Nieuw

Brits meisje (14) valt in handen islamitische pooiers: 15 jaar misbruikt

Een Brits meisje was 14 jaar toen ze in de handen viel van een Pakistaanse pooiers. Vijftien jaar lang werd ze seksueel misbruikt door duizenden mannen, met 11 zwangerschappen tot gevolg. Omdat de vrouw lijdt aan posttraumatische stressstoornis en bijgevolg ‘gaten’ in haar geheugen heeft, wordt ze gezien als een onbetrouwbare getuige.

Het meisje was 14 jaar oud toen ze inging op een advertentie voor modellen. Toen een man langskwam, dwong hij haar naar boven te gaan en haar kleren uit te trekken. Vervolgens verkrachtte hij haar. De man verliet de kamer en zei dat hij nog contact zou opnemen. “Als ik iemand op de hoogte durfde te brengen, zouden ze me vermoorden. Of het huis in brand steken.” Ze viel in handen van een Pakistaanse pooierbende.

Sceptr >>

Doe mee met 8.346 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7188 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Brits meisje (14) valt in handen islamitische pooiers: 15 jaar misbruikt

 1. templars2017 // september 23, 2017 om 00:14 //

  Dit is toch hemeltergend ,weer pakistaanse klootzakken en weer in Engeland en weer mishandeling over een heel lange tijd.
  En dan durven ze gaan zeggen dat de vrouw in kwestie een onbetrouwbare getuige is ,zij is geen getuige zij is SLACHTOFFER !!
  Let er op ze gaan het uit de media houden ,minimaliseren ,allemaal om die verrekte zandvlooien uit de wind te zetten.
  Er is geen straf genoeg om die zakken mee te straffen ,het slachtoffer heeft zo wie zo levenslang gekregen , o ja ze was 14 als het begon ,ze heeft het waarschijnlijk uitgelokt…….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: