Nieuw

Syrisch gezin Ahmad Suliman krijgt 132 000 euro bijstand per jaar

Een jaar geleden klaagde Ahmad Suliman in de lokale krant over het hotel wat Zweden hem had aangeboden.

Zweden – We hebben eerder gerapporteerd over Ahmad Suliman die in december 2016 met zijn drie vrouwen en 16 kinderen een verblijfsvergunning heeft ontvangen. De Migratiedienst heeft het gezin naar de rijke gemeente Nacka buiten Stockholm gestuurd, waar de appartementen erg duur zijn.

Om Ahmad en zijn drie vrouwen van genoeg ruimte te voorzien, kocht de gemeente drie woningen op dezelfde straat. De prijs voor de belastingbetalers voor de drie woningen bedroeg 5,5, 3,3 en 5,2 miljoen kronen (totaal 1,5 miljoen euro). Ahmad Suliman is 57 jaar oud en volgens het bevolkingsregister getrouwd met drie vrouwen die respectievelijk 40, 40 en 43 jaar oud zijn.

Gisteren kreeg de nieuw aangekomen Heer Suliman uit Syrië nog een cadeau van de regering. Zij dienden een voorstel in om de begroting voor kinderbijslag te verhogen met 200 kronen (22 euro) per kind, wat een 364 euro per maand of 4368 euro per jaar extra geeft om uit te geven.

En dit aan een waarschijnlijk steenrijke moslimfamilie uit Syrië. In Syrië zijn er namelijk geen sociale voorzieningen en de man bukt onder verzorgingsplicht – je hoeft geen Einstein te zijn om uit te rekenen hoeveel geld het kost om drie aanzienlijk jongere vrouwen en 16 kinderen te onderhouden. Het eventuele vermogen wat de Heer Suliman heeft verborgen, mag die houden.

Nya Tider heeft de onderstaande sociale bijdragen gepubliceerd. Laten we is een kijkje nemen, en val niet van uw stoel.

Vestigingscompensatie: Totaal 27 104 kronen (2980 euro) per maand. Alle vier de volwassenen (de echtgenoot en zijn drie vrouwen) hebben recht op een zogenaamde vestigingscompensatie, wat een belastingvrij inkomen is wat uitgekeerd wordt aan “nieuw aangekomenen”. Dit is 6 776 kronen (745 euro) per volwassene per maand en is dus in totaal 27 104 kronen (2980 euro) belastingvrij per maand.

Vestigingstoeslag: Totaal 12 800 kronen (1408 euro) per maand. Het gezin heeft ook  recht op een vestigingstoeslag, 800 kronen (88 euro) voor elk kind onder de leeftijd van elf, en 1 500 kronen  (165 euro) voor elk ouder kind. Een aanvrager kan een vergoeding ontvangen voor maximaal drie kinderen en maximaal 4 500 kronen (495 euro) per gezin.

Aangezien polygamie geen wettelijke gezinsvertegenwoordiging is in Zweden, tellen de twee vrouwen als aparte huishoudens die recht hebben op steun.

Huishouden 1: De man met een vrouw en zeven kinderen. Geeft in totaal 4 500 kronen (495 euro) voor het huishouden.
Huishouden 2: De andere vrouw heeft recht op 4 500 kronen (495 euro) voor de drie oudste kinderen die bij haar wonen.
Huishouden 3: De derde vrouw heeft recht op 3.000 (330 euro) voor de twee kinderen ouder dan elf en 800 (88 euro) voor een van de jongeren, en krijgt in totaal 3800 (418 euro).

Huisvestingsuitkering: Totaal 13 900 kronen (1529 euro): De familie heeft ook recht op huisvestingsuitkering voor alle drie de appartementen. In een appartement woont de man met de oudste vrouw en zeven kinderen. Het appartement is 156 vierkante meter en biedt een geschatte accommodatiekosten van 7709 kronen (847 euro). De huisvestingsuitkering  waar het gezin recht op heeft, is niet op bijstand gegrond, wat betekent dat het inkomen niet bij de berekening van het huishoudelijk inkomen wordt opgenomen. Zo moet de berekening gebaseerd zijn op een inkomen van slechts 13.552 kronen (1490 euro), wat de totale instellingsuitkering van het huishouden is. Als gevolg daarvan hebben ze recht op een huisvestingsuitkering van 4.500 kronen (495 euro) belastingvrij voor één appartement. Dit is berekend met behulp van de dienst “Kassakollen” op de website van het Zweedse Sociale Verzekeringsagentschap.

In het tweede appartement woont één van de vrouwen met vijf kinderen. Het appartement is 145 vierkante meter en resulteert in een verblijfskosten van 7,165 kronen (788 euro). Aangezien het contributieve inkomen in dit geval alleen bestaat uit de instellingsuitkering, impliceert dit een huisvestingsbijdrage van 5.200 kronen (572 euro).

De derde vrouw woont met vier kinderen in een appartement van 92 vierkante meter en kost 4 546 kronen per maand (499 euro). Het geeft een huisvestingsuitkering van 4.200 kronen (462 euro) per maand.

En onder andere:

Kinderbijslag: Totaal 32 290 kronen (3 519 euro) per maand.

Ondersteuningsuitkering: 14 157 kronen (1 550 euro) per maand

Is in totaal 1,2 miljoen kronen (132 000 euro) per jaar belastingvrij: Een optelling van alle bijdragen geeft de Syrische familie het recht op 1,2 miljoen kronen per jaar, oftewel 100 251 kronen (11 000 euro) per maand!

Velen hebben erop gewezen dat Ahmad Suliman een extreem rijk persoon moet zijn omdat hij drie bijna 20 jaar jongere vrouwen en zestien kinderen in Syrië kon onderhouden en vinden het provocerend dat zo’n persoon in Zweden door de belastingbetalers wordt verzorgd.

Het feit dat Ahmad Suliman een man met een hoge levensstandaard is, is iets wat hij ook tijdens zijn korte verblijf in Zweden heeft aangetoond.

Toen hij in oktober om asiel vroeg, werd hij in het toeristisch hotel Big Moose in Åsarna geplaatst. Maar de hotelkamers en het restaurant voldeden niet aan de standaard wat Ahmad Suliman verwachtte toen hij een reis naar Europa kocht. Samen met andere asielzoekers klaagde hij op 13 oktober bij de lokale krant LT, dat de schoonmakers niet snel genoeg waren om achter hem op te ruimen.

“Het is geen geschikte accommodatie voor gezinnen met kinderen”, zei Ahmad Suliman, een vader van 16 kinderen, toen tegen de krant.

Bron:

Syrisk familj får 1,2 miljoner i bidrag per år, det räcker inte så idag gav regeringen dem 38000 till

https://www.nyatider.nu/ahmad-suliman-fick-lyxboende-for-14-miljoner-klagar-pa-svensk-standard/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8473 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

17 Comments on Syrisch gezin Ahmad Suliman krijgt 132 000 euro bijstand per jaar

 1. Hoe krijg je 60 jaar spaarzaam leven, een cultuur met wetenschap en filosofie, een pensioen en sociaal stelsel, een veilige samenleving met een streven naar gelijkheid kapot? Moslims importeren !!!

  Ik kan niet wachten tot de oorlog uitbreekt, want anders kan ik op mijn oude dag mijn kinderen zien als slaven en slachtoffers en gebruiksvoorwerp van moslims, hoe zelfstandig ik ze ook opvoed. LET THE GAMES BEGIN !

  Like

 2. polderboy // september 21, 2017 om 08:43 //

  Het volgende voorbeeld toont dat het met gemak anders kan, wat betreft polygamie, pedofilie, homohaat, de jihadplicht, de doodstraf voor afvalligheid, het gebod niet-moslims te mijden als de pest, “de Koranitische Jodenhaat omdat Allah ze verdoemd heeft, het beschouwen van christenen als godslasteraars, omdat ze christus aanbidden naast Allah, en dat soort gebruiken “die nu eenmaal bij ons horen, omdat islam bij ons hoort”.

  In Australië trouwde een pedofiel uit Birma in de moskee een 14 jarig meisje. In de moskee kennen ze de Australische wet natuurlijk ook, maar zoals gebruikelijk, hebben ze er schijt aan.
  De rechter zei: “Om te gaan vertellen dat je uit een cultuur komt, waar dit normaal is, wordt geen gewicht aan toegekend.” en ze zei verder “Religieuze tolerantie en multiculturalisme zijn een hoeksteen van de Australische samenleving, maar er zijn geen verzachtende omstandigheden, vanwege het feit dat pedofilie de norm is in islam.”
  De moslim kreeg 18 maanden lik.
  http://www.straitstimes.com/asia/australianz/myanmar-asylum-seeker-jailed-for-marrying-underage-australian-girl

  Like

 3. polderboy // september 21, 2017 om 09:22 //

  Zal die Australiërs natuurlijk wel geld kosten, die uitspraak.
  Er zullen immers wat minder rijke lui uit het Midden Oosten dat land als vakantieland uitkiezen, want met een arm bont en blauw geramd jong Birmees of Filipijns huishoudstertje aan je lul geprikt door Sydney te gaan rondlopen, wordt link.

  Nou gelukkig dat ze West Europa hebben, waar enorme ruimte gegeven wordt aan de cultuur van dit prachtige geloof. Daarnaast moeten we natuurlijk denken aan onze handelsbelangen, ik bedoel die van het multinationale bedrijfsleven, waar het bestuursnetwerk in de politiek diep mee verweven is, wat dat is natuurlijk uiteindelijk belangrijker dan die komedie over mensenrechten.

  Like

 4. Je zou zo’n serie-neuker toch keihard het land uit willen trappen. Wat in Zweden gebeurt door zulke exorbitante uitkeringen te verschaffen aan die profiteerlims, is bizarre waanzin. Maar het gebeurt ook in andere West-Europese landen.

  Like

 5. En toch heeft de meerderheid van het domme volk hier zelf voor deze regering gekozen.
  Gewoon niet druk om maken dit is juist lachen kijken hoe lang deze extreem linkse partijen dit volhouden.
  Zweden is sowieso al verloren.

  Like

 6. Het is ongelooflijk daar in Zweden.
  Hopelijk krijgt deze naziteef een kopschot, voordat ze erin slaagt naar NL terug te keren.

  Like

 7. Republikein // september 21, 2017 om 15:05 //

  Veel geld, maar maakt gelukkig niet gelukkig. gelukkig dat er geld is.
  Van de arbeider natuurlijk, maar dat mag geen naam hebben.
  “Wij” kunnen er ook wat van hoor.

  Een verhaal gaat als volgt:

  Het is zo’n verhaal waarvan je denkt: hoe verzin je het? Toch overkwam het Ali Khalil, een 52-jarige Syriër die de burgeroorlog in eigen land ontvluchtte en in Nederland terechtkwam. Op camping Fort Oranje om precies te zijn. Althans tot voor kort. Want als Ali in juli terugkomt van een lange reis naar Syrië waar hij zijn kinderen heeft gehaald, heeft hij geen plotseling geen dak meer boven zijn hoofd. Weg stacaravan.

  De caravan blijkt, terwijl Ali in Syrië is, op last van de gemeente Zundert te zijn verwijderd. Een van de vele die de gemeente, sinds ze het beheer van de camping eind juni overnam van eigenaar Cees Engel, al liet ontruimen op Fort Oranje.

  Verder lezen?
  Eerst betalen…whauhw…..geintje.

  https://www.bndestem.nl/dossier-fort-oranje/verdreven-van-fort-oranje-terwijl-je-je-kinderen-ophaalt-in-syrie~aa5c66fc/

  Like

 8. zonnigbrazil // september 21, 2017 om 16:49 //

  Wanneer beginnen in Nederland de nieuwe vecht- en schietsporten met als gouden medaille aan hem/haar die de meeste Moslims omlegd?

  Like

 9. Wat bezielt vrouw om een bijvrouw te zijn, zoiets kan toch niet in een europese samenleving, totaal van het padje af stelletje konijnen!

  Liked by 1 persoon

 10. Thomasson // september 21, 2017 om 22:14 //

  Wat daar in Zweden gaande is, mag Joost weten. Normaal is het beslist niet. Er zijn twee mogelijkheden: a) De Zweedse volk is totaal geschift en daardoor veranderd in een volk van zombies. Tsja! en dat verklaart alles en b) Er heerst daar een terreurregime van politiek-correcte DDR-achtige dictatuur van Culturele-Marxisten die stipt een plan volgt om een heel volk in slaven van de islam te veranderen. De vele verkrachtingen zouden de Calergi-plan versnellen en binnen paar decennia een apenvolk creëren met een IQ van 75 – 80. Domme woestijn en jungle Zweden die makkelijk zouden zijn in de hand te houden.

  Like

 11. Nu de hamvraag, wie is er nu gek ? Die Ahmad of de Zweedse linkse regering .
  Ik geef die Ahmad groot gelijk , als westerse landen zo achterlijk zijn om dit zo in de wetgeving vast te leggen dan sporen die politici niet die deze wetten maken.

  Like

 12. Het is belachelijk voor woorden !!om te janken ze planten zich voort of het niks is en wij kunnen de rekeningen betalen ( nou ja Zweden dan) maar hier zijn er net zo goed van die balachelijke dingen masr hier wordt alles in de doofpot gestopt!!!

  Like

 13. Nu weet je in elk geval waarom Srpska ontstond en waarom Ratko Mladic en Radovan Karadzic er als helden beschouwd worden. De inwoners zijn immers baas in eigen land en over eigen oikos gebleven door de overal toegepaste strategie van de baarmoeder buiten te sluiten.

  Like

 14. Zou ik ook willen zoveel geld, nooit meer werken, lekker luieren en shoppen en uitslapen ahmed is een slimme vette islamist.

  Like

 15. Kan ik me in Zweden ook aanmelden voor zoiets, ik vind nog wel wat extra vrouwen die mee willen en kinderen, ach, adoptie is ook een optie…

  Like

 16. Eigen volk eerst // juli 23, 2019 om 20:09 //

  Luie donder ga aan het werk ipv kinderen te maken voor nog meer kindergeld. De Zweden zijn echt gestoord om dit te accepteren.
  Waarom dit spul niet op de boot terug. Werken gaan ze nooit.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Zweedse feministe: “Waarom is het zo verschrikkelijk” dat een moslimman drie vrouwen heeft?

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s