Nieuw

Deense regering over moslim migrantencriminaliteit: “De ergste situatie sinds de 2e Wereld Oorlog”

De rechtsstaat implodeert in Denemarken terwijl “low-tech jihadisten” en migrantenbendes de straten overnemen. De Deense regering zou eigenlijk niet verbaasd moeten zijn, maar is het toch.

Duizenden incidenten zoals losse wielbouten op auto’s, grote stenen of betonblokken die van snelwegovergangen worden gegooid, en dunne ijzerdraden strak getrokken over fietspaden met de bedoeling argeloze fietsers te onthoofden, verspreiden een toenemend gevoel van verschrikking onder de Denen. In bijna alle gevallen blijken de daders uit MENAP landen (Midden-Oosten, Noord-Afrika, Pakistan) te komen.

In de laatste ontwikkeling van wat gekarakteriseerd is als ‘massief low-tech jihad’, schieten bendes van migranten en vluchtelingen van Arabische of Noord-Afrikaanse afkomst willekeurig op mensen in de hoofdstad Kopenhagen, en brengen de levens van zowel de lokale bevolking als de bezoekers van deze populaire toeristische stad in gevaar.

Drie mensen zijn al neergeschoten in wat erop lijkt een barbaarse manier van schietoefeningen te zijn. Aangezien al de slachtoffers jonge mannen waren waarschuwt de Deense politie nu alle mannen tussen de 17 en 25 jaar om openbare ruimtes in Kopenhagen te vermijden, in een poging het aantal toekomstige slachtoffers te verminderen.

Preben Bang Henriksen, woordvoerder van Denemarken’s meerderheidsregeringspartij, Venstre, is verontrust door de snelle achteruitgang van de veiligheid in de openbare ruimtes in het voorheen veilige en kalme koninkrijk:

“We hebben sinds de 2e wereldoorlog dergelijke waarschuwingen niet van de politie gehad. Dit is totaal onaanvaardbaar,” zei Preben Bang Henriksen.

Een woordvoerster van de oppositionele partij Socialdemokraterne (Sociaal-Democraten), Trine Bramsen, in oppositie tegen de liberale regering, noemt de huidige situatie “een catastrofe”.

Al decennia’s lang hebben critici van de islam en de moslim-immigratie gewaarschuwd voor het onverantwoordelijk liberaal beleid dat aanmoedigt om migranten of vluchtelingen uit de islamitische landen te accepteren. Vandaar moeten de Deense politici nu niet net alsof ze verrast zijn over het ontstaan ​​van dit verachtelijk geweld. Maar blijkbaar zijn ze het wel.

In een poging om deze snelle degeneratie van de rechtsstaat – en de publieke veiligheid in het algemeen – te beperken, heeft het parlement van Denemarken ingestemd met het inheems detacheren van het leger.

Deze detachering zal de toekomstige capaciteit van Denemarken verminderen om zijn verplichtingen aan NATO te voldoen. Dit in tegenspraak met de belofte van de regering aan Trump dat het de militaire middelen van zijn land zal verhogen die toegewezen zijn aan de alliantie.

Bron:

https://newspeek.info/loesnede-hjulbolte-stenkast-fra-broer-og-afbraendte-biler-danmark-under-massivt-angreb-fra-lavteknologisk-jihad/

https://www.jihadwatch.org/2017/09/danish-government-on-muslim-migrant-crime-worst-situation-since-2nd-world-war

Doe mee met 2.525 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5158 Articles)
Altijd in oppositie.

5 Comments on Deense regering over moslim migrantencriminaliteit: “De ergste situatie sinds de 2e Wereld Oorlog”

 1. Ja als je als bevolking voor zo’n dom beleid kiest en jezelf superieur vindt tegenover de mensen die daar anders over denken.
  En deze mensen zelfs neergezet als racisten en nazi’s dan hoop ik dat het daar zelfs zo onleefbaar wordt dat ze niets anders kunnen dan toe te geven dat het alles met islam te maken hééft.
  En niets anders kunnen dan deze haat ideologie te verbieden en al die nep asielparasieten het land uit te gooien

  Like

 2. templars2017 // september 19, 2017 om 21:42 //

  Als in een tolerant land als Denemarken het hek van de dam is op een dergelijke manier dat is dat een teken aan de wand dat de rest van Europa zal volgen.
  dat die voddekoppen de bevolking gaan aanvallen met al wat ze vinden duidt dat op voorbereidingen van een offensief , ze gaan oefenen om dan in volle macht te kunnen toe slaan.
  Als het leger interne veiligheidstaken moet gaan vervullen staat het niveau hoog tot zeer hoog.
  Waarom wordt van al hetgeen aan het gebeuren is nooit iets gezegd in de media ? omdat ze verdomd goed weten dat het anders binnen de kortste keren escaleert.
  Dat is in iedere betrokken land zo ,allemaal verzwijgen ze de ware toedracht voor de lokale bevolking.
  Er is nieuws genoeg te melden over wat echt gebeurt maar dat wordt weggewerkt en vervangen door dingen die ons geen barst kunnen schelen.
  Zelfs al er dan bericht wordt over een incident dan nog worden de feiten verdraait en geminimaliseerd.
  Dit systeem heeft zelfs een naam “media mass control” de media controleert de massa (het volk) en wie controleert de media ? juist de elite.
  Ga het maar een na al de stations die naam en faam hebben buiten de staatsomroepen zijn in handen van dezelfde bende gangsters , wij zijn er dus aan voor de moeite als we denken geinformeerd te worden , we worden gestuurd dat is alles .
  Als klein voorbeeld was er vanavond een klein item dat Raqqa in Syrië omsingeld was door coalitietroepen en dat de val ervan heel snel zou volgen , benadrukt werd dat het hier om de hoofdstad van het kalifaat ging.
  De reden van dit bericht is enkel bedoeld om aan te tonen isis is bijna verslagen ,hoe dom denken ze dat we zijn?
  Ze hebben terrein verloren in hun zandbakken ,waar zitten ze nu ? simpel in Europa en hoe meer ze in de zandbakken op hun donder krijgen hoe liever ze het hebben dan kijkt iedereen naar daar en niet in eigen rangen waardoor ze hier heel de boel kunnen organiseren , eens klaar zal het hier losbarsten ,de troepen zijn er al ,zij die de boel gaan leiden zijn aan het binnenkomen ,het is dus een kwestie van tijd.
  Als je dan kijkt naar de gebeurtenissen in Denemarken is het een teken aan de wand,in Nederland en Belgiê gebeuren ook dingen die eigenaardig zijn ,b.v. het hinderen van hulpdiensten ,hoe crimineel kun je zijn? Bij ons is de vraag reeds gesteld of er mogelijkheden zijn om ambulanciers een kogelwerende vest mee te geven , die vraag komt er niet zomaar die heeft een reden .
  Stel je voor dat een ambulancier zijn taak moet gaan doen met een dergelijke vest aan , het zit niet makkelijk en weegt zwaar , het is compleet van de pot gerukt dat mensen die levens willen redden hun eigenleven niet meer veil zijn in onze samenleving.
  Dat dergelijke maatregelen genomen worden op een slachtveld is verstaanbaar , maar dit wil dus zeggen dat wij ook in een oorlogszone leven?
  Als wij PBM regels moeten volgen waarom mogen we ons dan niet bewapenen?
  We weten niet wanneer het zal komen enkel dat het komt…..wees voorbereid!

  numquam dedite

  Like

 3. Het is en blijft rot volk, waar zijn ze aan begonnen, wie weet wat ons nog te wachten staat.

  Like

 4. Islam is kanker

  Like

 5. Henk der Niederlànder // september 20, 2017 om 17:51 //

  Maar aan de andere kant is het prachtig dat de Deense regering aan het janken slaat.
  Die hebben namelijk niks te janken.
  Dat tuig dat zich regering noemt heeft het andere tuig zelf binnen gehaald en de bevolking ermee opgezadeld.
  Nou moet er een oplossing gezocht worden en de regering krijgt dat niet voor elkaar.
  Nou neem Ik aan dat in de media de woorden leger, arrestatie, onttrekking Deens paspoort, vliegtuig en uitzetting toch nogal eens gevallen moeten zijn.
  Niet lullen van dat kan niet, want toen het tuig binnengehaald moest worden zullen wel wetten gemaakt zijn om een en ander soepel te laten verlopen.
  Bij onwil veranderd er niks maar bij wil ga je zitten om wetten aan te passen.
  Helaas voor de Deense bevolking zal de regering die moeite niet willen nemen en blijven ze met het tuig zitten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: