Nieuw

Report: 1002 more religious schools opened in Turkey last year

According to a report released by Turkey’s Education Ministry, Islamization of Turkish education system has geared up during the educational year of 2017-2017.

While there were 3,110 İmam-Hatip schools in Turkey at the beginning of the school year in 2015, this number has increased to 4,112 as 1,002 new İmam-Hatip schools were opened. The total number of students in these schools has also increased to 1 million 155 thousand 932.

According to a report by BirGün daily, the Justice and Development Party (AKP) government’s primary investment in İmam-Hatip schools is also visible in data regarding ratios of students per class and teachers per students…

/The report has showed that Turkey’s Education Ministry has especially overlooked the elementary schools, which currently cannot be turned into İmam-Hatips. The number of public elementary schools decreased continuously throughout the terms of AKP governments, while private schools at this level increased.

Turkey’s Islamist and autocratic President Recep Tayyip Erdoğan, who is also an imam-hatip graduate, and his AKP have been trying to Islamize Turkish educational system in line of their political Islamist goals and so to increase the number of imam-hatip schools, which fell due to state policies following a postmodern coup on Feb. 28, 1997…

readmore>>
stockholmcf
Also published on Zeepertje.com

 

Doe mee met 2.524 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1530 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

2 Comments on Report: 1002 more religious schools opened in Turkey last year

 1. Het ottomaanse rijk moet opnieuw gesticht worden. Dit zijn de voorbereidingen, in 2023 gaat het beginnen, 500 jaar na het vorige rijk. Kijk eens hoe groot de turkse diaspora in het westen is en wat heeft de turkse min. van bz gezegd : weldra zullen er overal religieuze oorlogen uitbreken. Dank Merkel en alle linkse partijen die dit mogelijk hebben gemaakt en als Merkel weer gekozen wordt, wat al vaststaat, hebben ze nog 4 jaar om alles rustig voor te bereiden. Maar goed, dat hebben wij ook, hopelijk zijn er genoeg die het door hebben.

  Liked by 2 people

 2. polderboy // september 18, 2017 om 21:54 //

  De helft van de gevangen genomen families van ISIS in Mosul, waar de verschrikkelijkste dingen met mensen werden gedaan, waren Turken:
  http://abcnews.go.com/International/wireStory/iraq-pm-half-families-detained-mosul-turkish-49898793

  Cavosoglu staat net te vertellen, dat de Koerden in Iraq geen referendum mogen houden, en te bepalen dat de EU Turkije moet toelaten, want “the EU should understand that [it] is no longer the boss” (over de EU):
  http://www.al-monitor.com/pulse/originals/2017/09/turkey-foreign-minister-cavusoglu-iraq-krg-referendum-syria.html

  Logisch, islamieten zijn de baas.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: