Nieuw

Het Rohingya probleem in Burma, van de Burmaanse kant gezien

Doe mee met 8.464 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4963 Articles)
Altijd in oppositie.

4 Comments on Het Rohingya probleem in Burma, van de Burmaanse kant gezien

 1. polderboy // september 20, 2017 om 18:41 //

  Er speelde daar net over de grens in Bangladesh ook jaren een vuile oorlog tegen boeddhisten. Bangladesh had daar een derde van het hele leger gestationeerd en samen met een berg moslim kolonisten hebben ze de boel toen aardig opgeschoond van boeddhisten, maar ook andere groepen oorspronkelijke bewoners, die nooit als inwoners van Bangladesh zijn erkend.
  Amnesty sprak van genocide en ethnic cleansing daar 20 jaar geleden.
  Wat met name opviel was het consequent straffeloos verkrachten van niet-moslim vrouwen.

  Al met al is het daar tussen burgers een zeer explosieve situatie, en het lijkt me onverstandig daar op jihad te gaan, want je hoeft daar niet op een deradicaliseringscursus en de 3 w’s (woning, wijf en werk) te rekenen.

  Liked by 1 persoon

 2. templars2017 // september 20, 2017 om 21:29 //

  Zo zie je ,moslims overal ter wereld ,dezelfde haatdragers tegen al wat niet moslim is.
  Wij moet hen aanvaarden en helpen integreren ,hier zie je wat hun versie is van integreren is ,roei uit wat je ziet dat niet moslim is en de moslims zijn geintegreerd ,einde probleem!
  Dit is exact wat ze met ons ook zouden (en zullen) doen , “make the world islam”, nou zijn wij serieus de klos.
  Dit is wat de elite voor ons in petto heeft ,omdat het goed is voor iedereen !
  Het is toch gemakkelijk ,eerst de bevolking ontwapenen , dan polcor murw intimideren ,zorgen dat er intern verdeeldheid heerst en dan die voddekoppen met een hakmes loslaten ,mooie toekomst………….

  Like

 3. polderboy // september 21, 2017 om 11:39 //

  In Bangladesh begint men nu uit de school te klappen, hoewel bekend was dat de eerdere jihadisten onder de Rohingya’s, de Arakan Rohingya Salvation Army (ARSA), aangestuurd werden vanuit Saudi Arabië door hun leider.

  Een expert, moslim, en ex jihad ganger, die zelf nog zo dom was om er in Libanon een zootje van te maken, inmiddels echter adviseur van de regering in Bangladesh zegt dat de jihadisten, Rohingya’s, niet welkom zijn, omdat ze ook al verbonden zijn met ISI en Lashkar-e-Taiba (LeT) in Pakistan en de groep Jamaat-ul-Mujahideen (JMB) in Bangladesh zelf.
  Genoemde groepen schijnen “iets minder gematigd” te zijn, om in de terminologie van Europese jihadexperts te spreken, waarmee ze daar in die moslimlanden “retegevaarlijke schuimbekkende idioten” bedoelen.

  De Pakistaanse ISI, die indertijd ook in de Chittagong Hill Tracts hebben meegeholpen de boel te reinigen van onislamitische rommel (dus mensen die geen moslim zijn), zijn ook altijd bezig geweest om de Rohingya’s tot de separatistische strijd aan te zetten.

  Bangladesh heeft nu aangeboden, met haar leger samen met het Birmese leger een massale uitbraak van de jihadkoorts in heel Zuid Oost Azië te voorkomen!
  http://economictimes.indiatimes.com/news/politics-and-nation/rohingya-jihadis-a-common-enemy-says-bangladesh-pms-advisor-hassan-toufique-imam/articleshow/60776960.cms

  Like

 4. Goed opletten wat het NOS hiervan maakt. Want moslims zijn zo zielug

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: