Nieuw

Betonschaar…

“De vijf jonge verdachten van de mishandeling van het Arnhemse homostel Ronnie en Jasper Sewratan-Vernes waren wel degelijk gewapend met een betonschaar. Dat blijkt uit het politiedossier over deze mishandeling.”

Aldus het AD. Het gebeuren vond plaats in april van dit jaar maar dit wordt nu dus pas bekend gemaakt terwijl er camerabeelden en getuigenverklaringen waren. “De verdachten hebben een aantal keren gelogen. Zo hebben ze het verhaal van de betonschaar eerst ontkend, daarna bijgesteld en vervolgens bekend.

En dat alles heeft natuurlijk niets van doen met hun Marokkaanse roots ! Al worden ze op heterdaad betrapt dan nóg blijven ze ontkennen, dat is Marokkanen eigen, dat is reeds decennia bekend maar dat mag je natuurlijk niet zeggen.

De zware mishandeling heeft destijds voor veel maatschappelijke verontwaardiging gezorgd maar dat heeft natuurlijk niks te maken met het feit dat de politie dit al die maanden onder de pet heeft gehouden.

Ach het maakt ook allemaal geen flikker uit, ze zijn 14 tot 16 jaar oud en vallen onder het jeugd(on)recht dus ze kunnen theoretisch niet tot na hun achttiende gestraft worden. In het gezicht slaan met een betonschaar zou je kunnen zien als poging tot doodslag maar ja, dat blijft theorie en staat ver af van de dagelijkse gang van zaken. Tijl gaat ervan uit dat het wel weer een lullig taakstrafje zal worden, ze hebben waarschijnlijk nog geen dubbeltje te makken dus een vergoeding voor de medische kosten zit er ook niet in. Een mogelijkheid is ook nog dat ze alle vijf ontkennen met de betonschaar te hebben geslagen en dat het dus niet bewezen kan worden wie het heeft gedaan waardoor ze geen van allen daarvoor veroordeeld kunnen worden.

Weet u, ik hoop zó dat een van de advocaten of de rechter een keer getroffen worden door excessief geweld van een groep allochtoontjes en dat ze daar de rest van hun leven fysieke en psychische hinder van ondervinden. Héél misschien dat er dan eindelijk eens échte straffen worden gegeven. Straffen die afschrik wekken voor al die anderen die wel heel makkelijk denken over mishandeling. Straffen waardoor de daders hun hele verdere leven op hun tenen moeten lopen, bang dat ze nog een keer veroordeeld worden. Straffen waaraan de hele samenleving kan zien; dit tolereren we niet in dit land.

Voor alle zekerheid; zo’n tang is een erg massief ding (zie foto) en wel wat anders dan een waterpomptang die u in uw gereedschapsbakje heeft of zo, hij weegt zo om en nabij de vijf kilo !

Loopt Tijl met veronderstelde taakstrafjes vooruit op de feiten ? Ja natuurlijk maar we hebben het nu al zo vaak gezien dat het geen gokken meer is, zo gaat het keer op keer op keer op…..

Doe mee met 2.527 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (500 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

18 Comments on Betonschaar…

 1. zonnigbrazil // september 20, 2017 om 17:38 //

  Tijl,…… Ik dacht dat jij zo bij de tijd was. Je moet toch weten dat er niet gestraft mag worden. Dat is immers de nieuwe Moslim-regering. Rechters en advocaten in heel Europa en andere westerse landen is opgelegd, dat Justitie een schijnvertoning moet opvoeren voor het volk maar dat er zeker geen Moslims echt gestraft moeten worden. Ook Justitie en aanverwante broeders mogen niet anders en zijn nu goed in het zoeken van smoesjes zoals jeugd, kan niet uitgezet worden enz.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // september 20, 2017 om 17:41 //

  Tijl bij de tijd ? Welnee joh ! 😀

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // september 20, 2017 om 17:54 //

  Weet u, een normaal mens kan zich er niet eens een voorstelling van maken dat je iemand in zijn gezicht slaat met zo’n zware tang of hoe het bloedbad wat dat tot gevolg heeft er dan uitziet. En dat dan door zo’n stelletje miezerige Marokkaanse ellendelingen. Als je ze in hun eentje tegenkomt dan durven die gespierde spijkers je niet eens recht aan te kijken.

  Like

 4. Elk gevoel voor recht wordt onderuit geschopt, dit soort uitspraken bevorderen die geweldsverheerlijkers onder ons nog meer want serieuze gevolgen heeft het voor hen niet (enkel voor de slachtoffers).

  We leven in een omgekeerde wereld, vanmiddag werd ik op straat bedreigd door een neger en heb, thuis gekomen daarvan meteen melding gedaan, en tevens hoe ik op deze bedreiging heb gereageerd door mijn kubotan te pakken.
  Bedreiger draaide om en ging weg.
  De agente die de melding (en uitgesproken signalement, heeft opgenomen heeft me aangeraden om in de toekomst me maar niet verdedigend op te stellen want dat zou maar uitlokken………!
  En ach , tussen ‘incident’ en melden zat al 10 minuten daar konden ze niks meer mee.

  Like

 5. Waarvoor gebruiken die rifaapjes een betonschaar?…juist om ergens een inbraak te plegen.

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // september 20, 2017 om 18:37 //

  Nee om fietsen en brommers te stelen. Zogenaamde “kleine criminelen” dus.

  Like

 7. De Marokkaanse straatterroristen genieten een onaantastbare status sinds de jaren 80 toen er al vuistdikke politierapporten haastig werden weggemoffeld door verontruste burgemeesters van o.a. Amsterdam, uit angst dat deze kwetsbare etnische minderheid gestigmatiseerd zou kunnen worden.

  Ze vallen praktisch allemaal onder het Jeugdstrafrecht dus meer dan een taakstrafje zit er niet in bij moord, doodslag, verkrachting etc. Bureau HALT geeft zelf toe dat haar meeste cliënten Marokkanen zijn maar wijt dit gegeven aan een maatschappelijke achterstandspositie (?).

  Dat veruit de meeste plegers van terreuraanslagen ook Marokkanen zijn zal wel een ongelukkig toeval zijn, waarbij we ook niet mogen vergeten dat zij ‘weerloze slachtoffers zijn van een door populisten geschapen klimaat van intolerantie en onverdraagzaamheid.’

  Op de arbeidsmarkt komen zij ook niet aan de slag door racistische werkgevers die wel uitkijken voordat zij een contract aanbieden aan een sujet die alleen een straattaaltje beheerst, voortijdig zijn studie aan het VMBO heeft afgebroken en voorts in het bezit is van een omvangrijk strafblad.
  Om ze te behoeden voor een carrière als drugskoerier, souteneur of plofkraker genieten velen van deze creaturen een Wajonguitkering vanwege psychische instabiliteit, schizofrenie etc.

  Hoe meer ze in aanraking zijn gekomen met Justitie hoe hoger hun status binnen de groep waarin zij verkeren.

  In hoeverre hun ouders direct verantwoordelijk zijn voor dit onaanvaardbare gedrag moge Joost of Mohammed weten. Ik heb echter een bruin vermoeden dat zij worden opgevoed met een totale minachting en zelfs pure haat tegen die ongelovige kaaskoppen die de oorzaak zijn van hun achtergestelde positie.

  Dan is er nog het taboe van de eeuwenlange inteelt waar deze migranten afkomstig uit het Rif-gebergte ook nog eens het slachtoffer van zijn.
  We hebben dus te maken met een structureel probleem van ‘licht getinte individuen’ die vaste gasten zijn van menig populair TV programma.

  Beschermd door Brussel, Straatsburg, Mekka, IS en niet te vergeten DENK, SP, GroenLinks, PvdA en Justitie (D66 dus).

  Gelukkig hebben we nog onze bromsnorren: altijd direct paraat als de autochtoon alarm slaat over mishandelingen al of niet met een betonschaar gepleegd door deze z.g. kansenjongeren.

  Er komt nog een dag dat het via Wetgeving strafbaar wordt gesteld aangifte te doen over Marokkaanse jongeren: het zou die Geert Wilders te veel in de kaart spelen.

  Het kan dus nog veel gekker worden in dit land!

  Liked by 1 persoon

 8. @ Tijl

  Je bent wel degelijk bij de tijd kerel.

  Ben het geheel met je eens.

  Like

 9. Henk der Niederlànder // september 20, 2017 om 23:47 //

  Inderdaad Horatius, heel goed onder woorden gebracht en het zal me inderdaad niet meer verbazen als op een moment de aangever strafbaar word gesteld als hij/zij aangifte doet tegen moslimgespuis.
  De wetenschap dat grote aantallen aangiften tegen dat getriefel al in de vuilnisbak verdwijnt en door de verschillende overheden hun daden gebagateliseerd word doet het ergste vrezen.
  Soms word hier geponeerd dat wij autochtonen geminacht worden door de overheden en helaas is dat een waarheid als een koe.

  Like

 10. Henk der Niederlànder // september 20, 2017 om 23:57 //

  Mme dunkt dat Pieter van Volkenhoven ook een product is van inteelt en zo langzaam last krijgt van de gevolgen van dezelfde inteelt.

  http://politiek.tpo.nl/2017/09/20/fotos-echtgenote-eberhard-laan-bedankt-deelnemers-applausactie/

  Like

 11. Henk der Niederlànder // september 20, 2017 om 23:58 //

  Pieter van Vollenhoven dus

  Like

 12. Tijl Uylenspiegel // september 21, 2017 om 00:29 //

  Yep het is nu officieel; Eberhard van der Laan is heilig verklaard, na zijn overlijden zal hij een Staatsbegrafenis krijgen en zijn graf zal komen te liggen op een eilandje in de Hofvijver. Wat die Engelsen konden bij Diana kunnen wij ook.
  Nog meer PvdA ? Lees even het concept verkiezingsprogramma van de PvdA Den Haag, mocht u het willen lezen dan adviseer ik een emmertje onder handbereik te houden.
  https://www.omroepwest.nl/nieuws/3522775/Haagse-PvdA-verplicht-aantal-vrouwen-en-migranten-op-stadhuis

  Like

 13. @ tijl

  Maar Diana was een goede slimme gevoelige vrouw die niet kon dealen met het Engelse koningshuis maar van der Laan is een eerste klas landverrader.

  Liked by 1 persoon

 14. Tijl Uylenspiegel // september 21, 2017 om 00:29 //
  Eberhard van der Laan is heilig verklaard, na zijn overlijden zal hij een Staatsbegrafenis krijgen en zijn graf zal komen te liggen op een eilandje in de Hofvijver.
  ———–

  Moet ik er door zwemmen om op zijn graf te pissen.
  Like I care.
  Ik had het beloofd.

  Liked by 1 persoon

 15. Republikein // september 21, 2017 om 04:18 //

  @Fubar, belofte maakt schuld, o.i.d.
  Laten we thee drinken.
  http://www.mr-online.nl/veelplegers-stoppen-wel-als-gemotiveerd/

  Like

 16. lol republikein.

  Lekker kopje heulers thee.

  Like

 17. Republikein // september 21, 2017 om 04:48 //

  Reeds hier, als het ware.
  https://frontpage.fok.nl/nieuws/759639/1/1/50/mooi-oostblokmeisje-plast-op-koran.html
  Hartelijk welkom en welkom gefeliciteerd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: