Nieuw

Oslo Police Declare “We Have Lost the City”…Islam Has Taken Over

Police Officer Takes A Ten Year Look At Rape Violence In Oslo

Grønland, a district in the city of Oslo that is said to have “apocalyptic level of culturally-enriched violence.” It is only two subway stops from the Parliament, one stop from the Central Station, and fairly close to the government offices that were bombed by Breivik.

All Non-Aquaintence Rapes Were Committed By Immigrants

Screen-Shot-2016-02-23-at-2.25.12-PMNo Norwegian has committed a rape in Grønland where the victim and the rapist did not know each other before hand.

The Grønland district of Oslo looks like Karachi, Basra, and Mogadishu all rolled into one. People sell drugs openly next to the Grønland subway station, violence is epidemic, and the police have largely given up. It’s not Norway or Europe anymore, except when there is welfare money to be collected.

The police are powerless. Five years ago, Aftenposten, a pro-Islamic leaning publication that is the largest newspaper in the Oslo, stated that there are sharia patrols in this area, and gay couples are assaulted and chased away. “Immigrant Fatima Tetouani says that ‘Grønland is more Muslim than Morocco.’”…

readmore>>
occupydeplorables
Also published on Zeepertje.com

 • Police interview All outdoor rapes in Oslo are committed by immigrants muslims subtitled

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1537 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

7 Comments on Oslo Police Declare “We Have Lost the City”…Islam Has Taken Over

 1. Als ze het probleem niet aankunnen moeten ze het “outsourcen”……ik ken nog wel een mannetje..

  Liked by 1 persoon

 2. De toekomstige burgeroorlogen beginnen al hier en daar zichtbaar te worden.
  Er is geen ontkomen meer aan.
  Of we worden een kalifaat of het wordt burgeroorlog, meer smaken zijn er niet.

  Like

 3. En nog steeds in dat fucking gutmensch denial systeem zitten en het vergoedelijken wat een enorme domme kut zeg dat wijf .
  Ja je komen uit traumatizerende landen of zijn getraumatiseerd trauma hier trauma daar .
  waneer ga je je ogens opendoen en de kleppen af kut .
  Het is bij die zandnegers in de cultuur ingebakken dat heet islam mischien wordt je wakker als je zelf aan de beurt bent we wachten af .
  Kun je roepen och de arme hadt een trauma ik nu ook

  Liked by 1 persoon

 4. Tijd voor gratie voor Anders.

  Liked by 1 persoon

 5. polderboy // september 18, 2017 om 13:00 //

  Grote jihad, kleine jihad…

  In Denemarken zitten ze met de “low tech” jihad in hun maag. DIY jihadisten schroeven de bouten van auto wielen los, spannen ijzerdraadjes over fietspaden, gooien blokken steen van viaducten af en gaan wild-schieten op ongelovige honden, met name jonge mannen. De Deense politie raad jonge mannen tussen 17 en 25 jaar daarom af, zich in het publiek te vertonen in Kopenhagen:
  https://www.jihadwatch.org/2017/09/danish-government-on-muslim-migrant-crime-worst-situation-since-2nd-world-war

  Liked by 1 persoon

 6. @Lisa // september 18, 2017 om 10:43 //

  Ik vrees dat je gelijk hebt. Bereid je voor.

  Like

 7. @Lisa // september 18, 2017 om 10:43 //

  Of migreer naar een geciviliseerde omgeving.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s