Nieuw

Khadar Abdi slaat zijn vrouw in Zweden met een bijl halfdood en krijgt daarna asiel in Oostenrijk

Khadar Abdi. © Polisen

Khadar Abdi, 39, die gezocht werd voor een beestachtige bijlaanval op zijn toenmalige vrouw in Zweden, is door door de politie in Wenen gearresteerd. De Somaliër leefde ongestoord als “vluchteling” met een nieuwe identiteit in Oostenrijk. Hij was een van de meest gezochte criminelen in Zweden.

De nu 39-jarige Khadar Musa Abdi kwam in 2013 met zijn familie naar Zweden om asiel aan te vragen.

Maar verleden jaar zomer eindigde het slecht voor zijn vrouw. Zonder enige oorzaak viel Abdi zijn vrouw aan en sloeg haar meerdere keren met en een bijl. Dit terwijl de kinderen toekeken.

Ze woonden toen in Alvesta in het landschap Småland. Dankzij een spoedoperatie overleefde het slachtoffer ternauwernood.

– Het was echt verschrikkelijk. Ze had geluk dat ze het overleefde, zegt Göran Åkerblom, strafrechtelijk onderzoeker voor ernstige misdaden van de politie Alvesta.

Na de aanval verliet Khadar Abdi de woning en slaagde erin om uit het land te komen. Het spoor eindigde in België.

De Somaliër werd als gewelddadig en labiel beschouwd, en de politie zag dit als een reden om hem zo snel mogelijk te arresteren.

De Zweedse politie plaatste daarom de man op de internationale lijst van de meest gezochte criminelen in Europa, Europol’s zogenaamde “Europe’s most wanted”.

En nu, net iets meer dan een jaar later, is hij in de hoofdstad van Oostenrijk in Wenen gearresteerd. Daar had hij weer asiel gezocht en leefde onder een valse identiteit.

Volgens Kronen Zeitung ontving hij zijn asiel in januari en was een zogenoemde “erkende vluchteling”. Hij was zelfs met een nieuwe vrouw getrouwd waar hij een nieuw leven mee zou opbouwen.

De arrestatie kon plaatsvinden na tips van het publiek.

Khadar Abdi is Somalisch staatsburger maar zal nu aan Zweden worden uitgeleverd. Hij wordt verdacht van poging tot moord en er is al Europees arrestatieorder uitgegeven.

Bron:

http://www.krone.at/oesterreich/fluechtling-in-wien-als-schwerverbrecher-entlarvt-axtattacke-auf-frau-story-589789

Doe mee met 911 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5568 Articles)
Altijd in oppositie.

5 Comments on Khadar Abdi slaat zijn vrouw in Zweden met een bijl halfdood en krijgt daarna asiel in Oostenrijk

 1. polderboy // september 22, 2017 om 07:38 //

  Ach, dat is gewoon een cultureel dingetje, dat bijl incident. Vergeet niet dat in zijn land, waar islam de staatsreligie is, en de rest verboden, dat een man het recht heeft de vrouw te verstoten.
  Neem daarbij, als ze moet oprotten, in die dorre vlakten, dat ze toch al een zekere dood tegemoet gaat.

  Misschien wilde hij haar uit sympathie een langzame dood besparen en de schaamte om als een verstoten vrouw te moeten leven?

  Zoals Aboutaleb verkondigt dat veel Marokkaanse terroristen hun aanslagen plegen vanwege sympathie voor de Palestijnen. Dus dat die aanslagen niks met de islam te maken hebben, want die gedachte is “rubbish” volgens Aboutaleb. M.a.w. volgens Aboutaleb heeft het dus absoluut niks te maken met Allah die in de Koran de Joden verdoemd.

  Like

 2. Het geeft ook duidelijk aan hoe makkelijk het voor deze asielcriminelen is om van land naar land te hoppen om daar nogmaals asiel aan te vragen, en te krijgen. Het is dat deze gevaarlijke gek op Europol’s “Europe’s most wanted” lijst stond anders had die nog steeds vrij rondgelopen. God mag weten hoeveel asielcriminelen met een nieuwe identiteit vrij door Europa struinen.

  Like

 3. Als ik naar de VS of Canada reis worden bij aankomst mijn vingeradrukken genomen.
  Ga je het proces in voor een werkvisum of ander visum dan krijg je een gesprek op het consulaat in Amsterdam en daar worden ze binnen een uur 3x genomen, bij ieder raam/loket opnieuw, dus zo maar even 3x. Want stel dat ze in de tussentijd veranderen of je probeert je als een ander voor te doen.
  De EU wil altijd maar alles meer centraal, behalve blijkbaar als het de verspreiding van onopgeleid barbaars importtuig betreft.
  Bij asiel aanvraag vingerafdrukken, irisscan en dna profiel registreren in een Europese databank. Iedere aanvraag checken in de database en je bent zo klaar. Dan haal je al die lui die met 5 paspoorten 5x een uitkering krijgen er zo uit.
  Dubbele aanvraag? Automatisch geweigerd en de persoon een tatouage op t voorhoofd aanbrengen ‘ ongewenst ‘ voordat ze terug worden gestuurd.
  Misdrijf in de eerste 5 jaar? Idem en dan uitzetten.
  Geen geouwehoer. Wil het land ze niet terughebben? Prima, gewoon voor de kust droppen en dan zien ze maar.
  Islam als geloof? Grond voor weigering op basis van een haatzaaiende geweldadige ideologie en oorlogsintenties.
  Ik ben er zo verrekte klaar mee.
  Ik moet ook in NL overal mijn id meehebben, alles wordt 100x over gechecked en die parasieten krijgen vrij spel? Te gek voor woorden

  Liked by 2 people

 4. je geeft een bijl aan het slachtoffer en laat hem/haar zijn handen en lul afhakken

  Like

 5. PochAir voor die vent. Waarom wordt aan die demon nodeloos zoveel belastinggeld aan verspild?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: