Nieuw

Links geweld is terug van nooit weggeweest

Door: Wilco Versteeg

Links geweld is terug van nooit weggeweest. De aanval op het huis van Thierry Baudet, de rellen tijdens de G20 in Hamburg, en de al bijna twee jaar durende gewelddadige demonstraties in mijn thuisstad Parijs zijn slechts enkele recente voorbeelden.

Ze zetten het black block in het algemeen en de Antifascisten (Antifa) in het bijzonder volop in de schijnwerpers. Waar hebben we het eigenlijk over als we in 2017 over het Antifascisme spreken? Een persoonlijke kijk op links geweld van een fotograaf die maar ternauwernood ontsnapte aan een moordaanslag door Franse Antifa.

Meneer Molotov is de opmerkelijkste figuur die ik recent ben tegengekomen. Zo’n bijnaam krijg je niet door tijdens demonstraties, waar ik als fotograaf rondloop, netjes in het gelid te lopen en met vlaggetjes te zwaaien. Hij is scheutig in de weer met vlijtig in elkaar geknutselde brandbare projectielen.

Lees verder:

http://www.hpdetijd.nl/2017-09-21/antifa-in-parijs/

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4965 Articles)
Altijd in oppositie.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: