Nieuw

Parijs gaat zijn Eiffeltoren in een kogelvrij aquarium zetten

Frankrijk bouwt geen muur om zijn land, maar wel om de Eiffeltoren. Dat is wel zo veilig. Met het bouwen van een metershoge muur van kogelvrijglas rondom de Eiffeltoren denkt Frankrijk nu eindelijk een kuur gevonden te hebben tegen het islamvirus wat het land teistert.

De recente islamitische terroristische aanslagen in zijn land heeft Frankrijk doen besluiten om drastische maatregelen te nemen om zijn bevolking in Parijs te beveiligen. Met een muur om de Eiffeltoren hoopt het toekomstige terroristische aanslagen te voorkomen, weliswaar op de Eiffeltoren, maar goed, het is een begin.

Rondom de ijzeren kolos is de Franse overheid momenteel bezig een twee en halve meter hoge kogelvrije glazenmuur neer te planten om te voorkomen dat dit stukje Franse bluf slachtoffer wordt van islamterrorisme.

Het besluit om de Eiffeltoren achter het raam te zetten werd unaniem besloten door de pooiers c.q. gemeentebestuur van Parijs. Ondank dat er al een zooitje smerissen constant omheen zwerven heeft men nog steeds een klein vermoeden dat dit niet genoeg zal zijn om de steiger tegen  islamitisch gespuis te beschermen.

Volgend jaar wordt ook het ijzer gepoetst en opgedirkt met een likje verf, maar blijft wel open voor idioten die erin willen klimmen.

Jaarlijks trekt het schroot 6-7 miljoen schlemielen die het gedrocht van dichtbij willen zien.

 

Doe mee met 911 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5571 Articles)
Altijd in oppositie.

7 Comments on Parijs gaat zijn Eiffeltoren in een kogelvrij aquarium zetten

 1. ‘Vrijheid’ volgens pro-EU landen is letterlijk een ‘gevangenis’.

  Like

 2. Dan gooien ze wel een bom over dat muurtje heen.
  Zo hoog is 2,5M nu ook weer niet.
  En iedereen die daar binnen in loopt kan dan geen kant meer op.

  Like

 3. Een glazen wandje van 2,5 meter hoog is veel te laag. Het eerste het beste gekaapte vliegtuig ramt die Eiffeltoren omver. Ze kunnen veel beter de franse grenzen gaan afsluiten voor nepvluchtelingen en jihadisten. Ga zo door Macron. Je maakt jezelf steeds belachelijker !

  Like

 4. templars2017 // september 20, 2017 om 20:54 //

  Wat een idioot idee , 20 miljoen € voor een kogelvrije glazen wand!
  Eén hand granaat mik je er zo over en dan?
  Macron zit te klagen dat zijn kosten naar beneden moeten en gaat bezuinigen op politie en leger
  maar gaat wel zotte kosten doen voor dergelijke maatregelen.
  Als je kijkt naar al de maatregelen die reeds zijn genomen in andere steden dn leid dat naar de conclusie ,wij zijn in oorlog met de islam , aangezien er geen onderscheid kan gemaakt worden tussen radicale en niet radicale ………
  Zoals de redacteur van le peuple stelde ,de immigratie moet stoppen anders gaat de situatie volledig verkeerd aflopen.
  Dat macron zich volledig belachelijk aan het maken is lag binnen de lijn van verwachting een snotneus die de grote Rotschild bankiers moet helpen hun agenda uit te voeren ,terwijl het land dat hij moet lei(ij)den op springen staat.
  Als de eigen politie bescherming vraagt ,de laatste tijd +200 doden zijn gevallen door de islam,
  hij de werkmens nog verder wil gaan ophangen, hij de grote jan gaat uithangen en Trump wil gaan imponeren ,dan ja, dat kan niet goed gaan.
  Frankrijk heeft de meeste no go -zones van heel Europa ,dit kunnen allemaal brandhaarden worden als de zandkloten van het kalifaat oproepen tot jihad Europa.
  Het is niet van vandaag dat er waarschuwingen zijn die dag X aankondigen ,eigenaardig genoeg komen die waarschuwingen uit de hoek van de voddekoppen, als je kijkt naar het arsenaal dat gevonden is in Spanje dan weet je gewoon dat er veel meer aan de hand is dan wordt toegegeven.
  Overal beginnen mensen te klagen dat de zandvlooien overlast verkopen ,ook bij ons wat een niet zo grote gemeente is ,er lopen steeds meer vodden rond , honden worden her en der vergiftigd ,mensen worden in het arabisch verweten dat hun dier niet mag plassen tegen een paal in een hondentoilet nota bene!! waar moeien die klootzakken zich mee.
  Normaal kon je bij ons op eender welk uur gaan wandelen ’s avonds nu voelt het niet meer veilig toch niet als je alleen bent, ik neem altijd mijn hond mee ,die is ook niet bang en hoort beter dan ik.
  Het is erg dat je als inwoner niet meer kan doen en laten waar en wanneer je wil.
  Dus een ding bouwen rond de Eifeltoren vind ik een hoop nonsens ,wat gaat ie dan doen met Versailles, het Louvre ,de Notre Dame, prikkeldraad en tanks misschien?????
  Als de Eifeltoren moet staan voor een object dat de grootsheid van Frankrijk en Europa symboliseert dan symboliseert het nu vooral hoe erg de schrik voor de islam is in Frankrijk en Europa!!
  Het was toch macron die heeft gezegd dat de Franse cultuur niet(meer)bestaat!

  Like

 5. Die Macron spoort niet. Zo snel mogelijk weg met die vent!

  Like

 6. Uit deze actie blijkt maar weer eens te meer dat het beveiligen van objecten en statussymbolen belangrijker is dan het beschermen van (gewone belastingbetalende) individuen. De gemiddelde europeaan is vogelvrij en zijn leven niet zeker op bepaalde plaatsen. Goed bezig hoor!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: