Nieuw

Hoe ver kun je de plank misslaan ?

Nou heel ver als je de NOS als voorbeeld neemt. Vanavond had de NOS in het Journaal een item over moslims die zich in Nederland steeds vaker gediscrimineerd voelen.

Vervolgens denkt men dat aan te moeten tonen en dat doen ze dan met een “meisje”/vrouw die er compleet belachelijk uitziet. Nee niet alleen omdat ze een ernstige vorm van obesitas heeft en plusminus 100 kg. te zwaar is voor haar lengte maar of dat nog niet genoeg is heeft ze een of ander islamitisch gewaad aan waardoor het lijkt alsof ze regelrecht uit een aflevering van de Teletubbies komt. En dat gedrocht mag dan voor camera vertellen dat ze nadat ze in Engeland geweest was bij terugkeer direct van alles en nog wat naar haar hoofd kreeg. Discriminisme !!

Ja muts, wat verwacht je eigenlijk anders ? Als ik morgen besluit om me als Catweazle te kleden en gedragen en zo de straat opga dan krijg ik ook de nodige emmers stront over me heen ! Wat dacht je dan ? Is dat dan ook discriminisme of vraag ik erom omdat ik me gedraag als een idioot ?

Geen idee meer wie de Teletubbies waren ? Misschien helpt deze parodie van Bart de Graaff uw geheugen kan opfrissen;

Catweazle was trouwens ook al wat ouder, deze 11 seconden zijn waarschijnlijk meer dan genoeg om hem (met een glimlach) weer even voor de geest te halen;

Natuurlijk had Tijl u ook graag de aflevering van het Acht uur Journaal getoond maar vreemd genoeg staat die nog niet online.

 

Doe mee met 8.466 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (501 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

8 Comments on Hoe ver kun je de plank misslaan ?

 1. Henk der Niederlànder // september 21, 2017 om 23:48 //

  De vergelijkingen zijn komisch Tijl, maar het klopt als een bus.
  Btw. Ik heb een nicht, getrouwd met een marokkaan en ook helemaal ingepakt.
  Toen Ik haar en haar vent tegenkwam bij mijn broer en ze mij uit wilde leggen dat de islam toch wel je van het was heb Ik haar 100% gelijk gegeven omdat het voor haar een goede zaak was dat ze zich helemaal in kon pakken omdat met haar voorkomen het een onmogelijkheid zou zijn om een normale Nederlandse vrijer te vinden.
  De gevolgen zullen duidelijk zijn: sinds die tijd geen contact meer met dat deel van de familie.

  Liked by 1 persoon

 2. Henk der Niederlànder // september 21, 2017 om 23:53 //

  Bydeweg.
  Op het einde van de rit was het dus discriminazie.
  Je kent het wel.
  Moet Ik zeggen dat Ik sinds die tijd wel een slechte nachtrust heb.
  Hehehehe

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // september 22, 2017 om 00:03 //

  Nou die zijn ook licht geraakt dan, zeg je een keer de waarheid is het weer niet goed ! 😀

  Like

 4. Hier heeft Karstens weer zijn handen vol aan. Ik heb het toevallig ook gezien en ik wist niet wat ik zag , niet te geloven zo’n volgevreten verpakte worst. Ze worden toch zo gediscrimineerd, ja ,ja maar i.t.t. tot haar Afrikaanse zusters heeft zij ondanks dat, meer dan genoeg te vreten en dan nog klagen over de “witte” Nederlander die ik trouwens nog nooit gezien heb, wel blanke .

  Like

 5. polderboy // september 22, 2017 om 05:19 //

  EU onderzoekje over de discriminatie. Hier te vinden.
  http://fra.europa.eu/en/press-release/2017/muslims-eu-high-levels-trust-despite-pervasive-discrimination

  “Het is een aanfluiting te beweren dat moslims niet geïntegreerd zijn.”
  (Our survey results make a mockery of the claim that Muslims aren’t integrated into our societies.”)

  Timmermans zegt verder over de vervolging van moslims in dus met name Nederland:
  ” De Europese commissie tolereert geen intolerantie!!”.
  Maar goed, het zijn “witte mensen”. In de wandelgangen in de EU vermoedt men dat het om “natives” gaat, Nederlandse inboorlingen, een rauw dom fascistisch volk van racisten, waar Timmermans van de PvdA persoonlijk een afschuwelijke teringhekel aan heeft, zeker na de laatste verkiezingen.

  Als hoofd van de EU denkt hij er hard aan om die inboorlingen samen met dat beschaafde moslimvolk vanuit de goed geïntegreerde no-go zones, middels het daar aanwezige jihadisten elitekorps, eens stevig aan te pakken. Oh, wacht, dat gebeurt overal in de EU al?

  Liked by 1 persoon

 6. Rororonald // september 22, 2017 om 06:24 //

  Opgestookt door die blanke mevrouw die erbij was. Waarschijnlijk van de een of andere gesubsidieerde stichting.

  Like

 7. Ik was suïcidaal depressief en dakloos geworden door leugens,asielzoekers kregen met voorrang een huis,ik niet,ik voel mij zwaar gediscrimineerd,maar kom dan ook niet bij die stinkende Nos op de tv,ik heb dan ook geen tv,want met zulke walgelijke programma’s zou dat kreng zo door het raam mieteren en terecht.Een advocaat Wiekamp uit Hendrik ido Ambacht van de man,blèrde toen ik om kleding vroeg,wat ik met spullen moest zonder huis,later schreef die psychopaat dat de spullen toen dakloos waren verdeeld.Als je nog eens een advocaat nodig hebt ,die alles aan elkaar liegt,ben je daar op het juiste adres.Ze wordt door rechters gedekt.

  Like

 8. Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: