Nieuw

Syriër (39) slaat vrouw (23) bewusteloos en verkracht haar

Duitsland – De rechtbank in Halle heeft een 39-jarige Syriër tot drie en half jaar gevangenisstraf veroordeeld omdat hij een bewusteloze 23-jarige vrouw op een weiland in Nebra (Saksen-Anhalt) verkracht heeft.

Mehdi A. (alle namen zijn door de redactie veranderd) kwam in februari 2016 samen met zijn vrouw en twee jonge kinderen van Aleppo naar Duitsland. De familie werd vervolgens een gemeenschapshuisvesting in Nebra toegewezen. Op 19 maart was Mehdi omstreeks acht uur in de buitenwijk van de stad onderweg. Daar ontmoette hij Sarah (23), die net haar appartement in de buurt had verlaten.

De Syriër heeft haar toen van achteren met een klap op haar hoofd bewusteloos geslagen, verklaarde het slachtoffer in de rechtbank. Dit kan echter niet zonder twijfel worden bewezen, zoals het in het vonnis staat. Het feit is dat de jonge vrouw bewusteloos was toen ze door Mehdi werd verkracht. De verwondingen op het lichaam van de 23-jarige, vooral in het genitale gebied, waren het bewijs hiervan.

Toen ze bij bewustzijn kwam lag ze met ontbloot lichaam op een weiland. De politie die vervolgens werd gewaarschuwd, gebruikte een speurhond die de agenten naar de Syrische asielzoeker leidde. Van de 39-jarige werd een DNA-test genomen. In november veroordeelde de rechtbank hem tot drie en een half jaar gevangenisstraf voor ernstig seksueel misbruik. De asielzoeker ging in hoger beroep – tevergeefs. Daarmee is de uitspraak vanaf deze week rechtsgeldig. Het slachtoffer is sinds de misdaad onder psychologische zorg geweest.

Bron:

http://www.naumburger-tageblatt.de/lokales/urteil-rechtskraeftig-23-jaehrige-wird-bewusstlos—syrer-vergewaltigt-sie-28436874

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4968 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on Syriër (39) slaat vrouw (23) bewusteloos en verkracht haar

 1. 3,5 jaar is geen recht. Defintieve castratie wel.

  Like

 2. Afmaken is wel recht halen.

  punt uit.

  Like

 3. Wat is het toch een rot volk, uitzetten allemaal.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: