Nieuw

België gooit de rommel over de schutting

De zoon van haatimam El Alami Amaouch wordt naar alle waarschijnlijkheid door België uitgewezen naar Nederland. De lieverd heeft een dubbel paspoort en heeft naast de Marokkaanse nationaliteit ook de Nederlandse.

Fnuikend is dat Nederland binnen de huidige wet en regelgeving waarschijnlijk geen mogelijkheden heeft om hem te weigeren of eveneens uit te zetten, hij heeft zijn uitspraken in België gedaan en (nog) niet in Nederland.

De schat staat op YouTube met een filmpje waarop hij aangeeft christenen niet zo aardig te vinden….

Kijk maar;

Wat nu te doen ? België ziet redenen om hem uit te zetten en hij heeft de Nederlandse nationaliteit. Zeker men zou hem uit kunnen zetten naar Marokko maar als hij vervolgens op het eerste het beste vliegtuig naar Nederland stapt is er geen hond die hem daarvan kan weerhouden.

Dit weet Elsevier over zijn vader te melden;

Zijn vader El Alami Amaouch is ook imam geweest in de Haagse As-Soennah moskee Amaouch vertrok tien jaar geleden naar het Belgische ‘jihadbroeinest’ Verviers, waar hij zeer actief werd in extremistische kringen. Vorig jaar werd zijn verblijfsvergunning al ingetrokken. Volgens Francken is de imam ‘een gevaar voor de samenleving’, ‘gif voor moslimjongeren’ en verheerlijkt hij terrorisme.

Onder meer Mohammed Merah, de terrorist die een aanslag pleegde in de Franse stad Toulouse, werd door Amaouch beïnvloed. Amaouch vertrok na zijn uitzetting naar Marokko.

Deze As-Soennah moskee is al meerdere keren in opspraak geweest maar is nog altijd gewoon geopend, business as usual zeg maar. En Tijl ziet daar zo 1 2 3 ook geen verandering in komen, de Fruitweg is vrijdags na het gebed echt een bezienswaardigheid, de meest extreme klederdrachten zijn daar te ‘bewonderen’ zowel van vrouwen als van mannen en dan heb ik het niet over tientallen maar over honderden zo niet meer.

Doe mee met 911 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (500 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

13 Comments on België gooit de rommel over de schutting

 1. Al zouden ze ‘m uitzetten naar Marokko, dan stapt ie daar op het vliegtuig, om hier zonder 1 probleem alsnog binnen te wandelen met ze Nederlandse paspoort.
  Ze moeten dat paspoort innemen + ze ID kaart.
  Anders kom je nooit van die gasten af.

  Like

 2. Pak nederlanderschap maar af, kan ie gelijk door naar marokanie

  Like

 3. Zo simpel is dat. Maar dat is niet gewenst aangezien de toppolitici in vrijwel elke Europese regeringsstad een genocidale agenda moeten uitvoeren. Benoem je dit voor de eerste maal in je vriendenkring dan kijkt iedereen verwonderd, blijf je dit herhalen dan gaan ze je mijden of ervaren plaatsvervangende schaamte. Zelfs in je eigen gezin is het spreken van de waarheid ongewenst. De associatie met het eerste gesprek dat Morpheus met Neo had in de Matrix dringt zich direct aan je op.
  De verantwoordelijke globalisten/satanisten hebben hun werk uitzonderlijk goed gedaan. Om jaloers op te worden zoveel effect.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // september 19, 2017 om 14:57 //

  De vraag is of er wettelijke mogelijkheden zijn om hem het Nederlanderschap af te kunnen pakken, hij heeft zijn uitspraken in België gedaan.

  Like

 5. jammer, dat die gast niet naar Marokko kan…..het is toch een soort “gezinshereniging “?Zoon mooi weer bij zijn vader…………..Maar dan in Marokko.

  Like

 6. Hij heeft de uitspraken niet in Nederland gedaan, maar wél in Europa, dus….

  Like

 7. Deze islamitische racist moet uit Europa worden verwijderd, goedschiks of kwaadschiks.

  Like

 8. Opvoedkampen zoals de Chinezen opgezet hebben om de Oeigoeren her op te voeden zijn een goede oplossing.

  Like

 9. templars2017 // september 19, 2017 om 20:57 //

  Ja echt simpel is deze kwestie niet , hij heeft een Nederlands paspoort , en een marrokaans, hij maakt zich schuldig aan het openlijk verspreiden van haat propaganda, In België hebben ze eens gedaan wat moest gedaan worden maar dat lost het probleem natuurlijk niet op.
  Het hele probleem is verhuist naar Nederland ,wat de wet rond het opheffen van de dubbele nationaliteit in Nederland ken ik niet .
  Het is jammer dat hij geen zware strafbare feiten gepleegd heeft hier anders was de uitlevering naar een Nederlandse gevangenis geweest en was hij tenminste van de straat .
  Nu zal hij waarschijnlijk gewoon over de grens gezet worden……Als hij wil kan hij nog heel moeilijk gaan doen ,en die voddekoppen kennen beter de uitweg dan wij, dus het is en blijft een complex probleem .
  Hij zou natuurlijk altijd een “ongeval” kunnen hebben ,misschien iemand een idee?
  Het is echter niet van vandaag dat deze problemen bestaan , en de polcor elite heeft met goedkeuren laten begaan , wij zullen de last maar dragen.
  We kunnen voorlopig maar hopen dat er verandering komt maar de tegenstand is groot.
  Er zou meer samenwerking moeten zijn tussen beide landen om dergelijke heikel punten te kunnen oplossen maar dat zal wel een utopie blijven zeker?
  Je kan hem natuurlijk altijd laten oppakken wegens moedwillige luchtvervuiling , één hij kan niet zingen ,twee als ie daar heel de tijd zijn lookadem in de straat loopt te verspreiden dan geeft dat overlast dus……………

  Liked by 1 persoon

 10. Tijl Uylenspiegel // september 19, 2017 om 23:36 //

  Het probleem Templars met het aanpassen van wet en regelgeving dat de veelal links maar soms ook christelijke partijen dwars liggen, die komen met allerhande gezwets over humanitaire droombeelden die zij voor werkelijkheid aanzien. Vanavond was er nog een mooi voorbeeld van in Brandpunt van de KRO. Men ging kijken naar de situatie van de uitgeprocedeerde asielzoekers in Amsterdam die met behulp van krakers telkens weer een pand kraken om daar met enkele honderden uitgeprocedeerden in te trekken. Deze mensen hebben vele jaren processen gevoerd tegen hun uitwijzing, die hebben ze allemaal verloren en nu zijn ze aan het eind van de rit. Uitzetten kan echter niet want ze hebben geen papieren, die hebben ze waarschijnlijk wel gehad maar die hebben ze weg gemieterd. De landen van herkomst zeggen dat ze niet worden toegelaten omdat ze geen papieren hebben. Ze (zowel de landen als de asieleisers)weigeren mee te werken om ze alsnog van papieren te voorzien. Ze weigeren in de Bed Bad Brood instellingen te gaan zitten want daar mogen ze overdag niet blijven en dus gaan ze maar aan het kraken, dus… En elke ochtend staan er weer goedwillende mensen voor ze klaar om een praatje te maken, om ze eten te geven enz. enz.
  Zonder twijfel met de beste bedoelingen maar puntje bij paaltje zijn deze mensen zelf schuldig aan de situatie en proberen ze anderen een schuldgevoel aan te praten door met verhalen te komen hoe verschrikkelijk het in Somalië was. Als die verhalen juist waren geweest hadden de rechters ze niet weggestuurd dus ze staan gewoon te liegen alsof het gedrukt staat, sterker nog, ze hebben waarschijnlijk hulp gekregen om het meest kansrijke verhaal te bedenken.
  Wat kunnen we, wat kan de overheid doen ? Nou niks eigenlijk, als ze niet uit eigen beweging ergens anders heengaan blijft deze situatie nog decennialang doorgaan. Gevangen zetten mag niet, uitzetten kan niet, en weggaan willen ze niet. Zeg het maar, wat moeten we, wat moet de overheid doen. En denk daarbij dan even aan GroenLinks en hoe die tekeer gaan als je met een oplossing komt.

  Like

 11. Tijl Uylenspiegel // september 19, 2017 om 23:36 //

  Uitzetten kan echter niet want ze hebben geen papieren,
  ————–

  Tijd om een papierloos land te creëren. Libië is toch van niemand. Genoeg olie om het project te financieren en kan makkelijk 50 miljoen ‘Europese’ moslims herbergen.

  Ik wil geen kampen/migratiecentra in Afrika waar ze een visum voor Europa aan kunnen vragen.
  Ik wil het omgekeerd, ik wil een heel land om al dat onwelwillende tuig naar toe uit te kunnen zetten.

  Hulde aan Myanmar btw.

  Like

 12. Heel juist wat je zegt Tyl , eerst binnenlaten zonder papieren en dan geen oplossing hebben ervoor omdat ze geen papieren hebben, begrijpe wie kan ,en dan al die verrekte gutmenschen die denken de wereld te kunnen veranderen ,sommigen weten niet eens wat er buiten hun eigen straat gebeurt.
  Zoals je zegt links ,groen links en al die met bepaalde christelijke waarden zien de problemen niet zoals ze zijn, ze denken anders en deshalve reageren ze anders .
  Bij ons is het niet anders ,zelfs al worden ze 10 maal opgepakt het enige dat ze krijgen is een papier waarop er staat dat ze binnen de 24 uur het land moeten verlaten ,verder gebeurt er niets.
  Waar dit gaat eindigen weet ik niet maar rooskleurig zie ik het toch niet.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: