Nieuw

De verkiezing van Trump bevestigt een ding voor zeker: Deep State is een realiteit

Voor groot klik hier.

Door: Ben Garrison – Vertaling: ‘rommel’

Hun inzet om onze president van zijn macht te ontdoen is meedogenloos. Ze zullen hem blijven tegenwerken en als Trump een van zijn campagnebeloftes terugneemt, zullen ze het tegen hem gebruiken en de overwinning opeisen. Dit wordt momenteel gedaan met betrekking tot de “Dromers”, wat een door links gemunt woord is om sympathie te winnen voor illegale immigranten.

Mijn cartoonbeeld toont enkele van de belangrijkste spelers die betrokken zijn bij Deep State. Prominent afgebeeld is George Soros. Hij wil Amerika en Europa vernietigen en de westerse beschaving vervangen zien worden door een feodaal, collectivistisch, globalistisch systeem.

De bron van het moeras is het kwaad zelf. We weten dat veel van degenen die aan de top staan Satanische pedofielen zijn. Het is ziekelijk dat we gedwongen worden om belastinggelden op te hoesten als schatting voor deze monsters. We zijn gedwongen om ingewikkelde belastingvormen te verdragen en ons hard verdiende geld moeten overdragen omdat de Deep State wil dat we arm, bang en gehoorzaam worden gehouden. De tirannen weten dat de meeste mensen hun spullen niet willen verliezen en door de belastingdienst lastiggevallen worden. We laten het gaan en vechten niet hard genoeg terug. Deze houding zet ons op een gladde helling.

We glijden langzaam in het moeras en Deep State wint.

Momenteel streven ze naar meer belastingen en controle door middel van hun ‘klimaatverandering’ zwendel, geleid door Al Gore. Degenen die het in vraag stellen, worden belachelijk gemaakt, gemarginaliseerd of zelfs bedreigd. Glibberige hellingen zijn gecreëerd om mensen te dwingen het Deep State-programma te volgen, waar we veeleer van mensen zoals Soros zouden moeten ontdoen. Hillary zou eigenlijk nu opgesloten moeten zijn. De centrale bankiers zouden moeten uitgeschakeld worden en hun federale reserve moet worden beëindigd.

Er zijn veel goede mensen op internet die de Deep State en zijn legio leugens blootleggen, maar kan het leiden tot een echte verandering?

Bron:

https://grrrgraphics.com/your-guide-to-the-swamp/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8636 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on De verkiezing van Trump bevestigt een ding voor zeker: Deep State is een realiteit

 1. Henk der Niederlànder // september 19, 2017 om 10:00 //

  Dat de deep state realiteit is, is wel duidelijk maar om ervan af te komen zal een probleem geven zolang er van die linksgekken rondlopen die gesubsidieerd worden.
  Iedereen loopt te janken dat Soros cs. een hele rits NGO,s financiert die de samenleving in een bepaalde hoek drukt, maar tezelfdertijd kunnen diezelfde NGO’s hun hand ophouden bij de regeringen om daar nog de nodige subsidie te innen.
  Zolang daar geen einde aan komt en de bevolking dus zijn eigen ellende mag betalen blijft het maar dooretteren en gaat de wereld voor de simpelen van geest naar de kloten.

  Like

 2. Trump had trouwens gelijk, hij werd idd afgeluisterd…

  Like

 3. Hopelijk blijft het spreekwoord “al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel!” gelden.

  Like

 4. Republikein // september 19, 2017 om 21:00 //

  Off T.
  N.a.v. het stuk van Pennings over Buruma, Fubar las het, nog ff dit.
  http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2017/09/ian-buruma-en-het-betrekkelijk_19.html
  Veel leesplezier.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s