Nieuw

Linksextremist (39) schopt AfD-verkiezingsmedewerker (73) in elkaar

Duitsland – Een man in Dresden heeft een AfD-verkiezingsmedewerker bij een informatiestand aangevallen en zwaar verwond.

De brutale misdaad vond plaats op zaterdagmorgen rond 11.30 uur. Zoals de politie vermeldt reed de linksextremist zijn auto in volle vaart recht naar de informatiestand op de Hohenbusch-markt en week op het laatste moment uit om daarna zijn voertuig stil te zetten.

Toen de verkiezingsmedewerker hem op zijn gedrag aansprak, bedreigde hij hem en liep weg. Korte tijd later keerde de man echter terug. Hij smeet het informatiemateriaal van de stand om zich heen en begon luidkeels te schelden. Vervolgens wurgde hij de 72-jarige en schopte meerdere malen op hem in zodat deze op de grond viel. Zelfs toen de oude man op de grond lag bleef de verdachte op hem schoppen.

Toen voorbijgangers te hulp schoten liet de aanvaller eindelijk zijn slachtoffer met rust en vluchtte weg. Als gevolg van een onmiddellijke opsporing kon de 39-jarige verdachte geïdentificeerd worden. Tegen hem is persoonlijk letsel en bedreiging ten laste gelegd. Volgens TAG24 heeft de senior ernstige verwondingen door de aanval en moest hij in een ziekenhuis behandeld worden.

Bron:

https://www.tag24.de/nachrichten/dresden-weixdorf-hohenbusch-markt-wahlstand-provokation-angriff-koerperverletzung-bedrohung-afd-336118

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4968 Articles)
Altijd in oppositie.

11 Comments on Linksextremist (39) schopt AfD-verkiezingsmedewerker (73) in elkaar

 1. Links en democratie, het gaat niet samen.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // september 19, 2017 om 13:48 //

  Wat een vreemde tenlastelegging ?! “Tegen hem is persoonlijk letsel en bedreiging ten laste gelegd”. Het lijkt meer voor de hand te liggen om hem van zware mishandeling of poging tot doodslag te beschuldigen.
  Het is het zoveelste voorbeeld van linkse agressie maar men wenst niet in te zien dat daar een lijn in zit, liever kiest men ervoor om patriottisme of nationalisme in verband te brengen met geweld, ik zou zeggen geef daar dan eens een voorbeeld van. Het geweld van links overtreft het op alle fronten.

  Like

 3. Laf tot op het bot, wat we gewend zijn van links, om een oude man in elkaar te rammen.
  Die gasten kennen geen fatsoen, hebben geen enkele normale opvoeding mee mogen maken.

  Liked by 1 persoon

 4. Links kijkt inrij-taktiek van islamo’s af

  Like

 5. Geweldsmisdrijven en discriminerende uitlatingen komen in de meeste gevallen van links georiënteerde koekwouzen.

  Like

 6. polderboy // september 19, 2017 om 15:42 //

  Duitse politici zijn al jaren een hetze aan het voeren tegen de AfD.
  Politici zeggen openlijk de AfD te excommuniceren, te verstoten en zo veel mogelijk tegen te werken.
  Ze vergelijken AfD liefst met nazi’s, of criminaliseren deze mensen op elke andere wijze denkbaar, en media doen graag mee in de hetze.

  Logisch dat mensen “het criminele Afd Nazi tuig” gaat vervolgen, want Duitsers hebben nu eenmaal een hele grote aanleg daarvoor en vervolgen immers dolgraag.

  Like

 7. Henk der Niederlànder // september 19, 2017 om 21:35 //

  Ik neem aan dst dit een voorlooige tenlastelegging is en dat die later nog bijgesteld kan worden tot poging tot doodslag @Tijl.
  Zal eraan liggen in welke poltiek correcte fase de staatsanwalt verkeerd natuurlijk.

  Like

 8. Stoer hoor een oudere man in elkaar beuken, vies links schorem.
  Duitse politiek, justitie, asielindustrie en Duitse multinationals zijn doorspekt met linkse corrupte, fascistische vuiligheid.

  Liked by 1 persoon

 9. Henk der Niederlànder // september 19, 2017 om 23:02 //

  Toch @ Danny heb Ik het idee dat het antifatuig langzaam zijn credits aan het verspelen is.
  Lees Ik namelijk de kranten die toch ook over het algemeen links georienteerd zijn, begint men daar toch ook steeds meer kritiek te uiten.
  Mocht dat de tendens worden krijgen ze steeds minder ruimte.
  Ik wil dit wel eens afwachten en kijken of het doorzet.

  Like

 10. @ Henk

  Dat wordt ook wel eens hoog tijd.

  Niemand zit toch op de antifa gezwellen te wachten.

  Like

 11. templars2017 // september 19, 2017 om 23:39 //

  Typisch links antifa gedoe ,eerst stoer gaan doen met een auto dan effkes wegwandelen (iets geestes verruimend snuiven) en dan als een razende gek invliegen ……op een oude man ,verdomde lafaard , als je wilt een confrontatie aangaan neem dan iemand van je eigen kaliber .
  Maar ja meer dan een dergelijke lafheid moet je van links niet verwachten ze hebben te veel islamliefde gehad , stelletje randdebielen, je weet toch dat als je bij de hond slaapt je zijn vlooien vangt!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: