Nieuw

Trump at UN: “We will stop radical Islamic terrorism”

We will stop radical Islamic terrorism because we cannot allow it to tear up our nation, and indeed, to tear up the entire world.”

 • President Trump Addresses The 72nd United Nations General Assembly In New York Before Debates | TIME

A good sign that he has not, as has been widely suspected, turned against the principles that got him elected. Will he now allow law enforcement and intelligence agencies to study the motivating ideology of the jihad threat?

readmore>>
jihadwatch
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1529 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

3 Comments on Trump at UN: “We will stop radical Islamic terrorism”

 1. Schitterende en heldere speech.
  go trump go!

  Liked by 1 persoon

 2. Trump at UN: “We will stop radical Islamic terrorism” Yep net zo iets als toen met veel tam tam aangekondigde de ‘war on drugs’

  Like

 3. Moet het eerst nog zien want hij zal alle tegenwerking krijgen die er maar is.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: