Nieuw

Danish government on Muslim migrant crime: “Worst situation since 2nd World War”

The rule of law is imploding in Denmark as “low-tech jihad” and migrant gangs take over the streets. The Danish government should not be surprised. But it appears to be.

Thousands of incidents involving loosened wheel bolts on cars, large rocks or cinder blocks thrown from highway overpasses, and thin steel wires strung across bicycle paths meant to decapitate unsuspecting cyclists, is spreading a growing sense of horror among the Danes.

In almost all cases, the perpetrators have turned out to be from MENAP countries (Middle East, North Africa, Pakistan).

Gerelateerde afbeeldingIn the latest development of what has been characterized as massive low-tech jihad,” gangs of migrants and refugees of Arab or North African descent are now shooting innocent people at random in the capital city of Copenhagen, placing in danger the lives of both locals and visitors to this popular tourist city.

Three people already have been shot in what appears to be a savage form of target practice. Since all of the injured were young men — in an attempt to minimize the number of future victims — the Danish police now warns all men between 17 and 25 years of age to avoid public spaces in Copenhagen…

readmore>>
jihadwatch
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 2.524 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1530 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

5 Comments on Danish government on Muslim migrant crime: “Worst situation since 2nd World War”

 1. Moslims zijn bereid om voor hun religie te doden, dat zien we overal. Het probleem in het Westen is dat door onze welvaart en dialoog, overleg en sinds WO 2 veilige maatschappij wij de wil om te doden hebben verloren. Eigenlijk is dat natuurlijk goed, je kan dat als onderdeel van de beschaving zien, maar in hun ogen is dit zwakte die ze uitbuiten. Ze zien ons wegrennen, bang reageren, verlamt zijn. Onze goedheid is makkelijk te manipuleren en dat wordt op grote schaal gedaan en zie de resultaten. Er komt alleen een omslag, helaas, als wij in het Westen opnieuw de wil om te doden terug krijgen, het is nog niet zover, daarvoor moet nog veel meer gebeuren, maar we gaan wel degelijk naar dat moment toe en als het zover is, dan zijn de no-go zones snel verdwenen.

  Liked by 1 persoon

 2. of die no-go zones snel verdwenen zijn betwijfel ik want die moslims hebben veel meer wapens
  dan wij.
  Bovendien houden wij van het leven en zij van de dood, tenminste daar lijkt het wel erg op.

  Liked by 1 persoon

 3. Het religieuze fascisme moet met harde hand uit Europa worden weg gesneden.

  Liked by 1 persoon

 4. En wanneer zijn wij aan de beurt? Dat kan niet lang meer duren, het is al aan de gang, kwestie van tijd, weinig tijd, dat wel.

  Liked by 1 persoon

 5. Daarom alle criminele en terroristische moslims Europa uit zetten om te beginnen.

  We zitten niet op eurabie te wachten.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: