Nieuw

Jihadiste wil terug naar Nederland: ‘Winter komt eraan’

Jihadiste ‘Aisha’ wil terug naar Nederland, maar betreurt reis naar kalifaat niet

Een jihadiste (23) die in Syrië zit wil terug naar Nederland. De vrouw is zwanger en zit met haar kinderen in een vluchtelingenkamp in de buurt van Raqqa, het Syrische bolwerk van terreurbeweging Islamitische Staat (IS).

‘Ik kan pas worden uitgeleverd als het Nederlandse consulaat daarom vraagt,’ zegt de vrouw, die onder het alias ‘Aisha’ spreekt met de Belgische zender VRT.

Vrouwen in vluchtelingenkamp, mannen in gevangenis

Tot voor kort woonde ‘Aisha’ en haar zoontje (1) in Raqqa, de stad die op het punt staat heroverd te worden door Koerdische en Arabische milities. IS-families ontvluchten daarom massaal de stad. Vrouwen van IS-leden en hun kinderen worden in een speciaal deel van vluchtelingenkamp Ain Issa vastgehouden. De mannelijke IS-leden worden in een gevangenis opgesloten in afwachting van hun berechting.

Lees verder:

http://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2017/09/jihadiste-aisha-wil-terug-naar-nederland-maar-betreurt-reis-naar-kalifaat-niet-542941/

Doe mee met 8.268 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4441 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

8 Comments on Jihadiste wil terug naar Nederland: ‘Winter komt eraan’

 1. Eduard uit Breda // september 21, 2017 om 09:53 //

  Die willen we helemaal niet terug
  Zeker niet als ze geen afstand doet van de barbaarse idiologie die ze islam noemt
  Ga maar naar Saoedi Arabië met het voor haar heilige Mekka geld in overvloed asiel zoekers ho maar not in My backyard Nederlands paspoort afpakken en nooit meer binnen laten dit laatste geld voor alle moslims

  Like

 2. Lekker daar blijven schat succes

  Like

 3. Geen normaal denkend mens wil dit gestoorde wijf terug.
  Maar reken er maar op dat ze wel binnen gelaten wordt en dat de maatschappij tonnen zo niet miljoenen kwijt is voor dat dit stuk strond de pijp uit is.
  Reken maar uit wat ze ons en haar bij voorbaat mislukte kind aan uitkeringen huisvesting zorg scholing enz enz gaat kosten.

  Like

 4. polderboy // september 21, 2017 om 12:49 //

  Ze is in 2013 naar Syrië gegaan. Toen stond alle media bol van verhalen over vrijheidsstrijders die voor democratie tegen Assad vochten. Ze is toen, verliefd, jong en overtuigd van het heldhaftige avontuur dat lonkte, vertrokken.
  Het is maar wat haar verhaal is. As je er eenmaal zit, dan zul je er niet snel meer wegkomen, met kinderen, en waarschijnlijk de taal niet machtig en zonder geld.

  Daarnaast, als je geen moslim meer wilt zijn, eenmaal per ongeluk ja gezegd hebbende, dan behoor je de doodstraf te krijgen, wat “ik zeg mijn lidmaatschap van de moskee op” tegen de imam zeggen ook niet bevorderd, niet daar en niet hier.

  Like

 5. @polderboy
  In 2013 waren de gruwelijkheden ook al bekend. Ze is er willens en wetens heen gegaan om de “pure” islam mee te krijgen. Die hel heeft ze gekregen.
  Jouw 2e alinea geldt in Moslimië, niet in Nederland. Sharia is hier niet de wet.
  Hier is vrijheid van godsdienst en blijf je met je poten van iemand af.
  Niets “ja maar als”.
  Mensen die uit de islam willen stappen verdienen onze steun. Dat geldt niet voor haar, want dat wil ze helemaal niet.

  Like

 6. polderboy // september 21, 2017 om 14:34 //

  @janjuitnl 13:51
  Toch zal men haar verhaal moeten aanhoren, want ze zit daar opgesloten samen met allemaal andere ISIS families, dus het lijkt me niet, dat ze geheel vrijuit kan spreken.

  Dat sharia hier niet de wet is, is formeel zo, maar in de praktijk rijzen de no-go gebieden in West Europa de grond uit. De wet geeft daar geen verklaring voor. Vrijheid van godsdienst bestaat niet in de meeste islam landen, omdat islam dat verbiedt. Het feit dat in islamitische buurten de praktijk van de islam gaat heersen, geeft daar wel een verklaring voor.
  Duidelijk is dus: meer islam betekent meer verwijdering van de bestaande culturele normen en waarden. Daar heeft de wet niks mee te maken, want die loopt achter de feiten aan.

  Like

 7. Republikein // september 21, 2017 om 15:16 //

  Wedden dat ze komt!

  Like

 8. taqqiyya.

  Ik zeg preventief opruimen.

  Never trust a muslim or a leftie.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: