Nieuw

Homo’s in Duitsland sluiten zich aan bij AfD

Het was natuurlijk slechts een kwestie van tijd voordat de homoseksuele gemeenschap begon te begrijpen dat de grootste bedreiging voor hun bestaan ​​afkomstig is van de snelgroeiende en gewelddadig homofobe moslimbevolking in Duitsland – een populatie wiens religie oproept om homoseksuelen op de meest afgrijselijke manieren te executeren, zoals onder andere van daken gooien. Blijkbaar beginnen de homo’s in Duitsland dit soort haat uit de eerste hand te ervaren.

CNN neemt het geval van Karsten P. die door twee moslims bijna is doodgeslagen. De politie identificeerde de twee aanvallers als twee lokale bekende moslim-extremisten, die nooit zijn gearresteerd en voordat ze vervolgd konden worden naar Syrië waren gevlucht.

Na het geen antwoorden krijgen op dwingende vragen aan de lokale aanklagers en het gemeentehuis besloot Karsten’s zich te liëren aan de rechtse partij van Duitsland, het Alternatief voor Duitsland (AfD).

Twee operaties later en bang om opnieuw te worden aangevallen, vermijdt de openlijke homofiele 52-jarige taxichauffeur  – omdat hij wegens angst voor een nieuwe aanval niet herkend wil worden – openbare ruimtes en neemt altijd peperspray met zich mee. Hij en zijn partner werden ook gedwongen te verhuizen uit hun woonbuurt in de de Duitse stad Bremen, wat als gevolg van hun verwondingen veel geld kostte.

“Ik ging naar buiten en zag iemand schoppen tegen het hoofd van mijn partner. Ik probeerde hem te stoppen en precies op dat moment, werd ik van de zijkant geschopt,” vertelt Karsten over de aanval. “Ik verloor mijn bewustzijn en toen ik weer stond, dacht ik dat mijn partner dood was. Hij was helemaal bedekt met bloed en hij bewoog niet.”

Ongetwijfeld waren hun gedachten nog steeds bij de verschrikkelijke schietaanval in een homo-nachtclub in Orlando, Florida, door een lokale moslim, Omar Mateen, die 49 mensen doodde en meer dan 100 verwondde.

Alice Weidel (hieronder), is een openlijk homo-vrouw die samen met haar partner kinderen opvoedt. Weidel, een econome, werd bij het AfD ingebracht als het zachtere, gematigde gezicht van de partij, maar haar campagnespeeches laten zien dat ze een boze tirade kan leveren op zowel de moslim-immigratie als haar AfD-collega’s. “Ik noem mezelf een klassieke liberaal”‘, vertelde ze aan Handelsblatt’s zuspublicatie WirtschaftsWoche. “We hebben minder overheid nodig.”

Campagne voerend op een briesende anti-moslim immigratie platform heeft de vier jaar oude partij nu zetels in 13 van de 16 staats-parlementen. Het heeft een verbod op moskee-minaretten en bezuinigingen op migranten voorgesteld, zowel voor binnen de Europese Unie als daarbuiten, terwijl zijn manifest zegt dat “de islam niet in Duitsland hoort.”

Mensen zoals Karsten en Sven zijn niet de enige homo’s die de partij ondersteunen. Er is zelfs een Duitse term voor homo support aan rechts: ‘homonationalism’. Een 2016 onderzoek van MEN, een maandelijks tijdschrift voor homoseksuele mannen, laat zien dat 17% van de respondenten openlijk de AfD ondersteunt, hoger dan het nationale gemiddelde.

De linkse partijen in Duitsland zoals de Sociaal Democraten (zie onder) kunnen niet langer meer de stem van de homo als vanzelfsprekend zien. De AfD is de enige partij die vecht tegen de islamisatie van Duitsland.

“Ik hou niet van alles wat AfD zegt,” zegt Karsten, “maar als we op deze manier worden aangevallen is het tegenwoordig voor homo’s te gevaarlijk om hier openlijk te leven. We hebben een partij nodig die openlijk hierover praat en bereid is om voor ons te strijden.”

Bron:

http://edition.cnn.com/2017/09/14/europe/germany-far-right-lgbt-support/index.html?sr=fbCNN091417germany-far-right-lgbt-support0151PMStory

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4965 Articles)
Altijd in oppositie.

4 Comments on Homo’s in Duitsland sluiten zich aan bij AfD

 1. Mooi voor de AfD, dat is toch al gauw 10% van de stemmen. Hopelijk beseffen homo’s dat de AfD en hier de PVV helemaal niets tegen homo’s hebben, want de mensen die daarop stemmen willen ónze cultuur houden en niet de islam vernietigings cultuur.

  Liked by 1 persoon

 2. polderboy // september 21, 2017 om 14:11 //

  Lijkt me niet verstandig wat die homo’s doen, AfD gaan stemmen: dan worden ze immers ook nog een keertje als Nazi door Antifa in elkaar gebeukt.

  Like

 3. Wat mij altijd en telkens weer verbijsterd is het feit dat een groot deel van de mensheid eerst fysiek moet ‘voelen’, alvorens -uiteindelijk- de grijze cellen in de bovenkamer in beweging komen. (ervan uitgaande dat deze aanwezig zijn)
  Wbt de homoseksuelen; wanneer zij de afgelopen 25 jaar hun tijd wat minder in de ‘darkroom’ zouden hebben versleten hadden zij niet pas in het jaar 2017 echter vele jaren eerder tot de conclusie gekomen dat er iets niet klopt aan die islam-fascisto’s.

  Maar goed.
  Intelligentie’,…. kom er maar eens om.
  Het schijnt iig al enige tijd geen gemeengoed meer te zijn.

  Like

 4. Henk der Niederlànder // september 21, 2017 om 18:25 //

  Het is wel wasr @ Axel wat jedaar steld.
  Ik weet niet hoe het in DLD zit maar hier in NL waren de homo’s altijd nogsll gefacineert door de PVDA en er mag gesteld worden dat links er zich altijd voor ingespannen heeft om zo veel mogelijk islamimport te bewerkstellen want progressief en zo.
  Nou krijgen ze de rekening en is de AFD plotseling goed genoeg.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: