Nieuw

Deense Premier: Moslims hebben in delen van ons land de macht overgenomen

In een sensationeel interview erkent minister president Lars Løkke Rasmussen dat moslims in delen van Denemarken de controle hebben overgenomen. Dit gebeurt terwijl er oneindige debatten gevoerd worden over parallelle samenlevingen, waar noch Denemarken als enig ander westers land een oplossing voor weet te vinden.

De Deense premier noemt specifiek de moslims als reden voor de falende juridische situatie die zich in gebieden van het land voordoen. Lars Løkke Rasmussen spreekt zijn bezorgdheid uit over het feit dat er gebieden in het land zijn waar de overheid niet meer in staat is om wetgeving en orde te handhaven. Gebieden die in plaats daarvan worden gecontroleerd door moslimbendes:

– Het is een kwestie van realistisch zijn over de situatie. Het is zo dat er gebieden zijn waar andere regels heersen. Waar moslimbendes in controle zijn en de politie niet kan werken, zegt Lars Løkke Rasmussen tegen Jyllands-Posten.

In een langer interview met het dagblad legt hij uit hoe de veranderende regeringen met de parallelle samenlevingen worstelen, en steeds weer mislukken.

– We komen handen tekort en stuiteren heen en weer. Op de ene dag hebben we een boerkadebat, en op de andere dag een debat over moslimscholen. De lucht is gevuld met eenvoudige oplossingen, en ik denk dat we deze moeten gaan heroverwegen – gebaseerd op een eerlijke erkenning dat we deze parallelle samenlevingen hebben.

Lars Løkke Rasmussen heeft zijn Minister van Immigratie, Integratie en Huisvesting, Inger Støjberg, Minister van Economie en Binnenlandse Zaken, Simon Emil Ammitzbøll en Minister van Justitie, Søren Pape Poulsen, gevraagd nieuw “instrumenten” te ontwikkelen die gebruikt kunnen worden voor herstel van, bijvoorbeeld, scholen met grote integratieproblemen of woonwijken met veel immigranten in de bijstand.

Terwijl er eigenlijk allang een effectief instrument is. Gedwongen massadeportaties.

Bron:

https://jyllands-posten.dk/protected/premium/indblik/Indland/ECE9867494/loekke-om-parallelsamfund-det-her-handler-om-en-tabt-taalmodighed

Doe mee met 2.524 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5189 Articles)
Altijd in oppositie.

12 Comments on Deense Premier: Moslims hebben in delen van ons land de macht overgenomen

 1. Misschien langzaam, maar ik zie toch de eindoplossing van het moslimvraagstuk dichterbij komen 😀
  Stel je voor hoe (relatief) vreedzaam en tolerant een moslimvrije wereld zou zijn!

  Like

 2. Als de zelfmoord politiek van Aalbersberg en Akerboom doorgang vindt gaan we dezelfde kant op.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/29329127/___Brusselse_agent_lekte_info___.html
  Moslims hebben ze schijt aan onze wetten, het zijn veroverende nazi’s.
  Moslims in het leger en politie is gokken met het het welbevinden van de inheemse bevolkingen van west europa.

  Like

 3. Ja jo de integratie van de moslims lukt totaal niet en daar komen ze dan nu pas achter?….
  Als het waar is dat ze dit echt niet hadden voorzien wat een stelletje naïeve wereldvreemde contact gestoorde zijn er dan aan de macht,
  Laat de burgeroorlog maar komen het is even niet leuk maar wel beter om de boel weer even in balans te brengen. Want wij zijn hier de baas en niet die kut moslims.
  Dus alle landverraders ophangen en moslims er uit .

  Like

 4. Henk der Niederlànder // september 21, 2017 om 12:55 //

  De Deense premier moet niet janken.
  Het zijn de opvolgende regeringen geweest die deze moslims vrije toegang hebben gegevev tot Denemarken en dus als hij het er allemaal niet mee eens is een wetsvoorstel indienen om van de parasieten af te komen.
  Zoals hij nou loopt te janken is hij geen politicus maar meer een druilerig kind.

  Like

 5. Hetzelfde doen als de amerikanen in de 2e wereldoorlog met de Japanners deden: Interneren.
  Daarna op het vliegtuig naar Mekka.

  Like

 6. Ze zullen vast wel een keer gaan interneren. Maar dat zijn dan wel de moslims die de autochtonen interneren in afwachting van te worden afgeschoten. Vrijwel alle politici zijn slappe watjes gekozen door een totaal niet geïnteresseerde en oerdomme bevolking. Het enige wat de criminele overheden de laatste decennia goed voor elkaar hebben gekregen is de bevolking zo dom maken dat het pijn doet. Fantaseer er maar niet over dat de bevolking een keer wakker gaat worden. Een dommerik die wakker wordt heeft geen idee wat er aan de hand is of wat hij moet doen. Dit continent is helaas verloren. Zoek maar een goed heenkomen voor het te laat is.

  Like

 7. Overal waar islam komt volgen chaos en geweld

  Like

 8. Als je handen te kort komt gebruik je het verkeerde gereedschap.

  Like

 9. Remigratie naar hun roots met dat kanker gezwel. Dat is de enige effectieve oplossing die er is. De rest is nutteloze symptoom bestrijding.

  Like

 10. Gaat hier ook gebeuren, de overheden zien het drommels goed wat er speelt maar laten het gebeuren in opdracht van Merkel en de EU.
  En als het dan net als in Denemarken te laat is gaan ze oplossingen zoeken.
  Voor de moslims!
  Niet voor ons.

  Like

 11. Er zitten in het Westen veel te veel Moslims…..en de bekende uitspraak is dan….VEEL ZIELEN HEBBEN MACHT……met dank aan links….nog 15 jaar hebben ze Europa in hun macht……

  Like

 12. Er is iets dat velen niet beseffen , de invasie is niet zo maar iets dat gebeurt ,het is een uitvoering van een plan dat ouder is dan velen denken, de blanke bevolkingen zijn te kritisch en te veeleisend ,anders gezegd ze zijn te slim ,je kan er niet mee doen wat je wil.
  De gedrochten achter de planning zijn ook blank en hebben veel macht in de wereld ,waardoor ze weten hoe moeilijk het blanke ras te beteugelen kan zijn.
  Om hun mondiale macht te versterken en te vergroten hebben ze het plan opgevat om de blanken te minimaliseren of zelfs gewoon te wissen ,als je ziet hoe het westen leeft en als je dan eens kijkt hoe ze in het midden oosten leven dan zie je de verschillen duidelijk boven drijven.
  De moslims moeten hier zijn , het is geen kwestie van of ze vluchtelingen zijn of niet ,het is een kwestie dat dit de veronderstelde nieuwe Europeanen gaan worden.
  De infrastructuur om er veel te huizen is er al, de onze, maar wij staan in de weg…….
  Als dus danig zal ons leven steeds moeilijker gemaakt worden tot aan het punt dat er ofwel een passieve overheersing gaat komen of dat er een kruitvat ontploft en Europa weer een vorm van oorlogsgeweld over zich heen krijgt.
  Het is de hoge heren gelijk hoe het gebeurt ,als de blanken maar verdwijnen.
  Als je ziet hoeveel moslim enclaves er al zijn gegenereerd in verschillende grote Europese steden dan zie je de groei gestaag toenemen.
  Stel je voor dat je moet leven onder een meerderheid van moslims ,met sharia wetgeving en dat je dus als blanke geen zier meer te zeggen hebt ,koppel dat aan een cashloze samenleving waar alle transacties digitaal zijn , anders gezegd een digitale moslimkalifaat waar de elite alle macht over houd ,dat is het geen de elite wil bereiken .
  Voor hen een perfecte wereld waar iedereen klakkeloos gehoorzaamd ,zij alle macht hebben en de mensen onder hen gewoon slaven zijn waar ze alles mee kunnen doen wat ze willen!!
  Dat is de toekomst die Europa toe bedeeld gaat worden als niemand rechtstaat en er tegen in gaat.
  Verwonder je niet langer over wat de politici doen ,ze voeren gewoon uit wat hen opgedragen wordt, zij zijn de eerste lijn uitvoerders van het plan ,de mosliminvasie met al zijn gedrochten is één van de werktuigen die ze gebruiken het lgtb legioen is een andere.
  Verwacht geen daden om deze situatie te veranderen het zal niet gebeuren ,het plan is in volle uitvoering , ze weten dat wij ,de bevolkingen ,er niet mee akkoord gaan maar dat speelt geen rol, wij hebben geen stem in de zaak ,wij moeten ondergaan , open uw ogen en kijk rond u het is zo duidelijk dat het pijn doet.
  Waarom denk je wordt er zo weinig gedaan om die invasie tegen te houden, niet omdat ze het niet kunnen maar omdat ze het niet willen en dat is een hemelsgroot verschil.
  Zelfs al wil een regering het niet de elite die de regering bezit heeft middelen genoeg om die regering te dwingen.
  Men mag niet vergeten wie de regeringen in hun macht heeft ,de bankiers, een Nationale bank is niet van het land ,iedere Nationale bank is een conglomeraat van privé banken die samen werken,dus het geld dat de bankiers zelf drukken houd de regering in een wurggreep , ze doen ermee wat ze willen!!
  Al de verklaringen van een regering zijn in functie van hun voortbestaan en zijn nooit wat ze zijn.
  Het grote beeld dat de regeringen marionetten zij van de bankiers wort nooit naar buiten gebracht , het zou een onmiddelijke revolutie teweeg brengen .
  Het plan dat wij in de weg lopen is een realistisch beeld van wat aan het gebeuren is ,doe uw ogen open en doe zelf uw research en je zult zien dat er veel e veel mer aan de gang is ,zij die de touwtjes in handen hebben weten dat zoeken naar waarheden een tijdrovende bezigheid is en dat de merendeel er geen moeite voor gaat doen , zij weten dat de gemakzucht het middel bij uitstek is om hun plannen moeiteloos uit te voeren , als er geen oppositie is dat voor hen ééngroot voordeel.
  Wordt wakker en doe uw ogen open ,veel tijd is er niet meer ……………………….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: