Nieuw

Dries en Greetje

Over wie heeft hij het nou weer ? Simpel; Dries van Agt en Greetje Duisenberg de twee meest bekende beruchte antisemieten van Nederland.

Hoe ik daar nou weer bij kom ? Nou door een eerder artikel op onze site;

https://fenixx.org/2017/09/20/martien-penning-krijgt-bijbelse-oordeelsfantasieen-van-het-gelispel-van-de-sprekende-slang-dries-van-agt/

Tijl had de link gevolgd en een stukje van het interview bekeken en een flink deel van het commentaar van Martien Pennings daarop gelezen en besloot eens even op internet en YouTube te kijken wat daarover terug te vinden was.

Nou dacht ik altijd dat van Agt een soort nieuwe Heer Bommel was met zijn wollige Nederlands uit lang vervlogen tijden. Groot was dan ook mijn verbazing hem te zien en horen stamelen tijdens een debat waar hij aangevallen werd als minister van justitie. Een zeer verhit debat waar hij nog niet het begin van een antwoord kon of wilde geven op de gestelde vragen.

Dankzij Dries was Pieter Menten in staat om vlak voor zijn arrestatie naar het buitenland te vluchten en in zijn verdediging op de aantijgingen van links én rechts kon hij niet anders dan stamelen en stotteren en onnavolgbare zinnen uitbrengen waar zelfs door neerlandici geen touw aan vast te knopen viel.

Dat was dezelfde Dries van Agt die zich sterk maakte voor de vrijlating van de “Drie vanadolf-hitler-390796_640 Breda” waarbij aangetekend dat het er eerst Vier waren. Oorspronkelijk zaten er tientallen Duitse oorlogsmisdadigers in de Bredase gevangenis. Vanaf begin jaren zestig waren er dat nog vier (Vier van Breda). Willy Lages kreeg in 1966 een strafonderbreking, maar keerde nooit terug naar Nederland. Onder verantwoordelijkheid van minister van Justitie Ivo Samkalden kreeg Lages in 1966 strafonderbreking, omdat Nederlandse artsen meenden dat hij terminaal ziek was, hetgeen achteraf niet waar bleek te zijn. Na een darmoperatie in West-Duitsland leefde hij nog bijna vijf jaar in vrijheid. Ja justitie kan er wat van in dit land !

Op 31 juli 1979 overleed Joseph Kotälla in de Bredase gevangenis. En op 27 januari 1989 werden de overgebleven twee vrijgelaten op instigatie van Korthals Altes. Dat deze vier nog zo lang in leven zijn gehouden kwam (tot mijn verbazing) door koningin Juliana die tot achttien keer !! weigerde hun doodvonnis te bekrachtigen !

Maar goed, ik had het over het stamelen van Van Agt hier te “bewonderen”;

En ja van Van Agt naar Greetje Duisenberg is maar een klein stapje, zij was is die andere grote antisemiet die ons land ‘rijk’ is. Greetje liet zich Gretta noemen, dat paste waarschijnlijk beter in het milieu waar zij zich naartoe geneukt had. Greetje kwam uit Friesland en was verpleegster en zoals het een goede verpleegster destijds betaamde sloeg zij een arts aan de haak. En zo was ze dus van 1967 tot 1975 getrouwd met de internist Frits Bédier de Prairie. (ja dat klinkt natuurlijk ook niet; Greetje Bédier de Prairie zeg nou zelluf…) Zelf vond ze die achternaam kennelijk ook wel geil klinken want na haar scheiding hield ze wel zijn naam (en een forse alimentatie) aan. Daarna was de weg open om een beetje rond te neuken in het gegoede milieu van destijds, eerst koos ze een tijdje voor Hans van Mierlo maar nadat hij het voor gezien hield stapte ze over naar een van zijn vrienden Wim Duisenberg waar ze zelfs mee trouwde en dat had natuurlijk niets te maken met zijn positie (en bijbehorend vermogen).

the-witch-888275_640

En tijdens haar gehuwde leven met Duisenberg vond ze het wel tijd om haar antisemitisme eens lucht te geven. Het heeft Tijl altijd verbaasd dat ze daarvoor zoveel aandacht kreeg uiteindelijk was ze nog steeds niks meer of minder dan een geile verpleegster.

Maar goed, over aandacht voor haar weerzinwekkende ideeën had ze niet te klagen en dat ze daardoor door zeer velen werd gezien als ‘Zwart Schaap’ daar lag ze niet van wakker, kijk maar;

Leuk hè als je door een artikeltje eens wat verder gaat speuren, zo kom je nog eens wat te weten !

Waarom nou dit artikeltje ? Nou gewoon omdat ik mijn kleine speurtocht wilde delen, je leest het ene en dat brengt je dan weer naar het andere enzovoorts en ik hoop dat de auteurs van onze site u op gezette tijden ook eens aan het nazoeken zetten, zo steek je nog eens wat op nietwaar ?

Doe mee met 911 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (500 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

5 Comments on Dries en Greetje

 1. Negatief staan tegenover de zionistische staat Israël betekent niet automatisch dat je ook anti-semiet bent. Ook veel joden buiten Israël nemen stelling tegen Israël waaronder veel rabbijnen en dat zijn nou niet bepaald gojim. Neem bijvoorbeeld http://www.truetorahjews.org/. Ik noem maar wat. Vrij ondoordacht vind ik. Het is de truc die zionisten te pas en te onpas gebruiken: http://themessinglink.com/Anti-Semite. En data is niet ondoordacht, geloof me.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // september 21, 2017 om 16:52 //

  Ja dat klopt wel Daniel, maar als je stelselmatig de niet geringe misdaden van zogenaamde Palestijnen loopt te verheerlijken dan ben je niet tegen de staat Israël dan ben je tegen joden. Er wordt ons continu voorgehouden dat we niet alle moslims mogen veroordelen voor de aanslagen van sommigen maar voor joden gaat dat dan ineens niet op ? Ik heb ook niet veel op met die mannen met hoeden en krullende bakkebaarden maar ze vormen slechts een kleine minderheid. Zowel de Arabieren als de zich Palestijnen noemende Arabieren hebben stelselmatig elke uitgestoken hand van Israël geweigerd, voor hun telt maar 1 ding; joden moeten dood en Israël moet Arabisch worden. En dat mijn vriend noemt men antisemitisme.

  Like

 3. Henk der Niederlànder // september 21, 2017 om 19:05 //

  Ik ben er in ieder geval vast van overtuigd dat Dries van Agt de grootste en goorste antisemmiet van de laatste decennia is.
  De schijnheilige schoft heeft niet anders gedaan dan zijn positie misbruikt om zijn antisemitisch gedachtengoed te verspreiden.
  Wat mij betrefd is het jammer dat hij niet vroegtijdig gestorven is omdat hij op de verkeerde plaats was tijdens een arabische aanslag.

  Like

 4. Hopelijk leven ze lang genoeg om de bomen te versieren.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: