Nieuw

Belgische politieman lekt info aan terreurverdachten: “Oproepen, patrouilles, invallen… Ze konden alles live volgen”

Een Brusselse politieman zit in de cel omdat hij ­terreurverdachten info zou hebben doorgespeeld over een onderzoek tegen hen. Dat deed hij via de ­berichtendienst ­WhatsApp.

Het Brusselse gerecht en het ­Comité P, dat de politie controleert, hebben wekenlang onderzoek gevoerd naar Momo E.S.. Ze zijn ervan overtuigd dat hij verdachten geheime informatie doorspeelde over een lopend terreuronderzoek.

De man werkte als dispatcher bij de zone Brussel-Noord, en wist zo onder meer waar en wanneer invallen zouden plaatsvinden.

Lees verder:

http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/3264336/2017/09/21/Politieman-lekt-info-aan-terreurverdachten-Oproepen-patrouilles-invallen-Ze-konden-alles-live-volgen.dhtml

Doe mee met 2.527 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5149 Articles)
Altijd in oppositie.

5 Comments on Belgische politieman lekt info aan terreurverdachten: “Oproepen, patrouilles, invallen… Ze konden alles live volgen”

 1. Eduard uit Breda // september 21, 2017 om 09:29 //

  In België leren ze het nooit moslims in het leger en de politie werkers op vliegveld Zaveltem enz
  Hoe lang blijven de overheid dweilen met de kraan open

  Like

 2. Op Zaventem werken ex IS leden….en veel ander volk van moslim origine. Krijg rond Brussel geen pech want de pechdienst voor de ANWB werkt bijna uitsluitend met Marrokanen, en uit eigen ervaring kan ik zeggen dat je spuleln worden vernield en gestolen, en nieqmdn heeft het gedaan. De verzekering betaald uit, maar depannage in die regiois gewoon gefinancierde roof. Als je als vrouw alleen pech krijgt in die regio maak dan dat je bij je wagen word opgehaald, want je loopt een risico, ofwel met je “hulpverleners” ofwel als je op een industrie terrein waarje auto wordmgestald s’avonds nog weg moet…..om maar te zwijgen van taxi’s en vooral Uber met veel bijklussende arrogante buitenlanders#, je moet echt quasimodo lelijk zijn om niet verkracht te worden. Brussel en omstreken is als het donker word niet meer veilig, ook niet als je politie ziet, en hulp is relatief.
  # ZOMAAR EEN VRAAG: EEN PRIVE AUTO MAG VOLGENS DE VERZEKERINGSPOLIS HELEMAALNIET VOOR ZAKELIJKE DOELEINDEN WODEN GEBRUIKT, DUS AL DIE BIJKLUSSENDE KANSENPARELS ZIJN NIET EENS VERZEKERD. LAAT STAAN VOOR HUN PASSAGIERS. HOOR JE NOOIT IETS OVER.

  Als er een vertrouwens functie is die gevuld moet worden dan zijn integriteit en loyaliteit een eerste vereiste….hoe kun je een moslim op een dusdanige positie zetten als je weet dat de sekteleer de eerste loyaliteit is en de sekteleden als tweede staan…..waar blijf je dan als chritelijke burgerdie hulp nodig hebt? juist ja, ergens op plaats zes of zeven in de prioriteiten lijst.

  Like

 3. Hetzelfde zie je hier. Ook hier zijn moslims eerder moslim dan agent of soldaat. Ze luisteren niet naar reden maar wel naar een verderfelijke misdadiger genaamd Mohammed.

  Like

 4. Republikein // september 21, 2017 om 15:14 //

  Rommel heeft zichzelf maar gepromoveerd zie ik.
  Hulde en proficiat.

  Liked by 1 persoon

 5. templars2017 // september 21, 2017 om 23:32 //

  Het is niet te verwonderen ,Brussel is de snelst islamiserende stad van Europa, alles is er opeengeplakt ,NAVO Europese commissie ,Europese parlement , Belgische regering ,alle ministeries, internationaal vliegveld en noem maar op .
  Door het wanbeleid in de gemeenten is er een overaanbod van voddekoppen gekomen en die pikken alles in van legaal tot hoog illegaal.
  Brussel kan zichzelf niet beredderen en/ of bedruipen , tijdens de aanslagen ging het communicatie netwerk plat zodat er veel tijd verloren is gegaan ,ook het speciale netwerk van de ordediensten ging finaal in de fout ,agenten moesten hun gsm gebruiken om te communiceren ,maar het netwerk ging plat ..dus nog meer chaos.
  in de media is het altijd van “wij hebben de situatie onder controle” larie ,ze liepen rond al kippen zonder kop.
  Laat ons eerlijk zijn ,als er morgen iets ernstig gebeurt in Brussel dan zal de tol enorm zijn , ondanks alle inspanningen zal het nooit genoeg zijn ,rekening houden met de enorme hoeveelheid voddekoppen die er wonen ,de no go zones ,als het er op aan komt dan kunnen daders verdwijnen zonder dat ze ooit zijn gezien.
  Het is een grote schande dat in Brussel geen juiste lijst heeft van wie waar woont.
  Een juist bevolkingsregister bestaat gewoon niet, er is niet de juiste data , dat is onder andere de reden waarom de daders van de aanslagen maanden lang hun werk hebben kunnen doen zonder te zijn opgemerkt , denk je echt als ze in een buurt waar 100% voddekoppen wonen ze zullen verraden worden ? NO WAY.
  President Trump noemde Brussel ooit een “hellhole” ,hij werd ervoor beladen met kritiek, maar de man sprak de waarheid !!
  Alle aspecten van het leven in Brussel zijn doorspekt met voddekoppen ,in alle lagen, in Anderlecht ,wat een deelgemeente is ,is er zelfs al een politieke islam partij! Molenbeek
  ons allen bekend is jarenlang bestuurd door een linkse burgervader die gehuwd is met een veel jongere marokaanse ,als je een voorbeeld van dhymmi wil daar heb je het!
  Dus kan het niet verwonderlijk zijn dat er binnen de politie verraders zitten ,diegene die ze gesnapt hebben zal geen alleenstaand geval zijn ,het is trouwen één van de tactieken die de islam gebruikt ,infiltreren en schade toebrengen van binnenuit .
  Als er gesproken wordt van een Trojaans paard dan is dat in eerste instantie iets dat je niet ziet maar er wel is ,wel Brussel heeft een heel leger aan Trojaanse paarden ,die zie je dus niet maar ze zijn er wel.
  Deze regel geldt niet alleen voor Brussel , het gebeurt overal, in heel Europa!!
  Als je daar bij stil staat dat al wat we kennen vergiftigd is in zijn werking van binnenuit dan is het enige waarop je kan rekenen het vertrouwen in elkaar ,want in geval van nood zal de overheid er niet bij machte voor zijn.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: