Nieuw

Links geweld is terug van nooit weggeweest

Door: Wilco Versteeg

Links geweld is terug van nooit weggeweest. De aanval op het huis van Thierry Baudet, de rellen tijdens de G20 in Hamburg, en de al bijna twee jaar durende gewelddadige demonstraties in mijn thuisstad Parijs zijn slechts enkele recente voorbeelden.

Ze zetten het black block in het algemeen en de Antifascisten (Antifa) in het bijzonder volop in de schijnwerpers. Waar hebben we het eigenlijk over als we in 2017 over het Antifascisme spreken? Een persoonlijke kijk op links geweld van een fotograaf die maar ternauwernood ontsnapte aan een moordaanslag door Franse Antifa.

Meneer Molotov is de opmerkelijkste figuur die ik recent ben tegengekomen. Zo’n bijnaam krijg je niet door tijdens demonstraties, waar ik als fotograaf rondloop, netjes in het gelid te lopen en met vlaggetjes te zwaaien. Hij is scheutig in de weer met vlijtig in elkaar geknutselde brandbare projectielen.

Lees verder:

http://www.hpdetijd.nl/2017-09-21/antifa-in-parijs/

Doe mee met 7.516 andere volgers

About rommel (2196 Articles)
Toen ik klein was zeiden ze tegen me dat iedereen minister-president kan worden... ik begin het nu te geloven.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: