Nieuw

Deense Premier: Moslims hebben in delen van ons land de macht overgenomen

In een sensationeel interview erkent minister president Lars Løkke Rasmussen dat moslims in delen van Denemarken de controle hebben overgenomen. Dit gebeurt terwijl er oneindige debatten gevoerd worden over parallelle samenlevingen, waar noch Denemarken als enig ander westers land een oplossing voor weet te vinden.

De Deense premier noemt specifiek de moslims als reden voor de falende juridische situatie die zich in gebieden van het land voordoen. Lars Løkke Rasmussen spreekt zijn bezorgdheid uit over het feit dat er gebieden in het land zijn waar de overheid niet meer in staat is om wetgeving en orde te handhaven. Gebieden die in plaats daarvan worden gecontroleerd door moslimbendes:

– Het is een kwestie van realistisch zijn over de situatie. Het is zo dat er gebieden zijn waar andere regels heersen. Waar moslimbendes in controle zijn en de politie niet kan werken, zegt Lars Løkke Rasmussen tegen Jyllands-Posten.

In een langer interview met het dagblad legt hij uit hoe de veranderende regeringen met de parallelle samenlevingen worstelen, en steeds weer mislukken.

– We komen handen tekort en stuiteren heen en weer. Op de ene dag hebben we een boerkadebat, en op de andere dag een debat over moslimscholen. De lucht is gevuld met eenvoudige oplossingen, en ik denk dat we deze moeten gaan heroverwegen – gebaseerd op een eerlijke erkenning dat we deze parallelle samenlevingen hebben.

Lars Løkke Rasmussen heeft zijn Minister van Immigratie, Integratie en Huisvesting, Inger Støjberg, Minister van Economie en Binnenlandse Zaken, Simon Emil Ammitzbøll en Minister van Justitie, Søren Pape Poulsen, gevraagd nieuw “instrumenten” te ontwikkelen die gebruikt kunnen worden voor herstel van, bijvoorbeeld, scholen met grote integratieproblemen of woonwijken met veel immigranten in de bijstand.

Terwijl er eigenlijk allang een effectief instrument is. Gedwongen massadeportaties.

Bron:

https://jyllands-posten.dk/protected/premium/indblik/Indland/ECE9867494/loekke-om-parallelsamfund-det-her-handler-om-en-tabt-taalmodighed

Doe mee met 7.555 andere volgers

About rommel (2266 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

11 Comments on Deense Premier: Moslims hebben in delen van ons land de macht overgenomen

 1. Misschien langzaam, maar ik zie toch de eindoplossing van het moslimvraagstuk dichterbij komen 😀
  Stel je voor hoe (relatief) vreedzaam en tolerant een moslimvrije wereld zou zijn!

  Like

 2. Als de zelfmoord politiek van Aalbersberg en Akerboom doorgang vindt gaan we dezelfde kant op.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/29329127/___Brusselse_agent_lekte_info___.html
  Moslims hebben ze schijt aan onze wetten, het zijn veroverende nazi’s.
  Moslims in het leger en politie is gokken met het het welbevinden van de inheemse bevolkingen van west europa.

  Like

 3. Ja jo de integratie van de moslims lukt totaal niet en daar komen ze dan nu pas achter?….
  Als het waar is dat ze dit echt niet hadden voorzien wat een stelletje naïeve wereldvreemde contact gestoorde zijn er dan aan de macht,
  Laat de burgeroorlog maar komen het is even niet leuk maar wel beter om de boel weer even in balans te brengen. Want wij zijn hier de baas en niet die kut moslims.
  Dus alle landverraders ophangen en moslims er uit .

  Like

 4. Henk der Niederlànder // september 21, 2017 om 12:55 //

  De Deense premier moet niet janken.
  Het zijn de opvolgende regeringen geweest die deze moslims vrije toegang hebben gegevev tot Denemarken en dus als hij het er allemaal niet mee eens is een wetsvoorstel indienen om van de parasieten af te komen.
  Zoals hij nou loopt te janken is hij geen politicus maar meer een druilerig kind.

  Like

 5. Hetzelfde doen als de amerikanen in de 2e wereldoorlog met de Japanners deden: Interneren.
  Daarna op het vliegtuig naar Mekka.

  Like

 6. Ze zullen vast wel een keer gaan interneren. Maar dat zijn dan wel de moslims die de autochtonen interneren in afwachting van te worden afgeschoten. Vrijwel alle politici zijn slappe watjes gekozen door een totaal niet geïnteresseerde en oerdomme bevolking. Het enige wat de criminele overheden de laatste decennia goed voor elkaar hebben gekregen is de bevolking zo dom maken dat het pijn doet. Fantaseer er maar niet over dat de bevolking een keer wakker gaat worden. Een dommerik die wakker wordt heeft geen idee wat er aan de hand is of wat hij moet doen. Dit continent is helaas verloren. Zoek maar een goed heenkomen voor het te laat is.

  Like

 7. Overal waar islam komt volgen chaos en geweld

  Like

 8. Als je handen te kort komt gebruik je het verkeerde gereedschap.

  Like

 9. Remigratie naar hun roots met dat kanker gezwel. Dat is de enige effectieve oplossing die er is. De rest is nutteloze symptoom bestrijding.

  Like

 10. Gaat hier ook gebeuren, de overheden zien het drommels goed wat er speelt maar laten het gebeuren in opdracht van Merkel en de EU.
  En als het dan net als in Denemarken te laat is gaan ze oplossingen zoeken.
  Voor de moslims!
  Niet voor ons.

  Like

 11. Er zitten in het Westen veel te veel Moslims…..en de bekende uitspraak is dan….VEEL ZIELEN HEBBEN MACHT……met dank aan links….nog 15 jaar hebben ze Europa in hun macht……

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: