Nieuw

Belgische politieagenten hebben de schurft aan asielzoekers

Agenten vrezen besmetting met tbc of schurft bij acties in Maximiliaanpark

Zowat 100 tot 150 agenten hebben het risico gelopen op besmetting met tuberculose of schurft bij acties in en rond het Maximiliaanpark. Dat stelt de politievakbond ACOD in Het Nieuwsblad en het wordt bevestigd aan Belga. Er zijn onder de agenten evenwel nog geen klachten gemeld.

Na de eerste identificatieacties in en rond het Brusselse park kwam het bericht dat er mogelijk gevallen van schurft en tuberculose waren bij de migranten. Nu zijn de agenten bang dat ook zij getroffen zouden zijn door de overdraagbare ziektes.

Lees verder:

http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/3263104/2017/09/19/Agenten-vrezen-besmetting-met-tbc-of-schurft-bij-acties-in-Maximiliaanpark.dhtml

Doe mee met 2.525 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5158 Articles)
Altijd in oppositie.

1 Comment on Belgische politieagenten hebben de schurft aan asielzoekers

  1. Vanwege besmettings risico is het beter om gelijk de trekker over te halen om de ziektes uit te roeien

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: