS uitgepleurd

Een groep gelieerd met Linda Sarsour’s “Women’s March” (Vrouwenmars) heeft vandaag besloten om de nu gedeporteerde Palestijnse terroriste Rasmea Odeh op Twitter eer te bewijzen, omdat Odeh’s recente immigratieproblemen het gevolg zijn van een “gebroken systeem”, en niet omdat Odeh twee Israëli’s vermoord heeft en daarover loog tegen de Amerikaanse immigratiedienst.

Daily Wire (h/t Maurice) Bovenstaande Tweet linkt terug naar een even onaangenaam opiniestuk in de Chicago Sun-Times, die Odeh een “activist” noemt en haar looft voor haar verzetswerk tegen “Donald Trump”, als medewerkster van het team wat de Women’s March organiseerde was Odeh medelid van de groep die verantwoordelijk was voor de mislukte ‘Day Without a Woman’ (Dag Zonder een Vrouw) campagne.

Het artikel huldigt ook het verleden van Odeh en beweert dat ze “afgeperst” werd om te bekennen dat ze had deelgenomen aan een terroristische-aanslagencampagne die twee jonge mannen dood achterliet.

De nu 70-jarige Odeh was veroordeeld voor deelname aan een plot om een ​​Israëlische supermarkt op te blazen. Haar groep verstopte kleine bommen in dozen met snoep, in de hoop hun bloedbad vooral onder Israëlische kinderen te maximaliseren. De bommen van de groep hebben twee Hebrew University studenten gedood.

In 1970 werd Odeh veroordeeld voor twee bomaanslagen in Jeruzalem, waaronder de een die de twee jonge mannen in een supermarkt doodde. Zij volhoudt dat ze door het Israëlische leger werd gemarteld. Ze werd tot levenslange gevangenisstraf veroordeeld, maar werd in 1979 vrijgelaten als onderdeel van een gevangenenruil met het Popular Front for the Liberation of Palestine.

Ze emigreerde in 1995 naar de VS, maar ‘vergat’ de immigratieambtenaren te vertellen dat ze een gevangenisstraf had ondergaan voor terrorisme. In april werd Odeh door een immigratie-rechtbank voor de keuze gesteld: Zij kon een gevangenisstraf uitzitten voor het liegen tegen immigratieambtenaren, of gedeporteerd worden. Ze koos voor deportatie naar Jordanië.

Odeh bekende in april schuldig aan de aanklacht dat ze gelogen had toen ze in 2004 een Amerikaans burgerschap in Detroit aanvroeg. Haar strafblad zou haar gediskwalificeerd hebben om een ​​decennium eerder in de VS te komen.

Het systeem is niet ‘gebroken’; het werkte precies zoals het moest zijn. Maar blijkbaar is dat niet het geval voor de Women’s March, die beweert dat ze voor alle vrouwen spreken in hun oppositie tegen het Trump “Regime”.’

De groep, die in januari een succesvol evenement heeft georganiseerd, is sindsdien niet in staat geweest om de radicale activisten te verbergen die zijn stuurgroep, zoals Linda Sarsour, vormen – en de radicale activistische vrouwen die ze bewonderen, zoals een veroordeelde moordenares, Assata Shakur.

Bron:

http://www.barenakedislam.com/2017/09/21/womens-march-organizer-linda-sarsours-bff-rasmea-odeh-a-convicted-palestinian-terrorist-in-israel-who-has-been-illegally-in-the-u-s-since-1995-has-finally-been-deported/

Doe mee met 8.464 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4963 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on Palestijnenbitch Rasmea Odeh, veroordeeld terroriste in Israël, eindelijk de VS uitgepleurd

 1. gooi die dakhoer er ook uit.

  Like

 2. Nu Linda Sarsours ,,de Westen/ Homo hatende vrouwelijke mohammedaan nog uitwijzen.
  ( En alle overige mohammdanen die onze Westerse cultuur afwijzen.)

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // september 23, 2017 om 00:39 //

  De volgende keer dat ze staat te strijken moet ze haar rotkop ook even meenemen want die zit aardig in de kreukels.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: