Nieuw

Arabieren gaan weer arabieren verzuipen – deze keer in de Zwarte Zee

Door: Peter Blasic

Mensensmokkelaars testen nieuwe route over de Zwarte Zee

Mensensmokkelaars zoeken naar mogelijkheden om een nieuwe smokkelroutes tussen Turkije en Roemenië via de Zwarte Zee op te zetten.

De afgelopen weken zijn honderden vluchtelingen per boot in Roemenië aangekomen, dat meldt het EU-grensagentschap Frontex. Volgens Frontex gaat het om een test van mensensmokkelaars, die willen weten of het mogelijk is illegalen naar Roemenië te sluizen in plaats van naar de Griekse eilanden.

Frontex stelt dat de route over de Zwarte Zee geen makkelijke optie is. De zee is er ruw en de grote afstand tussen Turkije en Roemenië ontmoedigt velen om deze route te proberen.

Lees verder:

http://www.hpdetijd.nl/2017-09-20/mensensmokkelaars-zwarte-zee/

Doe mee met 8.466 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5003 Articles)
Altijd in oppositie.

4 Comments on Arabieren gaan weer arabieren verzuipen – deze keer in de Zwarte Zee

 1. JackvanderVeen // september 20, 2017 om 17:28 //

  Wanneer stopt meneer Rommel, of wie verder voor deze rommel verantwoordelijk is, om illegale economische asielclaimers als vluchtelingen te benoemen.
  Wanneer ik het woord “vluchteling” lees, zie ik daar iemand die rent voor zijn leven, maar niet sloft voor op termijn zijn levenslang gratis geld.
  En trouwens een goed idee van die smokkelaars om middels een ook zwaar dicriminerende zee, ZWARTE zee, zwarten te transporteren. Roemenië is een land zonder kaft, wanneer men maar dokt, zal dat land immer open europese grenzen kennen.
  De Middellandse zee paste niet zo goed bij die zwarten, de naam is namelijk ook (in Turkije) AK DEZIZ oftewel WITTE zee, weet je wel! Voor de europeanen bedoeld om straks zo snel mogelijk een veilig heenkomen te zoeken naar de woestijn van Afrika om deze daarna te ontginnen. Totdat over enkele honderden jaren de zwarten weer terugkomen enroepen, onder leiding van nazaten van Sylvana en AnneFleur, geef ons ons land terug, hier leefden onze voorouders vroeger met hun families.
  Conclusie: de blanken gaan maar weer aan de wandel na de woestijn tot een vruchtbaar gebied opgebouwd te hebben, terug naar ????????? De volgende onbewoonbare omgeving.
  Conclusie: blanken blijven voor altijd de slaven van de zwarten, wanneer we de farizeeër blijven uithangen.

  Like

 2. Dat ze maar allemaal mogen verzuipen die nikkertroep en snel!!!

  Like

 3. templars2017 // september 20, 2017 om 21:18 //

  Nu mogen ze eens proberen te doen wat ze ons al die tijd hebben voorgehouden in de Middelandse zee, een echte overtocht met alles erop en er aan ,hoge golven, koude ,
  zeedrift en nog meer van dat fraais.
  Ze hebben ons altijd willen doen geloven dat er weet ik veel zijn verzopen in de mediterané ,terwijl ze amper 12 mijl moesten lopen .
  Nu kunnen ze bewijzen dat de verhalen uit de mediterané leugens waren want de zwarte zee zal het bewijzen voor ons , nu pas gaan ze aan de lijve ondervinden dat een oversteek maken geen pretje is zelfs de NGO boten zouden het zwaar krijgen .
  Ik ben van mening dat die route heel vlug zal ofwel overbevolkt worden door zware NGO schepen of zal binnen de kortste keren uitdoven omdat er te veel slachtoffers vallen .
  De media zal ook niet zo happig zijn op verslaggeving want dan komen hun voorgekauwde leugen zowaar boven drijven .
  Dus die nieuwe route zal waarschijnlijk een stimulans worden om de hotspots in Afrika snel te realiseren.

  Like

 4. Roemenië heeft al maatregelen genomen heb ik gelezen. Ook daar hebben ze 600 jaar onder de knoet van de Kalief geleefd en weten ze wat hen te wachten staat bij ongebreidelde import van moslims.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: