Nieuw

Moslim legt islam uit – jihad, jihad, jihad, sharia

Doe mee met 7.543 andere volgers

About Fubar (4751 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Moslim legt islam uit – jihad, jihad, jihad, sharia

 1. waar vind je zon mongool?

  Like

 2. templars2017 // september 21, 2017 om 22:08 //

  Dit vraagt om ernstige commentaar, eerst en vooral die pipo denkt echt dat hij iets substantieel verteld.
  Hetgeen hij verteld is in wezen al dat wat links probeert te ontkrachten , hij is duidelijk als hij zegt “je grootouders zijn onder het zwaard van islam bekeerd” dat is duidelijk een teken van het onderwerpend karakter van islam …en wij moeten dat aanvaarden?
  Vervolgens geeft hij duidelijk aan dat islam en als zijn aanhangsels overal en over iedereen de baas wilt spelen ,de sharia zegt dit ,de sharia regelt dat, onder een dergelijk systeem wordt iedereen en alles ondergeschikt aan islam en sharia …en wij moeten dat aanvaarden?
  Die haatbaard heeft ook toe dat islam NIET alles is want er kunnen zelfs uitzonderingen gemaakt worden om naar de ongelovigen te gaan als ze b.v. geen medicijn hebben voor een ziekte , dan zijn de ongelovigen goed ….en wij moeten dat aanvaarden?
  Nog volgens die zandvlooi kunnen ongelovigen onbekeert blijven als ze een taks betalen om de “bescherming te genieten door de moslims” bescherming tegen wie ? andere moslims?…..
  en wij moeten dat aanvaarden!
  Verder weet geiteneuker van dienst drommels goed dat zijn overtuiging niet overal in goede aarde valt en houd hij dat goed bij waar hij zijn lookbek mag opentrekken en waar niet……en dat moeten wij aanvaarden?
  Dit is een aanfluiting van wat ieder vrij mens is ,hij zit daar te prediken dat in het verleden de islam alles heeft veroverd door het zwaard en dat ze gedogen wat hen uitkomt ,dat is geen religie dat is het gedachten goed van een dictatuur.
  het is die kloothommels menens met hun veroveringsstrategie en hoe meer landen hen de toestemming geven om die rommel te verspreiden hoe moeilijker het gaat worden om ze tegen te houden.
  Het is niet te vergeten dat zij alle dagen sterker en wij zwakker worden, het wordt tijd dat de kat de bel wordt aangebonden ,want wij zullen hun achterlijke zwik nooit aanvaarden!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: