Nieuw

Hillary Clinton over manspreading van Poetin: ’Iedere keer weer’

„Elke keer als ik Poetin ontmoette dan was het… het hele zaakje”, aldus Hillary Clinton terwijl ze gebaart hoe benen uit elkaar gaan. De voormalige presidentskandidate heeft in een televisie-interview openhartig verteld over haar ontmoetingen met de Russische president Vladimir Poetin. „In New York noemen we het manspreading”.

„Iedere keer als ik hem ontmoette deed hij het”, zei Clinton in The Late Show with Stephen Colbert. Manspreading is het fenomeen dat mannen zich opzettelijk erg breed maken. Vooral in het openbaar vervoer komt het met enige regelmaat voor.

Veel critici zeiden dat Clinton „gewoon weg moest gaan” na haar verkiezingsnederlaag. „Wel, als ze geld in zouden zamelen en mij naar een mooie plek zouden willen sturen dan zou ik het overwegen”, aldus Hillary.

Telegraaf >>

 

Doe mee met 2.524 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7543 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Hillary Clinton over manspreading van Poetin: ’Iedere keer weer’

 1. Men heeft het tegenwoordig wel vaak over manspreading, maar niemand heeft het over cunt-smelling. Die onwelriekende gleuvenbrigade die te pas en te onpas hun ongewassen kutgeur zomaar de lucht in dampen. Als je pech hebt zit je naast zo’n 50+ jaar met pis geïmpregneerde spatlap die bij gebrek aan kuttenlikkend keffertje denkt mannen te mogen aanspreken.

  Liked by 4 people

 2. Klopt, als die met d’r geïmpregneerde spatlap over het urinoir gedrapeerd zijn geweest hoef ik niet meer, dan pis ik wel wild.

  Liked by 1 persoon

 3. Ach de liberale bitch Clinton moet wat te zeiken hebben over poetins manspreading, natuurlijk weet poetin hoe hij met deze volkomen natuurlijke houding de bitch uit haar tent te lokken. Lichaamstaal zegt meer dan gewone communicatie, alle politici die aan de weg timmeren heeft een spindoctor die ze deze fijne kneepjes bijbrengt.

  Like

 4. O ja, Poetin heeft eenmaal zijn hond meegenomen tijdens een politieke ontmoeting met Merkel, hij wist dat zij doodsbang is voor honden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: