Nieuw

Caitlin viel in de klauwen van Pakistaanse pooiers: “Ik ben verkracht door duizenden mannen. Waar blijft de steun van politie en gerecht?”

Door: Sven Van Malderen

Caitlin Spencer werd gedurende vijftien jaar verkracht door duizenden mannen. Het jonge slachtoffer hield er elf zwangerschappen aan over, met zeven abortussen en twee miskramen tot gevolg. Twee meisjes zijn wel levend ter wereld gekomen. Haar verhaal is een van de schrijnendste gevallen van kinderhandel die ooit in het Verenigd Koninkrijk aan het licht gekomen zijn. Op gerechtigheid hoeft Caitlin amper te rekenen: de meeste daders van de seksbende lopen nog steeds vrij rond omdat het gerecht niet doortastend genoeg ingreep. Ook de politie en hulpverleners lieten haar in de steek. De vrouw heeft nu een boek geschreven over de nachtmerrie die ze meemaakte. Een laatste middel om aan de alarmbel te trekken, als het ware. “Zij mogen niet winnen. Ik ben bang, ja. Maar ik doe alles wat ik kan om dit onderwerp uit de taboesfeer te halen.”

De nieuwe grote zaak die nu in Newcastle losgebarsten is, roept voor haar pijnlijke herinneringen op: 278 slachtoffers in totaal, sommige verkrachte meisjes waren slechts dertien jaar. Achttien verdachten moeten zich verantwoorden voor de rechter.

Bron:

http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/3264928/2017/09/21/Ik-ben-verkracht-door-duizenden-mannen-Waar-blijft-de-steun-van-politie-en-gerecht.dhtml

Doe mee met 8.368 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

1 Comment on Caitlin viel in de klauwen van Pakistaanse pooiers: “Ik ben verkracht door duizenden mannen. Waar blijft de steun van politie en gerecht?”

 1. Niemand in die familie van Caitlin Spencer die ff met een riotgun die smeerlappen overhoop knalt.
  onbegrijpelijk.

  Tuurlijk die smerige corrupte kut politie en kut justitie nemen het weer op voor de woestijnratten.

  Smerige landverraders zijn het.

  Maar wraak is zoet en geduldig en zal heeeel hard zijn.

  Lood dat verdienen ze, net zo hard als die smerige woestijnratten.

  Opruimen die zooi.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: