Nieuw

Polish President: ‘There is No Doubt the Growing Wave of Terrorism is Linked to Migration’

The President of Poland has said “There is no doubt the growing wave of terrorism is linked to migration” following the latest terror bombing in London.

TerrorismAndrzej Duda, who represents the conservative Law and Justice Party (PiS), was speaking in the Maltese capital of Valetta, where he was attending a meeting of the Arraiolos Group, which brings together presidents of EU member-states.

“If the EU is to employ — in its internal and external relations — far-reaching political correctness, which I would rather call a kind of naivety, then we will not solve this problem,” he warned — a clear swipe at the bloc’s continued efforts to punish conservatives countries in Central Europe which oppose the migrant influx.

Poland reiterated its determination to resist the EU’s attempts to settle migrants on its territory through a mandatory quota system, forced through the European Council by qualified majority, in August 2017.

Foreign Minister Witold Waszczykowski said Poland was open to accepting migrants from struggling European countries such as Belarus and Ukraine…

readmore>>
breitbart
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 911 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1530 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

2 Comments on Polish President: ‘There is No Doubt the Growing Wave of Terrorism is Linked to Migration’

 1. Ze heeft gelijk!

  Liked by 1 persoon

 2. templars2017 // september 21, 2017 om 23:03 //

  Wat een dappere dame ,wij hebben ook zulke politiekers nodig in plaats van die zeemvellen in een maatpak.
  Als die vrouw de bui ziet hangen ,dingen bij naam noemt ,niet bang is om tegen de gevestigde elite haar gedacht te zeggen, waarom zijn ze hier dan zo terughoudend? Omdat ze allemaal in de linkse schuit zitten .
  Polen is en relatieve nieuwkomer op het EU theater , gelukkig hebben ze daar wel nog niet beinvloede nuchtere geesten die niet bereid zijn hun waarden op te geven omdat Brussel dit eist!
  Zo te zien zal het hen worst wezen dat Brussel brult ,dreigt en tiert ,zij houden vast aan hetgeen ze hebben …om stikjaloers te worden!!
  Om in een parlement waar ik veronderstel dat ook daar niet altijd alle violen gelijk gestemd zullen klinken een volle staande ovatie te krijgen wil toch veel zeggen ,in Polen zijn ze dus bereid om hun onderlinge verschillen opzij te zetten om een gemeenschappelijk gevaar het hoofd te bieden , het is een voorbeeld van samenhorigheid in dienst van het volk.
  Dit is een toestand die we hier in onze contreien al lang niet meer hebben gezien.
  Hier is de politiek vergiftigd , door Brussel , alle leden zijn slaafse lakeien van een totalitair systeem dat geen haar beter is dan de voormalige USSR !!
  Wat is het toch dat de elite drijft om hun eigen volk zo te gaan behandelen als hun persoonlijke slaven?
  Wij worden ,ondanks grote tegenzin ,gedwongen om te doen wat onze meesters zeggen ,dit loopt niet goed af , hier is geen happy end voor voorzien.
  Bij ons is de man verantwoordelijk voor het migratiebeleid afgeschilderd op Facebook als een nazi , de verantwoordelijken waren de jongeren van de groene beweging.
  De hele heisa draait om het naar Belgiê brengen van een onderzoek team uit een afrikaans land om te helpen bepalen wie wie is en om eventuele deportaties gemakkelijker te laten verlopen.
  De linkse ratten waren op hun achterste poten gaan staan met als reden dat de regering van het bewuste land een dictatoriaal regime hanteerde en dat het regime de “mensen” kwam controleren voor wie ze gevlucht waren.
  Dus werd de staatssecretaris voor asielbeleid gedemoniseerd als nazi!
  Het zijn verdomme dezelfde linkse ratten die hun volle medewerking geven om het meest moorddadig regime , de islam, hier binnen te slepen!
  Zo is het te zien dat alles in het werk wordt gesteld om de opmars van de invasie tegen te werken en het komt altijd vanuit dezelfde hoek , wat moet er gebeuren om die geitenwollen sokken dragende randdebielen de mond te snoeren?
  Ik erger me rot aan het slapjanus gedrag van die maatpak criminelen, jullie ook?

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: