Nieuw

Martien Pennings krijgt bijbelse oordeelsfantasieën van het gelispel van de sprekende slang Dries van Agt

Café Weltschmerz: Van Agt en Knoop verraden Israël ieder op eigen wijze

“Dan ben je dus echt niet goed bij je paas-ei. Op zo’n moment had Hans Knoop het gesprek, dat eigenlijk nooit had mogen plaats vinden, moeten beëindigen door Dries van Agt over de tafel te trekken en hem ter plekke dood te slaan, bij voorkeur met een ezelskakebeen. Nou ja . . . bij wijze van spreken dan, natuurlijk. Maar ik persoonlijk krijg wel bijbelse oordeelsfantasieën van het gelispel van deze sprekende slang, geheten Dries van Agt.“

Ik overwoog eerst een andere  titel: “In Café Weltschmerz spreekt Satan via de gespleten tong van Dries van Agt”. Maar ik  vond dat Knoop ook Ueberschriftsmässig een draai om zijn oren verdiende. Café Weltschmerz verdient eigenlijk ook klapjes, want waarom Dries van Agt podium gegeven die overal in de links-regressieve media zijn gif kan sproeien? En als het de bedoeling was om Van Agt te “ontmaskeren”, moet je niet iemand als Hans Knoop tegenover ‘m zetten die zelf idioterwijs spreekt van “bezette gebieden” en die “nederzettingen” bijna net zo erg vindt als antisemitisme.

Het gesprek tussen de bedaagde heren Dries Van Agt en Hans Knoop is niet flitsend, maar meer als het volgen hoe dikke stront zich door een trechter beweegt. De heren zitten aan de rode wijn en in het laatste half uur is Van Agt domweg straalbezopen. Ze besluiten na dik anderhalf uur treuzelend traagtrekken dat ze nog lang niet klaar zijn en dat ze er nog eens uitgebreid op terug gaan komen. Nou ik ben er wél mee klaar! Asjeblief niet! Het was wel genoeg zo!

Ik ga het voor u samenvatten.

Lees verder:

https://martienpennings.wordpress.com/2017/09/20/cafe-weltschmerz-van-agt-en-knoop-verraden-israel-ieder-op-eigen-wijze/

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4965 Articles)
Altijd in oppositie.

7 Comments on Martien Pennings krijgt bijbelse oordeelsfantasieën van het gelispel van de sprekende slang Dries van Agt

 1. Henk der Niederlànder // september 20, 2017 om 19:47 //

  Het is eigenlijk zeer beklagenswaardig dat deze gore antisemiet ook maar ergens een podium krijgt.
  De enige manier dat deze uitgestreken smoel iets zou mogen zeggen is bijv. in een discussie met Martien.
  Maar daar zal deze antisemiet niet aandurven.
  Aan types als van agt zonder hoofdletter heb ook Ik een gruwelijke rothekel en hij hoeft van mij niet dood dat niet maar Ik hoop dat hij zeer binnenkort op dezelfde aldeling komt te liggen als van der laan-hond.

  Like

 2. Ha ha met een ezelskakebeen hoe kom je er op.
  Maar goed dat deze smeerlap ooit premier is geweest is een schandvlek in onze geschiedenis.
  Ik hoop dat dit stuk strond een enorme lijdensweg krijgt voor hij de pijp uit gaat.

  Like

 3. “Ik denk dat het 1971 was (ik zou het op kunnen zoeken), ik ben van eind ’65 dus ik was nog geen zes. Bij mijn opa en oma stond thuis vaak de radio aan overdag, of er gingen casettebandjes in hetzelfde apparaat. De televisie zond alleen nog maar ’s avonds uit en overdag was er niks dan teletekst op het kastje.

  Het is niet mijn vroegste herinnering, maar wel eentje die indruk gemaakt heeft. Dat zal wel de reden zijn dat je ze onthoudt. Een iets oudere herinnering is dat ik mijn eerste slokje bier kreeg, van de overbuurman omdat ik hem zo ijverig geholpen had in zijn moestuin, daar was mijn moeder niet zo blij mee.

  Op de radio ging het over ene Dries van Agt. Mijn opa zat altijd in dezelfde stoel, bij het raam. Zijn vuisten balden, zijn armen trilden, zijn gezicht vertrok, langzaam kwamen de tranen. Er kwam geen woord uit. Ik wou iets zeggen/vragen, maar kreeg niet de kans van mijn moeder.

  Dries van Agt had zojuist besloten drie nazi-oorlogsmisdadigers vrij te laten. De Drie van Breda.”

  Mijn opa is al vele jaren dood, en deze schoft leeft nog, het is onrechtvaardig.

  Like

 4. Republikein // september 21, 2017 om 04:03 //

  Ezelskakebeen, lekker bijbels.
  Dries is een rare vent,zou ie latent homo zijn?

  Liked by 1 persoon

 5. Fuck Fub je bent 1 van de jongeren hier en insult to injury was ik bijna je buurman back in the day. Van agt en CDA waren de lieverds destijds toen ik nog een watje was. Gelukkig heb ik niet zijn brainwash progamma gevolgd.

  Liked by 1 persoon

 6. Republikein // september 22, 2017 om 04:00 //

  En ineens ontstond zijn haat als door een wesp gestoken.
  Dat zie je meer, bij Anja Paardekop was het geen wesp, na het drinken van ezelinnenmelk.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Dries en Greetje

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: