Nieuw

Franse politie protesteert – is terreur van islam en links zat

Doe mee met 2.527 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7493 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Franse politie protesteert – is terreur van islam en links zat

 1. Alphons Mantel // september 19, 2017 om 21:16 //

  Merkel heeft de meeste problemen veroorzaakt

  Liked by 1 persoon

 2. templars2017 // september 19, 2017 om 23:21 //

  Was te verwachten, stel je voor de politie wil bescherming krijgen tegen hetgeen ze moeten tegen houden, wie zal die bescherming moeten leveren? het leger? Macron wil de kosten naar beneden brengen, hij is zelfs zijn stafchef van het leger kwijtgespeeld door zijn starre houding.
  Macon zijn land kampt met enorme problemen , het is de erfenis van jaren gutmenschen politiek.
  Nu weten wij ondertussen dat macron een elite bankier is geweest met de Rotschilds dus wat de echte agenda is licht versluierd in de toekomst , wij kunnen veronderstellen maaar echt weten doen we niet , nog niet.
  Om de problematiek te bekijken die zich hier stelt ,het is ongewoon dat een politiemacht openlijk toegeeft “wij kunnen niet meer” dit geeft aan dat de dreigingen voortkomende uit de reeds gepleegde aanslagen annex de maatregelen die daaruit voortvloeien teveel zijn voor de politiemacht die het moet beheren, er is dus meer dan ze aankunnen .
  Ofwel is de politiemacht te klein ofwel zijn er meer punten die hun aanwezigheid vereisen dan mogelijk is , in België kennen we hetzelfde probleem het land is ongeveer30.000 km² groot er zijn ongeveer 30.000 soldaten ,om het te verdedigen is er dus 1 militair per km² = onmogelijk.
  Hetzelfde probleem stelt zich in Frankrijk ,de juiste cijfers heb ik niet ter hand, maar er zijn meer haarden waar zwaar op moet ingezet worden en te weinig manschappen om het te doen, dat is niet de schuld van de politie absoluut niet! het is de schuld van he beleid.
  Agenten zijn ook maar mensen en je kan geen dienstverlening van die orde geven door ze iedere keer weer in levensgevaarlijke situaties te plaatsen.
  Ik daag iedereen uit om in een situatie te gaan leven die “vuurgevaarlijk” is wat betekend dat je altijd een doelwit bent en je aandacht niet mag verslappen , de spanning na een week is bijna niet meer te houden ,je gaat slecht slapen ,je eetlust gaat achteruit , bij het minste giert de adrenaline door je lijf etc etc.
  De meesten weten niet wat vuurgevaarlijk is en kunnen dus niet oordelen , het is verdomme geen spelletje ,het is bittere ernst .
  Dat die mannen het gehad hebben is heel goed te plaatsen ,dat er veel verzuim is ook !!
  Als je dan nog eens hoort dat je het met nog minder middelen gaat moeten gaan doen omdat macrontje vindt dat het allemaal teveel kost dan is dat inderdaad om depressief van te worden.
  Als er in Frankrijk met al zijn no-go zones iets gebeurt zal de overheid het niet meester kunnen en de kans dat de boel binnen de kortste keren in elkaar stort is dus reeêl.
  In Zweden zijn gelijkaardige ontwikkelingen aan de gang ook daar hangen agenten met bosjes hun kepi aan de haak!
  In Italië idem dito ,ook daar veel te weinig slagkracht tegen een overmacht die met de dag groeit.
  Duitsland is in hetzelfde bedje ziek .
  Algemeen gezien is dus in gans Europa een fenomeen in opmars dat aanduid dat de verdediging van de burger weldegelijk in het gedrang wordt gebracht , en de elite maar lustig verder besparen aan de ene kant en de boel belazeren aan de andere kant , minder voor veiligheid , meer imigratiecriminelen , die balans kan nooit goed aflopen…nooit.

  Liked by 1 persoon

 3. Dit gaat nooit goed komen

  Liked by 1 persoon

 4. Wordt lid van een schietvereniging en schaf wat aan,
  De politie is stuk, je bent op jezelf aangewezen.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: