Nieuw

10-koppige groep Turken valt 26-jarige man aan met messen en ijzeren staaf – slachtoffer in levensgevaar

Duitsland – Een 26-jarige man en zijn vrienden wandelden op de vroege zondagochtend na een kroegbezoek terug naar huis toen zij een 10-koppige groep mannen ontmoetten. De groep viel genadeloos de man aan met messen en een ijzeren staaf en verwondden de 26-jarige levensgevaarlijk.

Een jonge man is in Mannheim slachtoffer geworden van een brutale aanval, heeft de politie op zondag medegedeeld. Omstreeks drie uur verliet de 26-jarige Duitser, samen met vier vrienden, een eetcafé op de Jungbuschstrasse. Toen ze op de Beilstrasse liepen kwamen hen tien Turkse mannen tegemoet, die volgens de politie meteen een ruzie provoceerden.

De Turken vielen de jonge mannen aan met messen en een ijzeren staaf. Waarbij ze hun weerloze slachtoffers met schoppen, slagen en messteken belaagden. De 26-jarige kreeg meerdere steekverwondingen en een open hoofdletsel, vermoedelijk door het schoppen of het slaan met de ijzeren staaf.

De man werd na eerste hulp op de plaats van het delict met levensbedreigende verwondingen naar het ziekenhuis afgevoerd, waar hij meteen een noodoperatie onderging. Twee andere personen met kleinere verwondingen werden naar een kliniek gebracht, die ze na ambulante behandeling weer konden verlaten.

In de loop van een onmiddellijk geïnitieerde speurtocht konden uiteindelijk drie verdachten gearresteerd worden. Het gerechtelijk onderzoek is nog steeds bezig.

Bron:

http://www.presseportal.de/blaulicht/pm/14915/3737299

Doe mee met 2.527 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5149 Articles)
Altijd in oppositie.

9 Comments on 10-koppige groep Turken valt 26-jarige man aan met messen en ijzeren staaf – slachtoffer in levensgevaar

 1. Het lijkt erop, dat deze groep Turken erop uit zijn anderen te molesteren. Tuig van de bovenste plank. Die slachtoffers zullen wel het nodige aan alcohol genuttigd hebben, maar met z’n vieren een groep van tien Turken te benaderen op welke manier dan ook, lijkt mij sterk. Hier is gewoon zinloos geweld gebruikt en moet streng gestraft worden. Het beste nog met uitzetting. Terug naar Turkije.

  Liked by 1 persoon

 2. Het leger van Erdogan op kruistocht in de EU.

  Like

 3. Zinloos geweld bestaat niet, dit MOSLIM tuig is uit op het verwonden / vermoorden van de ongelovigen, de westerse bevolking, dit is jihad.
  Alleen keihard terug vechten en deporteren mislims zal het tij kunnen keren, maar dit zal wel niet gebeuren in het kader van het Coudenhove-Kalergi plan.
  Dit gebeurde op straat en snachts en “nog” in Duitsland.
  Straks komen ze in groepen bij je thuis en dan……

  Like

 4. polderboy // september 20, 2017 om 13:27 //

  Reisadvies van de Verenigde Staten voor Turkije wijst sterk op het risico van terreur, overal in Turkije:
  https://travel.state.gov/content/passports/en/alertswarnings/turkey-travel-warning.html

  Maar dat niet alleen: “U.S. Mission Turkey recommends that U.S. citizens avoid all gatherings, protests, or demonstrations in Turkey, regardless of their purpose, due to the potential for violence or personal injury.”

  Dus elke samenscholing (all gatherings) van Turken, om wat voor reden dan ook (regardless of their purpose), kan geweld en daaruit volgend persoonlijk letsel opleveren.

  In Nederland en Duitsland zijn Turken een erkende minderheid, dus ook al stampen ze met 100 man aan gort, dan ben je bij voorbaat een gore racist.
  Ik vrees daarom dat dat lekke vergiet, die halve dode Duitser, nog wel eens een heleboel problemen zal krijgen.

  Liked by 2 people

 5. Dit gebeurd ook in Nederland, maar meestal word de berichtgeving bij de pers afgekapt, als het al niet bij de politie is gebeurd. Stel je voor dat alles open en eerlijk werd gemeld en verslagen, dan waren de VVd en de rest van de politeke partijen nu niet aan het onderhandelen maar aan het praten met een curator hoe ze de boel correct moeten op heffen.

  De waarheid, de realiteit is dat de veiligheid overal in Europa afneemt, en de oorzaak is echt wel niet door veel burgers gewenste immigrant.

  Er word in de politiek opzettelijk aangestuurd op confrontatie tussen de eigen burgers en de indringers. Opzettelijk, omdat een verenigde goed opgeleide burgerij in een land dat vrede kent een mond heeft die gehoord moet worden. Democratie en stemrecht zijn nu echt dood, zeker als je zietwat op dit momnet in Catalonie gebeurd, de eigen politiedie de eigen regering in opdracht van derden arresteert. Dat is volgens mij staatsgreep en aanzetten tot een burgeroorlog. Politici praten toch om problemen te voorkomen? Welk ander nut hebben ze Uberhaupt…..

  De mond die de burger nu heeft is er een van afstand, zonder waarde. Mij is altijd geleerd, als iets bevalt dan slik je het of dan doe je er wat aan. Wil je serieus worden genomen dan moet je een positie hebben waar rekening mee word gehouden, een machtspositie. Die zijn wij als burgers kwijt, heeft alles te maken met uitsluiting en negeren door politici, het toestaan van geweld en moord op oppositie en het democratie ondermijnende werk van “staatsveiligheid”. We zijn verkocht als vee en het uitblijven van gevolgen die de politici raken is de oorzaak en de reden, het kan gewoon ongestraft, dst negeren van rechten en mensen. En daar helpt geen demonstratie, vergaderingen of petitie meer aan. De illusie van een democratie is over. Ik ben klaar met schrijven. Het is nutteloos.

  Liked by 2 people

 6. update ! er zijn in Catalonie in verschillende steden protesten en de eerste botsingen met politie zijn er ook al. Ongeacht hoe dit afloopt zal er daar guerillia komen, ofwel van links, ofwel van rechts, ofwel van anrarchisten, ofwel van sokkenstoppers , ofwel van….kortom, er is nog veel oudzeer in Spanje en dit kan wel eens de vonk worden die overslaat naar de andere provincies……wat en verdeeld en intern chaotisch Spanje straks openlegt voor golven immigratie en moslim strijdgroepen, ze staan al te wachten….Waar dacht u dat de wapenvondst voor was van enkele maanden geleden….

  Kortom, zeer waarschijnlijk gaat de verovering van Spanje door mislams gelijktijdig met lokale onafhankelijks oorlogjes . Dat word nog een behoorlijke soepzooi, als de legerleiding en de politiek daar net als hier is kunnen ze vast met de begrafenis van hun geschiedenis beginnen. En de rest…

  Like

 7. Laat ik de geitenneukers even helpen herrinneren aan de slag om Wenen van 11 september 1683 waar de Ottomaanse legers in de pan werden gehakt door de Poolse christelijke legers.
  Dat moet dunnentjes overgedaan worden.

  Vernietigen de islam en haar linkse bondegenoten.

  We hebben niets aan een valse moord ideologie en landverraders.

  Like

 8. Danny.mischien gaan de Polen er wèèr wat aan doen…..je verwacht toch niets van”eigen volk”?

  Like

 9. Republikein // september 21, 2017 om 02:55 //

  Moet kunnen hoor, niet zo kinderachtig, wat denkt die mof wel.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: